choćby nie wiem ile postów jeszcze napisano na temat tego filmu on i tak zarobi swoje a za rok o nim się zapomni.
I ja będę jedną z tych osób, które dołożą swój grosik do income'a wytwórni:P efekty....tylko to mnie interere:P
Film przyjemnie sie oglada, nie nudzi choc trwal 2,20h. Jedyny dla mnie minus to malo katastroficzny, wszystko wybucha, zapada a 5 osob sobie spokojnie przejezdza autem po zawaloncyh drogach.
Film mial pokazac efekty specialne jak Transfomers 1 i przy okazji "bawic widza" - ja sie swietne bawilem przy Transach i przy 2012. Moze ludzie chcieli w nim uslyszec jakies monologi ala "co my ludzie zrobilismy ze soba przez te lata, zabijalismy,itp". Efekty, klimat i zarobic - taki byl zamiar rezyseria - nic wiecej. Obejrzec, powiedziec wow i zyc dalej.
Mi osobiście fim siędzo podobał. Nie rozumiem dlaczego czepiacie się szczegółów. Film nie wygląda realnie ponieważ to film katastroficzny! Poza tym widzieliścvie kiedyś koniec świata albo katastrofę o podobnej skali przedstawionej w filmie? NIe wiemy przecież jak to będzie wygądało więc według mnie reżyser miał pęłną swobodę gdy robił ten film. Film bardzo dobry.;)
Ja Wam piszę, że w grudniu 2012 ludzie będą oglądać wszystkie katastroficzne filmy, żeby się przygotować i zobaczyć jak to będzie.
Cześć
Ej sadzicie ze w 2012 naprawde bedzie koniec swiata ?? zaczyna mnie wkurza to ze na kazdej stronie "wp", "onecie" "interi" ciagle pisze sie o koncu swiata . Naprawde ludzie szukaja tylko sensacji .
Gdyby mial byc koniec swiata to juz dawno by byl , co roku wlasciwie o tym pisza i nie wiem dlaczego ? czy sprawia to komus przyjemnosc ? ;/
wszystko po to zeby zarobic, koniec swiata będzie wtedy, kiedy najmniej się tego będziemy tego spodziewac...
Dokładnie tak :D zawsze jak słyszę, że koniec świata będzie wtedy, kiedy nikt się go nie będzie spodziewał, to myślę o tym samym, co wyżej napisałeś :D
W 2012r nic nie będzie, czytałem ostatnio że naukowcy się pomylili i Majom chodziło o 2003r. Ja osobiście uważam, że ludzie po prostu sami się wybiją :P Dajmy na to, Rosja odpali bombkę-nie ma Europy, Iran i Korea Północna- nie ma Azji i Afrykii, dołożą się Amerykanie i wszystko się rozpiździ ;D A więc bez obaw, jeszcze sobie pożyjemy :) Pozdrawiam serdecznie ;)