PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273268
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Dla wszystkich !!

ocenił(a) film na 10

Wiadomo każdy film ma swoje plusy i minusy , dlatego wkurzają mnie tacy ludzie tutaj którzy potrafią tylko krytykować , przecież w każdym filmie można doszukać się błędów fantazji itd itd , Panowie skoro wszystko bierzecie na krytykę nie oglądajcie filmów!! Zacznijcie czytać książki po prostu może wtedy będziecie zadowoleni, albo sami wyreżyserujcie jakiś film napiszcie scenariusz następnie proszę to puścić w kinie i czekajcie na opinie co o Was napiszą!! Pozdrawiam

YoGi_3

"dlatego wkurzają mnie tacy ludzie tutaj którzy potrafią tylko krytykować"

Właśnie po to jest to forum. Służy do przedstawienia swojej opinii na temat filmu, która polega na krytyce właśnie, czyli wymienianiu plusów i minusów tegoż filmu.

"przecież w każdym filmie można doszukać się błędów fantazji"

Tak w każdym, ale nie takiego kalibru i nie takiej zatrważającej ilości. 2012 jest wprost nimi najeżony i w większości były to błędy umieszczone rozmyślnie. Tak chciał reżyser (i inni pewnie też m.in. producenci) mimo iż wiedział, że to kompletne bujdy, niemożliwości, ekstremalne łuty szczęścia to uważał, że to atrakcyjne dla docelowego widza i zamieści je w filmie.

"Panowie skoro wszystko bierzecie na krytykę nie oglądajcie filmów!!"

Czy chodzi Ci o to, że jak obejrzę film to nie mogę go zganić ani pochwalić, wymienić tego co mi się podobało, urzekło a co nie? To co mam robić przestać oglądać filmy czy oglądać neutralne takie, które ani ziebią ani grzeją, ale znowu skąd będę wiedział przed obejrzeniem czy film jest bezpłciowy skoro nie będzie wcześniej oceniony przez nikogo no bo przecież nikt nie może krytykować.

"albo sami wyreżyserujcie jakiś film napiszcie scenariusz następnie proszę to puścić w kinie i czekajcie na opinie co o Was napiszą"

To trzeba samemu robić filmy, żeby mieć prawo do krytyki innych. Bardzo to mądre. To tak samo jakby piekarz zrobił ciasto z zakalcem, ja bym zjadł i nie mógłbym powiedzieć że jest nie dobre bo sam nie robię ciast.
Zastanów się trochę nad sensem sowojej wypowiedzi, a jak cię wkurzają krytykujący ludzie to więcej tu nie zaglądaj bo tu są tylko tacy.

Sory za skrytykowanie Twojego posta, no ale sam też pisze posty to chyba mogę:)