PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273268
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

nie bylem, nie wiem ale dalbym 1-5 za sam tytul i hmm zastraszanie i robienie z tego show ale z drugiej strony teelwizja nic nie mowi o 2012 bo ukrywa? niesadze, w necie zas wiele na ten temat, ale jak to mowi pewnein poeta Stanislaw Lem bodajze ,,jak pierwszy raz skorzystalem z komputera nie wiedzialem ze jest tylu idiotow...;) no wlasnie, wiec moze cos w tym jest albo sie myle?

użytkownik usunięty
bodzio2701

"nie bylem, nie wiem ale dalbym 1-5 za sam tytul"

Japierdolę.

Wprowadzić zakaz korzystania z internetu ludziom o IQ poniżej przeciętnego. Od zaraz!

ocenił(a) film na 1

ale nie dałem bo nie daje ocen zanim nie skoncze czegos ogladac, a Ty moze jakies argumenty a nie gadanie bezsensownych kwesti..lol

ocenił(a) film na 4
bodzio2701

sam oceniłem film na 4, ale nie kumam takich ludzi jak Ty. niby nie oceniasz, ale dajesz komentarz, pt. "cała prawda moim zdaniem" i w pierwszym zdaniu walisz, że 1-5 za to i tamto.

NAJPIERW SIĘ OGLĄDA, POTEM SIĘ KOMENTUJE I OCENIA. nie inaczej. zapamiętaj sobie taką kolejność.

zresztą przyczepianie się do filmu fantastyczno-naukowego, że zastrasza ludzi jest tak durne, że aż niemożliwe.

to tak jakbyś napisał, że większość horrorów powinna mieć 1-5, bo tam są potwory i to jest zastraszanie ludzi. KAŻDY inteligentny człowiek umie odróżnić fikcję od prawdy.

ocenił(a) film na 5
toperzniet

Szczerze mówiąc pojęcia nie mam, o co ci chodzi. Usłyszałeś, że nakręcono film pod tytułem "2012" i doszedłeś do wniosku, że celem tego było zastraszenie ludności? Czy też może sam wierzysz, że za trzy lata będzie po nas? Tak czy inaczej, po pierwsze-pisz tak, żeby było wiadomo, co masz na myśli. Po drugie-Lem miał rację.

ocenił(a) film na 1
bodzio2701

Moze za duzo sie czyta o tych bzdetach czyt.koniec swiata. Zawsze oceniam jak ogladne..ten film jest wyjatkiem a moj tytul to czysty przypadek:D Mysle ze porownanie cytatu Lema nie bylo do mnie bo sam sie czasem dziwie delikatnie mowiac niektorym wypowiedziom.. Jednakze dziekuje za argumenty, ten z potworem najlepszy ;) a nie inteligentne komentarze nie skomentuje i zostawie dla siebie

użytkownik usunięty
bodzio2701

0_o już się zlot kretynów zaczyna ,fajne forum się szykuje :D

ocenił(a) film na 1

jeden kretyn juz sie pojawil :) a wracajac do porownania potworow do konca swiata to nie wiem czy to najlepsze porowanie ale ok