PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273265
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Kur** nie mogę się dostać do kina, wszystkie seanse non stop pozajmowane z
wyprzedzeniem paro dniowym, masakra. Piszcie jak jest u was?

ocenił(a) film na 1
touch_HD

U mnie to samo było, dobre miejsca na tydzień do przodu. W końcu się namęczyłem i znalazłem miejsca w miarę dobre - nie najlepsze ale złe nie były. I żałuje, film to tolalne chujostwo, które poza efektami specjalnymi nie ma nic do zaoferowania

ocenił(a) film na 2
touch_HD

Moim zdaniem, nie warto iść do kino na to, szkoda kasy. Na szczęście obejrzałam tylko w domu, ale tylko zmarnowałam czas, bo film beznadziejny. Nie rozumiem dlaczego ma taką wysoką ocenę na filmwebie.
I w ogóle o jakich efektach specjalnych ludzie tutaj piszą?? Żadnych nie widziałam.

ocenił(a) film na 4
edyta_edyta

to ze film jest hujowy to potwierdzam. a jeśli chodzi o efekty to sie nie
dziwie jak ogladnałeś ten film na lampowym 14" monitorze w dodatku wersję
cam 200MB. Jakby wyszła wersja na telefony komórkowe też byś oglądnął?

ocenił(a) film na 2
Sarin

no tak, skoro ogladalam w domu to juz tylko na 14'' i w zlej jakosci...chyba najlatwiej szydzic.
po pierwsze nie sciagam filmow w zlej jakosci - film jest juz dostepny DvdRip i to z lektorem.
Takie jest moje zdanie, ze nie ma tu zadnych ciekawych efektow specjalnych. Ktos moze sadzic inaczej i bardzo dobrze.
Co mi sie podobalo jest kilka ciekawych ujec kamera i tylko tyle.

ocenił(a) film na 7
edyta_edyta

DVDRIP i to jeszcze z lektorem, no no :) Calkiem niezle :)

edyta_edyta

Tak mi się zdaje, że Ty chyba nie ten film oglądałąś:P

edyta_edyta

Jasne, napewno to był ten film. 2012 w tytule ma więcej filmów i koleżanka na bank oglądała inny. Gratuluję inteligencji, pewnie blondynka :)

edyta_edyta

Haha bez kitu blondynka... Dvdr z lektorem :D
A co do filmu,efekty kozackie, fabuła dla dzieci.

ocenił(a) film na 6
Sarin

Ogladalem w kinie na wielkim ekranie - efekty marne,jak na wielkie halo jakie jest wokol fimlu.Jednak to chyba efekty sa najmocniejsza strona filmu.

touch_HD

ja tam na stronce sobie zarezerwowalem 10 biletow :) o 00;01 11 Listopada:D w dzien premiery:D i zaluje ^^ jedno wielkie gowno!!

gumoja

ech no i tak się napaliłem a okazało się że film średni, no ale trudno.
Chociaż efekty niezłe