ja mu daje 4/10, a to i tak jest ocena, jak dla mnie przereklamowany!!!!!!!! "Pojutrze" 100 razy lepszy!!!
ale z lepszą obsadą, efektami, fabułą, scenerią, grą aktorską, nieprzereklamowany ...
mam wymieniac dalej ?
Jeden Jake Gyllenhaal lepszej obsady nie czyni. Innych nazwisk nie zapamiętałam.
Efekty, jak dla mnie, to ten sam poziom - ale przyznam, że ich miłośniczką nigdy nie byłam, więc fachowo nie ocenię.
Fabuła to taka sama bzdura, do tego rażąca w oczy ignorancja z zakresu fizyki/geografii. W 2012, chociaż też roiło się od bzdurnych scen, jakoś nie zwracały tak mojej uwagi. Pewnie dzięki efektowi "w ostatniej chwili!" :) Gra aktorska - no może ciut lepsza.
No i, o ile pamiętam, promocji chyba rzeczywiście aż takiej nie miał. Na szczęście od kilku lat nie dociera do mnie największy miotacz reklam (telewizja), więc nie mogę porównać.
Wymieniaj dalej :D
zgadzam się za wysoka nota i to o polowe;P film taki zeby usnąć albo nieźle sie uśmiać z tego jak to wszytko zostało przedstawione. Jak dla mnie totalne dno i szkoda czasu na taki film.