PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273268
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

ja mu daje 4/10, a to i tak jest ocena, jak dla mnie przereklamowany!!!!!!!! "Pojutrze" 100 razy lepszy!!!

ocenił(a) film na 2
vega1337

"Pojutrze" to taka sama bzdura.
blablablablabla <za krótki>

ren_ka

ale z lepszą obsadą, efektami, fabułą, scenerią, grą aktorską, nieprzereklamowany ...
mam wymieniac dalej ?

Patruell

moje zdanie?
hmmm film dobry.. ale połowa efektów z trilera można obejrzeć...

ocenił(a) film na 2
Patruell

Jeden Jake Gyllenhaal lepszej obsady nie czyni. Innych nazwisk nie zapamiętałam.
Efekty, jak dla mnie, to ten sam poziom - ale przyznam, że ich miłośniczką nigdy nie byłam, więc fachowo nie ocenię.
Fabuła to taka sama bzdura, do tego rażąca w oczy ignorancja z zakresu fizyki/geografii. W 2012, chociaż też roiło się od bzdurnych scen, jakoś nie zwracały tak mojej uwagi. Pewnie dzięki efektowi "w ostatniej chwili!" :) Gra aktorska - no może ciut lepsza.
No i, o ile pamiętam, promocji chyba rzeczywiście aż takiej nie miał. Na szczęście od kilku lat nie dociera do mnie największy miotacz reklam (telewizja), więc nie mogę porównać.
Wymieniaj dalej :D

ocenił(a) film na 3
vega1337

zgadzam się za wysoka nota i to o polowe;P film taki zeby usnąć albo nieźle sie uśmiać z tego jak to wszytko zostało przedstawione. Jak dla mnie totalne dno i szkoda czasu na taki film.

ocenił(a) film na 10
vega1337

Znawca się odezwał!!!,,Pojutrze"to jest dopiero badziew

ocenił(a) film na 3
vega1337

3/10 - to trzy za efekty które jak zwykle w amerykańskich superprodukcjach sa bardzo efektowne. Sam film kiepściutki...