PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97088}

21 gramów

21 Grams
2003
7,6 148 tys. ocen
7,6 10 1 147587
7,0 46 krytyków
21 gramów
powrót do forum filmu 21 gramów

10/10?

ocenił(a) film na 5

Owszem temat głęboko poruszajacy, przynajmniej potencjalnie, ale film nudny, zwyczajnie nudny, nic dodac nic ujac. Sam swietny pomysl nie pociagnie calego filmu!!

magdajakubas

Jak dla mnie 9/10 i wcale film nie jest nudny, wręcz przeciwnie - historia jest ukazana tak, że w miarę upływu czasu film coraz bardziej wciąga, chcesz dowiedzieć się jak potoczą sie losy boheterów

magdajakubas

Uważam, ze film 21 GRAMS jest filmem bardzo dobrym. na początku rzeczywiscie moze wydawac się nudny i mozna się nie połapac w jakim czasie jesteśmy...jednak film głęboki, daje wiele do myslenia i pozostawia troche do interpretacji...jak dla mnie 9/10 moze nawet 10/10 :)

npebi

Film porównałbym do puzzli(które kiedyś lubiłem układać), na początku mamy totalny chaos i bałagan, nie wiemy co zrobić, odechciewa nam się w to bawić, ale z czasem coraz bardziej nas to wkręca, nie możemy się od tego oderwać. Tak jest właśnie z dziełem Innaritu, pod koniec drogi bohaterów łączą się tworząc spójną całość. Świetny sposób na przedstawienie tragicznej historii. Polecam!