PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97088}

21 gramów

21 Grams
2003
7,6 148 tys. ocen
7,6 10 1 147587
7,0 46 krytyków
21 gramów
powrót do forum filmu 21 gramów

top świat 333? Według mnie ten film powinien być w pierwszej 20. Oglądąłem go już jakiś czas temu ale pamiętam że wywarł na mnie duże wrażenie.

ocenił(a) film na 5
Witcher

Bo na tyle zasługuje... Też bym go wyżej nie umieścił, bo się baardzo zawiodłem - zresztą nie jestem sam.

ocenił(a) film na 9
Witcher

kedys byl wysoko jak pamietam, nawet chyba w pierwszej 20-stce. potem go zobaczylem, ocenilem 10/10, a tu film juz poza 100-tka. a obraz jest bardzo ciekawy, superancko zmontowany i nakrecony. wg mnie historyja wykorzystana na 100%. szkoda ze tak nisko.

ocenił(a) film na 6
Witcher

ci chyba odbiło że ten film powinnien być w pierszej 20 taki Beznadziejny , Nudny , Nieciekawy , Bez sensu , Poryty na maxa , Z jakimś lipnym scenariuszem , Powalony , Lipny , Głupi , Brzydki , Okropny , Nie wciągający , Nie emocjonujący , Nie wzruszający , Popierdzielony film
który jest kompletnetnym dnem i Porażką z Mnóstwem lipnych fragmentów powinnien być na ostatnim miejcu !!

ocenił(a) film na 8
Jezykoznawca

FILMOMANIE to chyba tylko twoje zdanie.Może po prostu nie rozumiesz sensu tego filmu i jak powiedział Witcher nie dorosłes do takich mądrych filmów.Ja tez uważam że jest to bardzo fajny film i na mnie tez zrobił duże wrażenie powinien być na wyższej pozycji.

ocenił(a) film na 6
Witcher

kompletnie nierozumiem jak można asz tak bardzo podniecać się takim szmelcem !!

Jezykoznawca

wiesz... trzeba mieć w sobie chociaż odrobinę wrażliwości
ale nie przejmuj się, może jeszcze dorośniesz do tego typu filmów ;-|

ocenił(a) film na 8
Witcher

Zazwyczaj jest tak, że jak film dostaje nagrody/nominacje, to jest wysoko. Potem jest coraz niżej, bo ludzie o nim zapominają, i na początku listy jest jakieś Step up, bo w MTV pokazują trailer. Szkoda, dobrze chociaż, że Godziny się utrzymują wysoko (bo to podobna tematyka właściwie).

PS. Przymiotniki pisze się z małej litery, prawda? :-)

ocenił(a) film na 8
Witcher

Z top 100 na filmwebie nigdy nie byłem zadowolony ale teraz jest coraz gożej, kiedyś "21 gramów" było na 7 miejscu a teraz...

Coprawda NIEKTURE filmy z pierwszej 10 są dobre a nawet bardzo dobre jednak w top 10 osobiście zostawiłbym tylko "Skazanych na shawshank".
Takie jest moje zdanie, a każdy ma swój gust, i prawo głosu nawet "pokolenie MTV" .