moim zdaniem amores perros jest o wiele lepsze, lepszy scenariusz lepiej zgrana akcja , niezwykle poruszające role aktorskie ,moze gdybym nie widziała wczesniej Amorres Perros kolejny film Iranitu miałby u mnie wyzszą notę a tak niestety 7/10
a jak wy uważacie
Ja oglądałem najpierw 21 gram a dopiero póżniej Amorres Perros i oceniam te dwa filmy na równi. Jedne i drugi zrobił na mnie bardzo duże wrażenie.Nasuwa mi sie jesli chodzi o taki styl filmu jeszcze film traffic i chyba z tej trójki jest minimalnie słabszy.
Oglądałem najpierw 21 gramów motem Amores perros i musze powiedziec ze sie z tobą nie zgadzam. Widać że reżyser ewoluuje i po paru latach od nakręcenia Amores perros zrobił film genialny czyli 21 gramów.
Amores Perros, tak samo ;D
Btw, ja jestem świeżo po obejrzeniu AP, natomiast 21gramów oglądałam już 3 razy, pierwszy raz krótko po premierze. Zrobił on na mnie wówczas ogromnie wrażenie i uwielbiam go do dzisiaj, chociaż nie jestem przekonana czy aż tak bym się nim zachwycała gdyby nie to, że nie widziałam wcześniej AP. Niemniej obu dałam ocene 9/10, oba mam w ulubionych. Przepiękne historie, genialna realizacja. Sposób przedstawienia, gra aktorska, klimat. Coś wspaniałego...
Podobnym filmem (sposobem realizacji łudząco podobnym do Amores Perros jest Babel. Również wart uwagi, niemniej jednak gorszy od w/w.
nie kojarzę 21 gramów ale być może widziałam;pp
nie wiem;pp
babel miałam oglądać dzisiaj ale chyba obejrzę go kiedy będę miała wolne;p
amores perros mi się bardzo podoba:)
ciekawy film
pozdrawiam;)