PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97088}

21 gramów

21 Grams
2003
7,6 148 tys. ocen
7,6 10 1 147737
7,0 39 krytyków
21 gramów
powrót do forum filmu 21 gramów

wczoraj ogladnalem film i zastanawiam sie co sie stalo z cristina peck (matka). w okolo 3/4 filmu zostala pokazana scena gdy lezy MARTWA w basenie twarza do wody. niestety na koncu filmu watek ten nie zostaje w zaden sposob wyjasniony, zlaczony z innymi scenami. przegladalem forum aby dowiedziec sie czy moje przypuszczenia sa mylne czy tez nie. niestety nic nie znalazlem. czy tylko ja pamietam te scene ??

ocenił(a) film na 10
wojospi

ogladałem wczoraj ten film ;](bardzo fajny )
była scena w ktorej lezała w wodzie głowa w dół ... ale to nie znaczy ze nie zyła hehe
wmowiłes sobie to ze nie zyje a tak nie było ;]
nie lezałes nigdy w wodzie głowa w doł ;>??

ocenił(a) film na 8
baldi36

hm... dziwne masz odczucia kolezanko u gory xD

a wracajac do teematu.
nie pamietam juz dokladnie filmu.
ja zrozumialm to tak: zakladajac ze Paul umarł scene utopionej Cristiany mozna wstawic na konciec filmu. poprostu po stracie tak duzej ilosci swoich bliskich nie widizla sensu zyc dalej.

dobrze mysle?

ocenił(a) film na 6
persepolis9

Ona nie była martwa. Robiła tak zwany korek. Nie da się utopić i pozostać w tej pozycji. Specjalnie obejrzałem jeszcze raz tą scenę. I zauważyłem, że rusza okiem:) Co tym bardziej przemawia za tym, że żyje:D Poza tym jak się utopić w basenie? W basenie są ratownicy, którzy na to nie pozwolą. Mam nadzieję, że wyjaśniłem wszystko.
Pozdrawiam!