PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=129783}
5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 25015
3,3 3 krytyków
7 krasnoludków - Historia prawdziwa
powrót do forum filmu 7 krasnoludków - Historia prawdziwa

jak pewnie juz wiecie w niemczech odbyla sie juz premiera drugiej części "7 Zwerge Der WAld ist nicht genug" jestem ciekawa kiedy 2 czesc pojawi sie u nas w kinach..:/
mam nadzieje ze jak najszybciej..:D
tylko pewnie bedzie w kinach za ok 2 lata..:/ tak jak pierwsza czesc weszla z prawie 2 letnim opoznieniem.....

avaleal

Oby nigdy nie wchodziła. Od momentu kiedy obejrzałem pierwszą część za każdym razem kiedy widzę jakiegoś krasnala przypomina mi się tamto bolesne doświadczenie.

ocenił(a) film na 10
GrzesiekMG

OO jak mi przykro... niestety będziesz musiał ścierpieć jeszcze drugą częśc.. :D Jeżeli Ci się nie podobało to łaskawie nie zniechęcaj innych.. jest mnasa ludzi komu ten film się podobał..poprostu nie masz poczucia humoru...:|

ocenił(a) film na 1
avaleal

W tym filmie nie ma z czego się śmiać... Nic ciekawego... Jeszcze do tego niemiecki jest ten film.... Na prawdę ciężko znaleźć kogoś komu podobał się ten film.
Zastanawiam się, co można jeszcze wymyślić głupszego w 2 części....

Moim zdaniem jeden z najgorszych filmów jakie obejrzałem w tym i poprzednim roku...

lobeklodz

mi sie zdaje że ten film ci sie podobał przede wszystkim daltego ze jest niemiecki... ("Jeszcze do tego niemiecki jest ten film..")..piszesz tak jakby to że ten film jest niemiecki było głównym argumentem dowodączym na to żę jest słaby.. Ja uważam, żę film jest bardzo dobry.. Ni jest to wprawdzie arcydzieło..ale jest na prawdę bardzo śmieszny !!! Są momenty, że nie da się powstrzymać od śmiechu, tak, że smieąłem sie jeszce prze jakis czas!!
Naprawde swietny POLSKI DUBBING!!! jUŻ od pocżatku widać świtryn humor.. ("dziewczynka o imieniu czerwony kaptuer, w niktórych kręgach nazywana tez moherowym beretem... ) czy jakos tak - to jeden z pierwszych tekstów w filmie ! Później jest już tylko wiele lepiej!!!
Nparawdę polecam!!! Można się naprawde pośmiac nieźle.~~!