PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810503}
6,6 67 tys. ocen
6,6 10 1 66667
6,0 45 krytyków
7 uczuć
powrót do forum filmu 7 uczuć

...ale mam z tym filmem mały problem - mianowicie świetnie sprawdza się on jako sentymentalna komedia,natomiast nie kupuję tej dramatycznej końcówki z tymi dzieciakami,jakoś mnie ona do końca nie przekonała.Film jest świetnie zagrany,zarówno w głównych rolach,jak i epizodach i to jest jego największy atut - Koterski idealnie obsadzony,rola życia.Na plus również dobry humor,nie raz i nie dwa można się szczerze pośmiać,a sceny szkolne wymiatają(moja ulubiona to lekcja historii i pierwszy pocałunek),oraz super pomysł z obsadzeniem dorosłych w roli dzieci - miałem przed seansem pewne obawy w tym względzie,ale świetnie to wypaliło.Szczerze polecam - film daje radę i zbytnio nie odstaje od poprzednich części z Miauczyńskim.

użytkownik usunięty
kleju30

Do mnie też jakoś nie przemówiła ta scena, w której "dzieci" usiłowały się powiesić. Pomysł był co prawda dobry, ale zostało to akurat sztucznie zagrane. Dużym plusem filmu przede wszystkim jest to,że dorośli zostali obsadzeni w roli dzieci zmagających się z problemami współczesnego świata.