PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810503}
6,6 67 tys. ocen
6,6 10 1 66667
6,0 45 krytyków
7 uczuć
powrót do forum filmu 7 uczuć

Dno

ocenił(a) film na 1

Do wszystkich którzy chcą na to iść przez wzgląd na dzień świra, nie róbcie tego. Nie dajcie sie też zwieść oceną, ten film to dno. Jesli to ma 7 gwiazdek to podejrzewam że sporo nowych kont niedawno powstało :) Po około 10 minutach filmu miałem jakąś nadzieje lecz potem sie jej wyzbyłem. Chciałem po raz pierwszy w zyciu wyjsc z kina. Scena z psem, próba samozaspokojenia oralnego czy scena masturbacji powodujacej trzesienie ziemi to tylko jedne z niewielu rzeczy które wzbudzały zażenowanie. Chyba jestem zbyt głupi na ten wyrafinowany kunszt polskiej kinematografii. A ta obsada jaka wspaniała.

Isstred

Bo jak film się innym podoba, a mi nie, to już na pewno powstają nowe konta? :D uwielbiam taką konspirację, zamiast po prostu pomyśleć, że moooże komuś jednak film się podobał - nawet jeśli mi nie.

ocenił(a) film na 1
elfka77

Po tym jak botoks magicznie zawyżył srednia po fali krytyki to takie machlojki wydają mi sie bardzo prawdopodobne.

elfka77

Phii.....Macierewicz mu się włączył. Nic strasznego. ;)

ocenił(a) film na 4
Isstred

Może nie dno, ale po filmie pana Koterskiego oczekiwałem znacznie więcej. Masz rację do "dzień świra" to zupełnie inna liga.

ocenił(a) film na 8
Isstred

Zdecydowanie jestes za głupi...

ocenił(a) film na 8
Isstred

Jak dorośniesz zrozumiesz że nie każdy film jest prosty w przekazie jak Botoks. Cierpliwości. A jeśli już dorosłeś to znaczy że system edukacji w Twoim przypadku się nie sprawdził.

ocenił(a) film na 7
Isstred

"(...) to tylko jedne z niewielu rzeczy które wzbudzały zażenowanie"
to chyba dobrze, że niewiele rzeczy budziło zażenowanie, no nie?

ocenił(a) film na 7
Isstred

Panie Piotrze widzę że ma pan na swoim koncie ciekawe filmy, bardzo poruszające i jedne z najlepszych. Gratuluję.
I widzę też że film "7 uczuć" po prostu nie jest w pana stylu. Kiedy był pan ostatnio w teatrze? Czy miał pan okazje oglądać sztuki Gombrowicza czy Witkacego? A może Kantora pan kojarzy?
Ten film jest właśnie taką zabawą, żonglowaniem środkami nie napisałabym o nim dno bo dno to własnie Vega cały ze swoimi ostatnimi wystrzałami z Botoksem na czele.
Polecam teatr! i pozdrawiam ciepło:)

ocenił(a) film na 8
Isstred

Następnym razem idź na film przez wzgląd na swój poziom. wystarczająca ilość przygłupów kręci proste filmy dla publiki które nie wymagają zbyt wiele i nie ma w nich realnego życia.

ocenił(a) film na 1
Brumhilda

Haha, super. Szkoda że poza ostatnią sceną to nic nie warte show nie zmusza do myślenia w ogóle. Moze i miał w zamyśle być ambitny, skończyło sie na zabawie dla Brunhild inteligentnych inaczej.

ocenił(a) film na 2
Isstred

Zgadza się gniot nie film...