http://www.chechnya.250x.com/foto.htm [www.chechnya.250x.com/f...]
Oto co robią Rosjanie.Czy to Afganistan czy Czeczenia przeciętny rosyjski zołnierz zawsze będzie zwierzęciem.Nie każdy ale bardzo wielu.
Za to co Putin (i jego zołnierze) robią w tych miejscach powininien zostać zamordowany w najbardziej okrutny sposób!
Oto co czytałem kiedys w newsweeku czy Wprost:
-kobiety gwłaconę pałkami elektrycznymi
-Złapnai przez Rosjan jeńcy mieli prawo do adwokata.Okazało się ,że adwokat to imie psa szkolonego do odgryzania genitaliów.
-taśmy śmierci
-podczas zbiorowego gwałtu na 2 zamordowanych kobietach:"Szybciej ją wal,jeszcze ciepła".
Po za tym w naszej histori było to samo.Dlatego wale ruskich i mam gdzies ich filmy o wojnie.Mogą je sobie wsadzić.POLECAM te zdjęcia.Naprawde Polska nie powinna szukac szojuszu z tym krajem.Ze względu na historie i na to,że u nich nic się nie zmieniło do czasów Stalina.
Inteligentne aż do bulu. A Cygan jest zawsze złodziejem, Żydzi oszukują a Polacy kradną samochody. Jak byś użył troche czerepa to wyszło by ci co innego. Wojna robi z ludzi zwierzęta.Z tąd znęcanie się nad jeńcami jak i w Czeczeni jak i w Iraku. Więc popierwsze najpierw pomyśl a potem pisz a nie cytuj za newsweeku , wprostem czy czym kolwiek innym. A po drugie nie odzywaj się jak nie masz o czymś zielonego pojęcia.
Wal się na ryj fanie "Zagubionych".Za dużo sie tego serialu naoglądałeś.Ty za to masz pojęcie.Proponuje ci wycieczkę do Tworek albo Węgorzewa.To ,że wojna z ludzi robie zwierzęta to wiadomo.Tyle,że w rosyjskiej armi tych zwierzątek jest jakoś duzo więcej.Nie przypominam sobie też aby amerykańscy żołnierze nagrywali na kamery jak obcinają palce,podzrynaja gardła czy wkładają granaty za bluzkę.Rosjanie to ciemny lud.Połowa Rosjan żąda kary smierci dla homosexualistów a wcele nie była no wojnie.Więc pajacyku sam widzisz jak to jest.Wszedzie jest i zło i dobro ale u Ruskich przedewszystkim to drugie.Nie okreslam nikogo z góry tylko wiem na co stać kolegów zze wschodu.
hm nie musza nagrywac a mogą tak robic .. a co do homosexualistow to ja tez jestem za karą smierci... ha! '' Wszedzie jest i zło i dobro ale u Ruskich przedewszystkim to drugie '' (...) nie komentuje tego zdania...
popieram Wojtka... rosjanie byli najbardziej okrutnymi wrogami.... oprócz tych rzeczy które tu kolega wypisał byłe i inne... to byli naprawde ZWIERZĘTA nie ludzie.....
Rosjanie dla Polakow tak... w Katyniu... a inne panstwa... o tym sie poprostu nie wiesz... bo sie o tym nie mowi...
nie mówię o pojedynczym żołnierzu ale o ogóle... "o tym sie nie mówi"? No pewnie że w TV nie powiedzą, że małe dzieci zabijali "rzucając" je na pale (od ogrodzeń)... Rosjanie byli naokrutniejsi podczas wojen....-) tego również nie powiedzą...
Czy powiesz że tak sie zachowuje rzołnież??? Zero! Zero jakiego kolwiek współczucia! nie człowiek tylko bezduszne istoty....
A jeśli mówisz tu "inne" państwa... to powiedz jakie i co ci "inni" żołnierze robili takiego o czym sie nie mówi... z chęcią się dowiem... o okrucieńswach (podobno większych- tak to rozumiem) innych państw????
popieram Wojtka ... My Polacy to doskonały przykład ile cierpienia i bólu jest w stanie wyrządzic Moskwa ... Piotr I , Katarzyna II , Mikołaj I , Iwan IV Groźny , Stalin - sami tyrani i mordercy ... Katyń to tylko kropla krwi , ktorą Rosja upuściła... Kołyma , Swierdłówka , Łagry , Gulag , Agganistan , Czeczenia ... a my mówimyt ze to Niemcy nam najwiecej cierpienia zadali ... Ruscy to azjatyckie bestie , maja sklonności do tortur , bo zostalo im to po tatarach , od ktorych byli uzależnieni w sredniowieczu ...
Dzięki za wsparcie.
Jeszcze jedno do pana SAJJADA co mnie zrobił antysemitą,rasistą dlatego, że napisałem co myśle o Rosjanach.
Zarzuciłes mi ,że określam ludzi po narodowości-sam zrobiłes bardzo podobną rzecz.Tyle, ze ja ani nie jestem rasista,antysemitą,homofobem tylko wiem na co stać naszych sąsiadów ze wschodu i tyle.
Masz na mysli Tybet?
Wiesz w Guantanamo yez się znecaja ale napewno nit nikomu nie obcina genitaliów pilnikiem itd.
A wcześniej przepraszam za pomyłkę-więcej tego pierwszego.
Jak juz ci wczesniej dzieciaku radzilem wroc do ogladania kreskowek dla dzieci. Masz typowa obsesje Rosji czy Rosjan, Nie cierpie fanatyzmu czy zaslepienia w zadnej postaci i zawsze walcze z jego przejawami.
Przez takich jak ty Polacu nie maja dobrego imienia i nie moga poprawic stosunkow z iinymi.
Obudz sie dziecinko... mamy juz rok 2006!!!
I po co probujesz prowokowac tania sensacja?
Jesteś bezmózgiem!Jaka sensacje mogę wywołać?
Zwracam uwage na problem jakim jest rosyjska armia i tyle.
Jaki fanatyzm?Wogóle nic nie zrozumiałeś!Chodziło mi o to,że nie mozna oglądać filmu w którym bohaterami sa rosyjscy żołnierze znani przedewszystkim ze zezwierzęcenia.Ta sama armia zniszczyła kawał Polski i poniżała Polaków.Katyń!!!Nie nawołuje do nienawiści do Rosjan tylko do zainteresowania się tym co Ruscy robią chocby w Czeczeni.Dla mnie Czeczeni nie sa terrorystami i w pełni ich popieram!
Jesteś żałosny i śmieszny.Włącz mózg!
No juz dobrze, dobrze wyznawco Mahometa :-)
Nie ekscytuj sie tak po dostaniesz zmarszczek na d...
Lec orle do tych swoich czeczenow, a moze zalapiesz sie na jakos akcje bojowa w szkole z dziecmi i daj Boze trafisz po niej na "lono Abrahama".
Amen!
Też Cię kocham!
Tak na marginesie widzisz akcje w Biesłanie a nie wiesz dlaczego do tego doszło.Putin(z hiszpańskiego Ku8wiszon) tępi Czeczenów i dlatego dochodzi do takich rewanzów tyle,ze Czeczeni przy Rosjanach są delikatni.
Mam dziecko dla Ciebie zajecie.
Wez do reki slowniczek i sobie poczytaj o zolnierzu i innej armii:
US soldier charged with killing, raping Iraqis
35 minutes ago
A former U.S. soldier was arrested and charged with killing four Iraqi civilians and raping one of the female victims, U.S. officials said on Monday.
Steven Green, 21, who was stationed in Iraq with the 101st Airborne Division, appeared in court in Charlotte, North Carolina, and is expected to be sent to Kentucky where he has been charged with the attacks that took place in March 2006 near Mahmudiya, Iraq.
Green, who faces a possible death penalty if convicted, is charged with going to a house near Mahmudiya with three other people to rape a woman living in the house, according a statement by the U.S. attorney in Kentucky.
Green allegedly shot and killed an man, a woman and a 5-year-old girl. After raping a second female, described as an adult, Green shot and killed her, the statement said.
The arrest in the case came amid a series of other investigations in which U.S. troops are suspected of killing civilians in Iraq, including an investigation into the suspected role of U.S. Marines in the killing of 24 unarmed Iraqi civilians in the western town of Haditha last November.
Copyright © 2006 Reuters Limited. All rights reserved. Republication or redistribution of Reuters content is expressly prohibited without the prior written consent of Reuters. Reuters shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
Copyright 2006 © Yahoo! Inc. All rights reserved.
Privacy | Terms and Conditions | Send Feedback | Help
ROGERS™, HI-SPEED INTERNET and the other ROGERS and HI-SPEED INTERNET marks are trademarks and/or registered trademarks of Rogers Communications Inc., used under license. YAHOO!®, the Yahoo! logos, and other Yahoo! product and service names are the trademarks and/or registered trademarks of Yahoo! Inc., used under license.
link: http://news.yahoo.com/s/nm/20060703/ts_nm/iraq_usa_arrest_dc_2 [news.yahoo.com/s/nm/200...]
No ale o co chodzi?
Słuchaj, nie odwarcaj kota ogonem.Nic nie jest tylko białe i nic tylko czarne.Tu kolo działał na własną rękę a u Ruskich to standard.Biorą pare dzipów i jadą na łowy.Pozdrawiam!
O co chodzi dziecinko?
OK, na ZADNEJ wojnie nie sa wylacznie gentelmeni i patrioci. Sa wsrod nich sadysci, wykolejency czy przestepcy majacy w reku bron i tzw. przyzwolenstwo na zabijanie (bo jest wojna) czyli "licence to kill"
Obojetnie od miejsca na kuli ziemskiej...
A ty masz klapki oczach. Ziejesz nienawiscia do Rosjan, nie wiem dlaczego.
Czy masz jakies prywatne ku temu powody?
I przestan sie zaslaniac historia (Stalin, Katyn etc.) bo to zaden argument a tylko potarzasz pewne slogany i jatrzysz.
I jeszcze raz powtarzam dziecinko mamy rok 2006, XXI wiek.
Jesli to do Ciebie nie dociera to wez szabelke w reke i zrob kolejna krucjate na Moskwe, Daj Boze (po raz kolejny), ze jakas slowianska dusza ci ta lapke utnie i ten twoj plugawy jezyk przy okazji tez.
Aha, nie jestem absolutnie rusofilem (jesli wiesz co to znaczy) ale nie cierpie fanatykow a tym bardziej glupoty w twoim wykonaniu. Ale coz, jak ktos powiedzial: "Na glupote nie ma lekarsytwa".
I Amen po raz kolejny!!!
Nie mam czasu na rozmowy, ktore do niczego nie prowadza.
Jestes zalosny... Nie wiem, ile masz lat ale twoja edukacja widze, skonczyla sie na 6 klasie szkoly podstawowej.
Moja rada, wroc synku po nauke do szkoly.
Zdejmij podrobke dresow adidasa i zapusc troszke wloski a moze i rozumu przybedzie.
Aha, nie bede juz wiecej odpisywal na tym forum na twoje glupawe i chamskie wypociny.
Udanych wakacji i bron Boze nie wchodz do wody, bo mi sie jeszcze utopisz i narod polski straci bohatera, a w takich jak ty tylko nasza nadzieja pozostala.
Amen po raz ostatni.
PS. Zawsze przypominam: "na glupote NIE MA lekarstwa"!!! Przykro mi :-(
Okej tylko mam nadzieje,że w Młodzieży Wszechpolskiej nie dostaniesz za te twoje teksty awansu.A edukacji jeszcze nie skończyłem,jeszcze rok i być może będę inżynierem.Dresów nie nosze.Rozum mam.
Przypomnę Ci ,że to ty pierwszy wyskoczyłeś z chamstwem, więc żegnaj.
Im mniej debili na forum tym lepiej.
Wojtek daj se spokoj z tymi wariatami tacy ludzie wogole nie wiedza co mówią ... Dla nich rosja to raj bo dziewczyny zza Bugu które stoja na naszych autostradach sa tanie , a oni z ich uslug korzystają;) stad ich oburzenie ze ktoś ośmiela sie podnosić rękę na matkę-rosję ( celowo napisałem z małej bo ta dzicz moskiewska nie zasługuje na miano PAŃSTWA). Nie chodzi mi tyle o samch Rosjan bo niektórzy z tego narodu to w porzadku ludzie ale ich politycy , żołnierze , kadra dowodcza to zwyczajni mordercy - zero poszanowania ludzkiego życia - a na wojnie zwłaszcza życia cywilów . Ta strona do której podałeś link jest rzeczywiście wstrząsająca - co te niewinne małe dzieci były winne ze moskiewscy oprawcy je zabili ? Dzieki że mi jeszcze bardziej otworzyles oczy Wojtku i potwierdzileś w sposob DOBITNY że Rosjanie po prostu lubia kompac sie w bezmiarze ludzkiej krwi i cierpienia... POZDRO