film moze z latwoscia konkurowac z rambo. tak dennego i naiwnego filmu nigdy nie ogladalem.
Dno??? 9 Rota do dla ciebie dno??! Z całym szacunkiem, ale chyba widziałeś zły film. Może podasz argumenty i przekonasz mnie że ten film to dno.
Bo jak dla mnie pod każdym niemal względem 9 Rota jest fantastyczna.
I porównywanie z ?Rambo? jest kompletnym szaleństwem!
"dno
film moze z latwoscia konkurowac z rambo. tak dennego i naiwnego filmu nigdy nie ogladalem."
Fajnie jest być trollem.
A teraz idź i obejrzyj kila amerykańskich i radzieckich produkcji i wróć jak zmądrzejesz.
Albo przynajmniej nauczysz się argumentować swoje wypowiedzi.
Film jest świetny
Napewno jest niepodobny do rambo z tego chocby względu
że w 9 kompani każdy miał takie same szanse na przeżycie
a to czy ktoś przeżył zależało od szczęścia,przypadku
A w Rambo kule unikały głównego bochatera a on sam trafiał w
każdego nieważne gdzie był.
mori...ciesze sie ze pogodziles sie z faktem bycia trolem.moze dlatego ci sie film podobal
faktycznie porownanie z rambo jest prowokacja co nie zmienia faktu iz film dla mnie to dno. a co do zmadrzenia to z pewnoscia by mi sie przydalo zmadrzec tyle ze filmy rosyjskie to ja ogladalem (np wiele tarkowskiego)co nie ma tu nic do rzeczy. a argumentowac nie musze tak jak inni ktorym sie podobalo nie uzasadniaja swoich opinii. tobie radze za to nauczyc sie nieco oglady i pogodzic z faktem iz ludziom podobaja sie rozne rzeczy co nie znaczy ze ci ktorym podoba sie 9kompania to madrale a ci ktorym sie nie podoba to idioci. rozumiem ze jako trol mozesz sobie z tego nie zdawac sprawy
Drogi założycielu tematu, zanim zaczniesz wyjeżdżać tekstami o nauce ogłady między innymi, radzę nauczyć się pisać poprawnie po polsku, albo zainwestować w edytor tekstu lub FF2.
W końcu mieszkamy w tym a nie innym kraju, a pisanie postów na forum to nie szkolne dyktando.
Moja prowokacja o byciu trolem, wypaliła tak samo jak twoja z rambo - PJCh.
Poza tym twoja wypowiedź mówi sama za siebie:
"...a argumentowac nie musze tak jak inni ktorym sie podobalo nie uzasadniaja swoich opinii..."
I na koniec.
Nie uważam, że idiota lub trolem jest osobnik, któremu jakiś film się nie podoba. Ale jest nim/nią osoba, która nie potrafi, lub nie chce ? co sprowadza się i tak do jednego, przytoczyć rzeczowych argumentów na poparcie swojego zdania.
Zgadzam się z założycielem tematu. Film jest całkiem przeciętny i nudny, a akcja w nim jest do przewidzenia. Oprócz tego cały czas idzie ta sama muzyka. Ale filmu do "Rambo" porównać nie mogę, ponieważ jest bardziej realny i sensowny. Sumując: Słaba fabuła, denna muzyka, Kiepscy aktorzy. Mogę go jedynie pochwalić za realizm.
Co do muzyki - nie zgadzam się. Uważam, że temat przewodni jest bardzo dobry i można by go wykorzystać w wielu innych filmach.
Krzysiek... Mówisz że kiepscy aktorzy w 9 kompani służyła trudna młodziesz rosyjska czyli marginesy społeczne ci ludzi dobrze pasują do swoich ról kogo mieli wziąść? Różnych pajacyków jak to w amerykańskich filmach wojennych i jakiego filmu wojennego prod. amerykanskiej bym nie oglądał to albo im sie trafi jakaś ciota albo takie tam... Albo jeszcze jakiś dowódca co nigdy nie zginie i kole mu latają koło głowy a on chodzi jak robocop...