uch, w trailerach 9 wyglądało świetnie, tak nie moglam sie doczekac az na to pojde że w końcu za pomocą zwiastunów calutki film... najfajnieej było jak ,,zdechły''(nie wiem jak to nazwać jeśli chodzi o laleczki :p) 2 ekchem.... ,,zachipnotyzował 1 i 1 zrobił takie śliiiiiiiczne oczka :3
film jednak okazał się być dosłownie gorszy od trailerów!! zawiodłam się, ale film nie był tragiczny.
najbardziej idiotyczny(w sensie jajcarski)moment w filmie:
fragment filmu zatytułowany:
,,dziwny skok 1'' XD
ten momento z pterodaktylem, kiedy 1 i 8 uciekali po dachu, 1 tak jakoś nie patrzał przed siebie... ,,i wtedy przypomniał sobie słowa mamusi:
patrz do przodu jak biegniesz'' XD XD XD XD XD
i pomyślał:
,,czemu nie słuchałem mamusi??'' XP
potam znowu 8 spadł ale na nieszczęście się nie zabił DX
9 pomógł 1 wleźć zpowrotem...
chmmm ciekawe czemu 8 tak krótko leciał?
może dlatego że spadł w wiaderku i był ,,uziemiony'' :p
..........^
........./.\
......^./...\
..../........\_/\
...( 1 )........|
....|___________|
....\.....|...../
.....\(-).|.(-)/
......|...|...|
.......\.-|-./
......./--|--\
Tak to jest jak płytcy ludzie oglądają głębokie filmy. Za głębokie wody.
Heroizm życia i strach śmierci przyprawiony akcją kolego.
a skad wiesz moze to bylo do mnie?:P
ja Cie lubie w sumie:D umowisz sie ze mna?:P^^
a juz pomyslalem ze masz moze 9:P to by wiele wtedy tlumaczylo;PP
przeciez on JUZ NIE ZYJE!!! kopnal w kalendarz! a poza tym nawet gdyby zyl to watpie aby chcial umawiac sie z taka dziwaczna istota jaka jest czlowiek^^ wiec nijak nie masz u niego szans:PPP
masz racje jestem za wysoka 170 cm on tylko 20... heh
kumpela se jaja robi ze go niby kocham.
a sama lubi 5
phi
to nie moja wina ze mi sie podoba najbardziej.
a ze niezyje to nieprawda jest nizej w moim komciu :)
|
\ /
2-o, tutaj XD
akurat rozmiar w tym przypadku nie mialby znaczenia.. xPP chodzi o to ze wolalby pewnie jakas szmaciana laske.;P^^
moze i jest ale nie zmienia to faktu ze jest obecny w postaci zimnego pozbawionego duszy trupiaka z nitka posmiertnie sie z niego prujaca xP:D
pamiętaj,że ten którego kochasz na pewno by się ucieszył z poprawy twojej ortografii:)ale to tak na marginesie...
Dla Ciebie bardziej polecam bajkę "Shrek" lub "Muminki" - tam nie ma żadnego głębszego zaangażowania umysłowego w zrozumienie sensu ów dzieła, a "9" obejrzysz sobie jak podrośniesz:)
wrrrrfff....
nie kocham go....
to jest tylko mój ulubiony bohater. a tobie który ci się podoba najbardziej? :)
na muminki toć już za duża jestem, oglądałam je 4 latka temu a co do szreka to mi sie znudził.
orografia to nie mój konik ale skąd mpżesz wiedzieć że po prostu piszę na szybko? :p
boze , ty na serio jestes płytka i tepa . ale spoko... takich ludzi na swiecie tez potrzeba (haha)
a Ty jestes glupi i chamski...nastolatka sobie robi zarty i ma do tego prawo. mnie to pasuje a jesli Tobie nie to wypad na drzewo dokonczyc ewolucje!;P albo przynajmniej nie udzielac sie...
żarty żartami ale tu chyba chodzi o komentowanie filmu a nie robienie z siebie idiotki,obojętnie czy to prowo czy nie...ale jak widać pokemonów nie brakuje:)
To oczywiste, że trailer zawsze będzie atrakcyjny i będzie zachęcał do obejrzenia. Dla niektórych chyba powinno robić się godzinne trailery zamiast filmu.
a to by mi akurat pasowało :) może być i trailer.
chmmm... ja tyle trailerów obejżałam, że film był już nie za bardzo potrzebny, bo go obejżałam w tych trailerach... LOL XD
a tak wogóle to jestem dziewczyną i musicie mi służyć(znowu piszę bzdury /;) XD. ale patrzcie, wystarczy coś głupiego napisać i już staje się to najpopularniejszy temacik na forum :p na przykład ten z ogórkami... mmm, pycha! XD XD XD papa czekam, aż mi się ściągnie 4Story.
ktoś gra w Metin2 albo w 4Story? albo w MenelGame? papa