PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561856}

A więc wojna

This Means War
2012
6,6 80 tys. ocen
6,6 10 1 79834
4,6 14 krytyków
A więc wojna
powrót do forum filmu A więc wojna

Spodziewałem się dużo więcej po tym filmie, a to taka głupkowata bajeczka.

ocenił(a) film na 7
Lukininho

może nie do końca głupkowata. ale bardzo lekka i taka hollywoodzka, w złym tego słowa znaczeniu! te bezbłędne strzały, totalna rozpierducha i dobrze, że chociaż reżyser pamiętał, żeby byli pobrudzenia po tym wszystkim. i ta nudna przewidywalność. jak facet zaprosił ją do babci, ta opowiedziała smutną historię, to laleczka poleciała na właśnie tego biednego! tym bardziej, że był bardziej odstawiony i wypudrowany od Tucka... a już myślałam, że weźmie romantyka, a nie pozera.

ocenił(a) film na 7
Lukininho

Gatunki: akcja, komedia romantyczna.. Rzeczywiście! Czemu w tym filmie nie było logiki?! Przecież to dwa najbardziej naukowe gatunki !!! Brakuje tylko "fantastyka" i film może rywalizować z dokumentami o II WŚ !!! Dziękuję Ci użytkowniku Lukininho za uświadomienie mi jakim idiotą byłem szukając w filmie akcji, komedii romantycznej rozrywki i wyluzowania po maturach.. Na prawdę, powinienem iść na pieprzone Gringo, tam na pewno można się wyluzować !!!

ocenił(a) film na 6
Zakerr

Zawsze do usług ;)

ocenił(a) film na 4
Lukininho

Także dziwi mnie tak wysoka nota. Film praktycznie nie ma fabuły, to właściwie zlepek jakichś tam scen , okraszonych tandetnymi efektami specjalnymi. A o grze aktorskiej nie ma co się nawet rozwodzić.