Nie wiem skąd taka ocena. Dialogi momentami na żenującym poziomie i troszkę byłem zaskoczony, bo po takiej ocenie na FW spodziewałem się niezłego filmu. Jak dla mnie film bardzo słaby. Miał tylko parę niezłych momentów, a poza tym cieniutko.
Jestem tego samego zdania co Ty... Absolutnie film nie zasługuje na tak wysoką ocenę. Obsada straciła w moich oczach. Film kiepski tak jakby był pourywane sceny i powyrzucane.
Te parę niezłych momentów, dla mnie to dokładnie 2 sceny gdzie faktycznie się zaśmiałam: *gdzie FDR podmienia Tuck'owi rodzinę, **jak Trish mówi o swoim mężu: Bobo, mój śmieszny grubas Bobo
Bez przesady, przecież to zwykła amerykańska komedia, czego sie spodziewaliście :) Ja stwierdzam, że cały film pomimo kilku żenujących tesktów był naprawde przyjemny. Na taki film trzeba mieć po prostu nastrój żeby go obejrzeć, bo inaczej może bardzo człowieka zirytować :)
U mnie taka sama ocena jak i u Ciebie i podobne odczucia. Założyłem temat i napisałem kilka słów od siebie o tym czemu ten film jest taki kiepski to zaraz zostałem zaszczuty przez tych, którzy się tym zachłysnęli. Aż szkoda gadać.
http://www.filmweb.pl/film/A+wi%C4%99c+wojna-2012-561856/discussion/B%C3%B3l+to+ s%C5%82abo%C5%9B%C4%87+opuszczaj%C4%85ca+cia%C5%82o,1970187
pozdrawiam