PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=561856}

A więc wojna

This Means War
2012
6,6 80 tys. ocen
6,6 10 1 79834
4,6 14 krytyków
A więc wojna
powrót do forum filmu A więc wojna

uważam że

ocenił(a) film na 7

główna bohaterka powinna być ładniejsza i przede wszystkim młodsza, film dobry 7/10

ocenił(a) film na 8
thomass48

jak dla mnie główna bohaterka śliczna :)

Aselka

Jesli chodzi o figure to jak najbardziej, jednak po twarzy juz troche ten wiek widac.

ocenił(a) film na 6
auxil

niepotrzebnie czepiacie się tego wieku... nikt nie robi sięcoraz młodszy, a Reese jest naprawdę bardzo ładna... sam się dziwię że to napisałem, w końcu przepadam za brunetkami, nie blondynkami ;)

ocenił(a) film na 5
thomass48

troche tak, ale jest ok ; )

thomass48

Przestancie ludzie juz z okresleniami typu powinna byc ladniejsza...dla was kazda aktorka jest za brzydka za stara itd. Zadowolic Polskiego widza graniczy z niemozliwoscia. Reese to bardzo ladna, madra i zdecydopwanie dobra aktorka. Dla mnie akurat pasuje do tej roli pozatym nie liczy sie kto ile ma lat ale na ile wyglada. Ciesze sie ze znalezli sie ludzie ktorzy to zauwazyli a tobie polecam popatrzec w lusterko na siebie

ocenił(a) film na 7
thomass48

Wbijam w to ile ma lat, ale ładniejsza faktycznie powinna być, film by się przyjemniej oglądało poprostu. Obecnie to nie jest żaden problem znaleźć ładniejszą( żonka jednego z bohaterów chociażby). Aktorką może jest dobrą, ale nie pasuje mi do roli mega lasencji, do której za wszelką cenę zarywają tacy goście jak hardy.

ocenił(a) film na 5
thomass48

Spoiler
Hehe no moim zdaniem postać Hardy'ego wygrywa na końcu, bo jego żonka lepsza ;p.
Ale nie wiem po co analizować urodę aktorki. Zagrała nieźle, więc mogłaby być nawet dużo brzydsza, nie ma większego znaczenia.

ocenił(a) film na 7
thomass48

Ależ się czepiasz. Przecież aktorzy z nią grający również nie są młodzi. Ja uważam, że Resse idealnie pasuje do tego filmu. Pomimo, że nie jest to kino najwyższych lotów to na typowe odmóżdżenie po ciężkiej robocie jest super :) Gdyby w filmach grały same osiemnastki to byłaby nuda.

Jeśli wolisz filmy z nastolatkami to obejrzyj sobie "Zmierzch" :p

ocenił(a) film na 8
thomass48

masz kompleks z powodu wieku? bo tak podejrzewam po przeczytaniu twojego żałosnego komentarza.
Reese Whiterspoon jest idealna do tej roli, a wiek ma w sam raz, odczep się i zajmij swoim.

Carin

Nie wiem co ma wiek do roli w jakiej została osadzona?
To nie utopia, wszyscy się starzejemy, wszyscy umieramy, wolałbyś patrzeć wyłącznie na zdrowych i pięknych, a co z tymi starszymi i schorowanymi?
Świat to nie biel, to szarość, ale też i czerń, a Reese ma wiele nagród na swoim koncie, wolę na nią patrzeć jak na taką idiotkę jak Miley Cyrus czy Selenkę Gomez.

ocenił(a) film na 8
baraqs

zgadzam się, ale po co mnie odpowiadasz? ja nie mam nic do jej wieku, a wręcz przeciwnie, więc napisz do osoby, która założyła ten komentarz.

thomass48

Oni wszyscy są w podobnym wieku, najmłodszy jest Chris 34 lata , Tomy ma 37, a Reese 38 więc nie rozumiem o co biega z tym wiekiem :) Obsada super:) Tom - boski, Chris lepiej wygląda z zarostem:)

ocenił(a) film na 6
thomass48

Jak dla mnie jest bardzo ładna (i zgrabna przede wszystkim), ale nie podoba mi się jej gra aktorska. Nieprzyjemnie mi się ją oglądało w tym filmie ;)

ocenił(a) film na 7
thomass48

Dla mnie Reese była tu bardzo kobieca.

ocenił(a) film na 7
thomass48

Mi też Reese kompletnie tu nie pasowała, ona jest urocza, ale nie seksowna. Szybciej widziałabym tu Cameron Diaz albo Kate Hudson.