PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3690}

Ace Ventura: Psi detektyw

Ace Ventura: Pet Detective
1994
6,3 309 tys. ocen
6,3 10 1 309322
5,4 29 krytyków
Ace Ventura: Psi detektyw
powrót do forum filmu Ace Ventura: Psi detektyw

3/10

ocenił(a) film na 1

Nic w tym filmie nie było dobrego. To po prostu głupia komedia z idiotą którego obsadzili w roli głównej. Ale.... fajnie się oglądało

KYRTAPS

"Ale.... fajnie się oglądało" - i o to chodzi. :)
Też uważam, że film jest kretyński. Ale gdy mają go zamiar puszczać w telewizji, zawsze oglądam, by się na jakiś czas odmóżdżyć do końca. A potem w spokoju ponarzekać, jaki to głupi film jest. ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Szajba

Nie zgadzam się! Każda małpa potrafi robić takie miny. To nie jest talent. Czy nigdy nie widziałeś filmu o domu wariatów? Tam każdy w aktorów odgrywający chorych robi takie miny. Jim miał jedną udaną kreację aktorską, mianowici "Truman show".

ocenił(a) film na 6
KYRTAPS

A Man on the moon?A Zakochany bez pamieci ? A Bruce Almighty ? Mial pare fajnych filmow.A ACE jest glupi jak diabli.Ale tego sie od niego oczekuje.Nie mozna winic filmu za to ze nie przeszedl Twoich oczekiwan.Nikt nie chce robic z Ventury Ostatniego kuszenia Chrystusa albo czegos w tym rodzaju.Jak dla mnie 6/10

ocenił(a) film na 7
KYRTAPS

Gdyby było jak mówisz to nie grałby wyłącznie w komediach, albo w ogóle bo rezyserzy by go nie brali do ról.
A gra dlatego, że jest stworzony do grania komedi. I z innej strony nie możesz nazywać go idiotą bo on zachowuje sie tak tylko w filmach. Na codzien jest normalnym facetem.

Szajba

Nikt nie powinien nazywać Jima Carreya idiotą. Niedocenianie jego talentu dramatycznego (Truman Show, wspomniany już Człowiek z księżyca) jest wielkim błędem. Dla mnie Carrey jest najbardziej utalentowanym komikiem w całym Hollywood.

ocenił(a) film na 7
Szajba

;o zablokowali moj koment w ktorym bylo tylko slowo na K... \ gratuluje spostrzegawczosci, gdybyscie potraktowali mnie sprawiedliwie to prawie połowa tego formu powinna miec zablokowane komenty ...

ocenił(a) film na 1
Szajba

Nie uważam wcale, że Carrey jest fatalnym aktorem. Miał kilka świetnych ról ale pisze konkretnie o tym właśnie filmie. Wywijanie szczęką to nie talent tylko popis głupoty.

P.S. To ja zgłosiłem do moderatora twoją wypowiedz Szajba.

ocenił(a) film na 10
KYRTAPS

wywijanie szczęką to może każdy umie, ale rób to w ten sposób jak on! Film może i głupi, ale zajebiście śmieszny i to się liczy!!

ocenił(a) film na 7
KYRTAPS

Kyrtaps ... nie znasz sie :P
Carrey rox ;]

KYRTAPS

Wszyscy mowicie, ze kazdy potrafi robic takie miny jak Carrey :) daje sobie glowie uciac, ze zaden z was nie zrobi jej nawet w 30%