Świetny film! Jim Carrey jest niesamowity... Widziałam ten film już wiele razy i nie znudził mi się... za każdym razem jest tak samo zabawny ;) Oczywiście 10/10 !!!
Wlasnie, cos doradz moze lepszego xD. Moim zdaniem to jest czysta komedia, nie potrzeba tu jakichs niepotrzebnych watkow i ich nie ma, wszystko spojne i co najwazniejsze - smieszne. Bo to nie ma dramat byc czy komedia romantyczna.
A jak dla mnie ten film jest bardzo fajny.
wiadomo ze komedia nie bedzie poruszac wątków powąznych, chociaż sprawa zwierząt dla mnie się liczy.
dałam 9./0 i wg mnei zasłużone a Jim Carrey jest mistrzem w takich filmikach. :d
Wogole widziałam ten film po raz pierwszy wczoraj i nei wiedziałam że jest on taki stary .. ;x
Zgadzam sie z Toba w 100%. Mi pare razy ogladany nie znudzil. A co poniektore momenty rozwalaja na lopatki (ten lekcewazacy sposob bycia Ace'a, gadanie tylkiem, i na koncu jak ta babka okazuje sie byc facetem i wszyscy wymiotuja). I uwielbiam Jimmiego Carreya, ogolnie jest swietnym aktorem nie tylko komediowym, chocby the Truman Show czy Telemaniak, ktore w gruncie rzeczy maja tylko watki komediowe, ale komediami nie sa.