PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3690}

Ace Ventura: Psi detektyw

Ace Ventura: Pet Detective
1994
6,3 309 tys. ocen
6,3 10 1 309322
5,4 29 krytyków
Ace Ventura: Psi detektyw
powrót do forum filmu Ace Ventura: Psi detektyw

No i co ze to malo ambitny film.Kogo to obchodzi. Ogladam, bo mnie cos smieszy (dla ludzi, ktorzy maja szeroki zakres poczucia humoru i smieszy ich Woody Allen i Monty Python) W filmie tym jest oczywiscie mnostwo tzw płytkiego dowcipu, ale i wiele wyrafinowanego humoru. Nie ma co narzekac... Film smieszy i Carrey gra w nim swietnie...Ludzie..to po prostu rozrywka, nie nalezy sie przejmowac tym ze zmniejszy sie wasze IQ, bo podczas smiechu wasze mozgi sie dotleniaja :)

ocenił(a) film na 3
witchery

z czego tu się śmiać??
ten film jest żałosny, a nie śmieszny...
carrey robi z siebie debila i tyle... co w tym śmiesznego? z początku można to jeszcze znieść, ale potem staje się to już nudne... gdzie ty widzisz wyrafinowany humor? tego to ja nie wiem...

Ponk

No coz..
Jak juz mowilam, w tym filmie wystepuje i plytki humor i wyrafinowany, ale skoro tego nie zauwazyles, to widocznie jakos nie za bardzo go ogladales... Chyba za bardzo sie tym przejales...

ocenił(a) film na 3
witchery

hmmm...
oglądałem go dwa razy... dość dokładnie. może lepiej ze mną dyskutowac o innego rodzaju filmach, bo do tego typu komedii jestem nastawiony sceptycznie. znasz moje zdanie - nie będę się już powtarzał.

ocenił(a) film na 9
witchery

Zaskoczyłes mnie tym Ponk. Myślałem że ci się podoba

użytkownik usunięty
Sergi_van_Oli

Nie powiedziałbym, że Jim robi z siebie debila - to po prostu gra aktorska. Popatrz na to z innej strony: ilu aktorów byłoby w stanie tak dobrze zagrać tą role...