PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3690}

Ace Ventura: Psi detektyw

Ace Ventura: Pet Detective
1994
6,3 309 tys. ocen
6,3 10 1 309322
5,4 29 krytyków
Ace Ventura: Psi detektyw
powrót do forum filmu Ace Ventura: Psi detektyw

od widza jest wymagany specyficzny chumor niekiedy jest nawet smiesznie ale zazwyczaj jest lipa 4/10 cienzko sie to oglonda

BMF_2

raz humor, dwa ciężko, trzy ogląda, cztery kup sobie słownik.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
BMF_2

tak przy okazji jestem dysortograf i przosze mi nie pisac ze uczyc mi sie nie chce w odpowiedzi bo sie staram w szkole a przed kompem chce od tego odpocząć i przy okazji gardze takimi jak ty :/ lipa ze tacy sa na swiecie :(

BMF_2

gardzisz takimi jak ja? a mnie to ch... obchodzi, od szkoły odpocząc? przeciez ty do szkoly czlowieczku nie chodzisz, nara prymitywie.

BMF_2

Hej koleś, o co Ci chodzi?! Jak Ci to przeszkadza że ktoś wytyka Ci błędy to każdy post zaczynaj od "JESTEM DYSORTOGRAFEM". Skąd niby Yokichi miał to wiedzieć? A ty od razu z bluzgami na niego... Daj sobie spokój człowieku! Weż poprawkę na to, że niektórych takie błędy "bolą". A jeśli chodzi o "odpoczynek od szkoły", to nie chodzisz tam po to żeby pisać poprawnie na dyktandach, tylko żeby jakąś wiedzę i umiejętności stamtąd wynieść. "Gardzę takimi jak ty" - czyli ludźmi którzą znają ortografię i nie lubią gdy ktoś kaleczy ich język?! Żal mi cię...

strongoku

dziękuję za poparcie:) pozdrawiam i zapraszam do siebie na bloga:)

ocenił(a) film na 7
BMF_2

specyficzna to jest Twoja ortografia
pozdrawiam

Kasiek_haz

nastempny(a) wescie sie ludzie uspokujcie nie jestescie polonistamy czy tam profesorami więc nie macie prawa mi błędów wytykać jasne?

BMF_2

łeh tam ja uwielbiam ten film za każdym razem płacze ze śmiechu! jest super! czy tylko mnie sie podoba?

kosmitka_

nie no nie muwie ze film jest zły ale niektórym sie podoba a niektórym nie wyjasnilem dlaczeko mi sie tylko niektóre sceny podobały :P

ocenił(a) film na 9
kosmitka_

Nie tylko ci Mimi. Ja plakalam ze śmiechu razem ze swoją rodzinką :D
Pozdro

Bajo

Dysortografia to nie wymowka - zwlaszcza na kompie gdzie sa edytory tekstu. Sam robie bledy ale na jedna linijke tekstu tyle??

pozatym mowie a nie muwie (wymienia sie na O - mOwa)

A co do filmu to jedyneczka gites 2 juz mniej mi sie podobala

Niput

mowie? chyba mówie i kto to mówi pozatym mógłbym pisać bez błędów ale mi sie nie chce (--- (chyba dobze) pozatym dysortografia hehehe pewnie nawet nie wiecie coto jest ale nie chce mi sie tłumaczyc pozatym jak juz mówiłem nie jestescie polonistami zeby mnie poprawiac KONIEC TEMATU

Niput

mowie? chyba mówie i kto to mówi pozatym mógłbym pisać bez błędów ale mi sie nie chce (--- (chyba dobze) pozatym dysortografia hehehe pewnie nawet nie wiecie coto jest ale nie chce mi sie tłumaczyc pozatym jak juz mówiłem nie jestescie polonistami zeby mnie poprawiac KONIEC TEMATU

BMF_2

a to musimy być polonistami żeby poprawiać? weź człowieku się nie ośmieszaj. co to jest dysortografia? niby nie wiemy? no czlowieku a co ty uwazasz nas za jakichś prymitywów? to że nim jestes nie znaczy ze my jestesmy. nara

Yokichi

ktos skasowal muj wpis wienc powtuze KONIEC TEMATU

ocenił(a) film na 6
BMF_2

śmieszny człowieczek z ciebie, taki naiwny
myślisz że dysortografii się nie da leczyć ?
to taka sama choroba jak dyslekcja, dysgrafia czy inne dysmózgowie
internet nie jest dla głupich dzieci z podstawówki czy też niedorozwojów, znam kilka osób którzy nałogowo robią błędy, więc piszą posty w wordzie, który poprawia im błędy, a potem wklelają je na stronki
to że jesteś chory to nie znaczy że masz tu taryfę ulgową, na świecie choruje kilka miliardów ludzi i nikogo nie traktuje się ulgowo
czytaj więcej książek to (może) przestaniesz robić błędy

endullah

sorry mózgu ale chyba nie zauwazyles ze temat skonczony i co ty se myslisz za ja tego nie lecze? pozatym twoje okreslenie dysmózg jest wedłóg ciebie mądre? ja nie chce zeby mnie traktowano ulgowo kto ci to wogóle powiedział? i sam jestes głupie dziecko i jestem w ostatniej klasie gimnazjum a z podstawówki jestes ty bo piszesz głupstwa co do worda to masz racje zaczne tak robic i czytam duuuzo ksiąrzek KONIEC TEMATU

ocenił(a) film na 6
BMF_2

Weż poprawkę na to, że niektórych takie błędy "bolą"

endullah

szczerze? guwno mne to obhodzi bede pisał co bede hciał (-.-)

ocenił(a) film na 6
BMF_2

po kilku twoich postach widać że członkiem Mensy nie jesteś
nie będę się zniżał do twojego poziomu, bo musiałbym się położyć na ziemi - napiszę ci jedno: szanuj filmweb, bo to poważna strona a nie blog członków szpitala psychiatrycznego
pisać można wszystko, byle z sensem, bo głupoty się nie toleruje

ocenił(a) film na 7
endullah

Odnoszę wrażenie że kolega-o-ciekawym-nicku nie tylko nie ma pojęcia JAK, ale chyba nie wie CO chce powiedzieć. A rzeczony ACE to jeden z tych filmów, które się ogląda po kilkanaście/dziesiąt razy. Niedawno sprawiłem sobie DVD z tym tytułem. Trochę tylko tęsknię za lektorem z wersji telewizyjnej, którą miałem na vhs. Człek się robi sentymentalny na stare lata. Nie wiem jak inni ale ja ZEW NATURY uważam za film delikatnie powiedziawszy nieudany.