PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3690}

Ace Ventura: Psi detektyw

Ace Ventura: Pet Detective
1994
6,3 309 tys. ocen
6,3 10 1 309039
5,1 42 krytyków
Ace Ventura: Psi detektyw
powrót do forum filmu Ace Ventura: Psi detektyw

za głupi

ocenił(a) film na 3

Jak na mój gust film jest za głupi. Nie śmieszył mnie, jak już to czułam się zażenowane. Daje 3/10.

ocenił(a) film na 9
anma_2

no cóż każdy ma inny humor mnie ta komedia jak i jej kontynuacja potrafią rozsmieszyć jak mało który film daje 9/10

anma_2

za glupi? -on mial byc z zalozenia glupi - czyli przeszedl twoje oczekiwania:D

kuba141

carrey wymiata:)..nie ma lepszego komedianta niż ten koleś..:)

anma_2

Nie zgadzam sie z tobą filmwebowiczu.
Moim zdaniem głupkowatym filmem jest "American Pie" po prostu nie mogę go zdźierżyć, no nie wiem.
A "Ace Ventura", moim zdaniem jest lekko zbzikowany :D

pzdr

ocenił(a) film na 8
mesgerdigantka

Zgadzam się z tobą ten film z założenia jest "szalony". A Jima Careya lubię od zawsze. Humor jaki prezentuje jest zbzikowany, ale taki koleś ma styl i nie można zaprzeczyć, że Carrey jest w tym co robi świetny. Cały świat dookoła poważny, a Carrey zbzikowany i to jest idea filmów z Careyem. A te wszystkie gówienka jak "American Pie" śmieszyły mnie jak miałem 15 lat, ale teraz to sam się sobie dziwię, że się na nie nabrałem.

Movie_Crash_Man

Ja Ace'a bardzo..ale to bardzo lubie:)Wystarczyło go raz obejrzeć i to nie do końca żebym go polubiła:) on jest prześmieszny.. Jak kogoś np może to nie bawić http://pl.youtube.com/watch?v=8Q294kabSp0 Ja leże właśnie na ziemi i sie z tego śmieje!!! :oD Ace rulezzzzz \m/ albo Jim.. jeden piernik:)hihi

ocenił(a) film na 9
anma_2

Nie rozumiem po prostu jak komuś może nie podobać się ten film uwielbam filmy z Jimem Carreyem

ocenił(a) film na 3
anma_2

mam to samo zdanie. aktor udaje przygłupa i już to mi sie nie podoba

ocenił(a) film na 7
pln90

A tam, tak udawał, że był śmieszny;) Aż mogła łezka ze śmiechu się uronić. Dobry film, zabawny i niezastąpiony Jim:)... Aczkolwiek wolę Bruce Wszechmogący

pln90

Film jest głupi a jaki miał być poważny przecież to komedia. Ten film jest i tak na poziomie niz niektóre puste filmy jak American pie czy inne. Poza tym Jim Carrey jest jednym z najlepszych komediantów ostatnich lat.

Thief_

Zgadzam się,że Jim jeden z najlepszych aktorów komediowych.
Cały film się śmiałam,oglądalam go już po raz kolejny,a to ze względu na osobę Jim'a Carrey'a ;)świetny był,daje 10/10 i polecam na smutne dni