PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702809}

Agentka

Spy
2015
7,0 115 tys. ocen
7,0 10 1 115033
6,2 33 krytyków
Agentka
powrót do forum filmu Agentka

Film ogółem bardzo zabawny. Przez większość jego czasu śmiałam się do rozpuku, bo scenariusz napisany właśnie na te czasy. Jednak jedna scena powala na łopatki. W pewnym momencie na całym ekranie widać męskiego penisa. To trochę przesadzone - co dodatkowo podkreśla napis 'bez ograniczeń' przy ograniczeniu wiekowym. Polecam film, jednak unikałbym takich scen - nie miała ani sensu, ani nie była śmieszna. Dodana po prostu na siłę.

vaniliau

Teraz każdy film musi zawierać penisa, komedia praktycznie każda. Efekt feministycznych wpływów, coraz większych. Za to z drugiej strony pokazanie waginy w filmach w całej okazałości jak było tabu dawniej tak jest i nadal. Dlatego wkurza mnie to ciągłe gadanie o podwójnych standardach w filmach, że kobieca nagość jest bardziej wykorzystywana, to czysta hipokryzja. Tak poza tym to od ilu lat był ten film emitowany w kinach? Pewnie od 13 nie?

ocenił(a) film na 8
vaniliau

Która to scena? Nie przypominam sobie, serio. Jedyna, która mnie zniesmaczyła, to wymioty.

vaniliau

Od 16 lat w tv puszczają.

A sam penis mało śmieszny ale reakcja pracownic CIA na niego już była megaśmieszna.