PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702809}

Agentka

Spy
2015
7,0 115 tys. ocen
7,0 10 1 115031
6,2 33 krytyków
Agentka
powrót do forum filmu Agentka

Nie dałem rady

użytkownik usunięty

Trzy podejścia- udało się przebyć 40 minut tego filmu. Ma on oczywiście pewne zalety jednak główna bohaterka i jej niesamowity humor skutecznie powodują nawracające fale zażenowania.

ocenił(a) film na 7

To wielka szkoda bo film zaczyna się dopiero robić ciekawy może po godzinie, gdy to często występuje Statham wraz ze swoimi tekstami. Fakt z początku film jest nudny, bez polotu, ale potem jest już tylko lepiej :p

użytkownik usunięty
bambus002

Nie dam rady podchodzić do tego kolejny raz i czekać godzinę chociaż faktycznie Statham jest spoko.

ocenił(a) film na 7

w takim razie nie ma po co oceniać filmu, skoro nie obejrzało się całego : p

użytkownik usunięty
bambus002

dlatego dałem 5- doceniając niektóre jego aspekty, a nie 1 :)

ocenił(a) film na 7

To tak jakby powąchać potrawę, a ocenić jej smak :p Filmweb daję możliwość oceny tylko całego filmu, nie ma jakieś zakładki "Tu proszę dawać oceny po obejrzeniu 20 minut filmu" :p Albo oglądamy całość, mimo nużącego seansu, albo nie oceniamy w ogóle :) Ludzie oceniając filmy, których nie zobaczyli do końca tylko psują średnią danego filmu. Potem widać pełno komentarzy - "dlaczego ten film ma tak niską ocenę, był taki dobry!". Komentarze dobre, bardzo dobre a film ma 5/10 xd Ja osobiście nie oceniam filmu nawet jeśli zobaczę go 90% tylko po to, żeby mi się wyświetlił w obejrzanyych...

użytkownik usunięty
bambus002

Zapach potrawy stanowi 70% tego, co nazywasz "smakiem" ;).

ocenił(a) film na 5

dokładnie - tandeta, szkoda czasu