Poza tym film ogólnie też nie najgorszy :P Ode mnie takie mocne 6. A może zmienię na 7, zobaczymy jak się skończy :D
... Prosze Cie najpierw ogladaj pozniej cokolwiek pisz, ew. oceniaj ;) Mocne 9/10 wlasnie przez zakonczenie :) Film daje do myslenia
Muzyka bardzo dobra, tu się zgodzę. Tworzyła klimat filmu. Ogólnie wciągnął mnie on od samego początku. Nieszablonowa, interesująca fabuła i intrygujący oraz idealnie nadający się do tej roli Jude. Spodziewałam się jednak jeszcze mocniejszej refleksji na zakończenie dlatego 7/10. Z chęcią obejrzę jeszcze raz.
Tymczasem już szukam soundtrack'u, coby wrzucić sobie na mp3 :)
Swietna muzyka, juz slucham :) mimo ze film ogladalem juz 2 raz, dopiero teraz jakos tą muzyke "uslyszalem", wspaniale dzielo jaggera, powella, stewarta. Wlasnie leci u mnie counting the days. Film natomiast w moim przekonaniu dobry, od powstania filmu minelo 6 lat bodajze, ile razy w tym czasie zrywał i schodzil sie z sienna miller? :D nie mowiac juz o innych przygodach, czasami jednak życie to film, ale obecnie Law jest juz chyba bardziej ulozony ;)