Jakie są wasze wrażenia? Ja muszę się przyznać, że przepłakałam ze śmiechu z połowę filmu albo i więcej, a co do akcji gdy Teodor chciał spać z Tobym to już w ogóle nie ma słów, które mogą to opisać :) Naprawdę polecam pójście do kina na ten film i to nie tylko dzieciom, ale i dorosłym. Warto zwrócić uwagę na świetną muzykę, światowe hity albo znane wszystkim standardy (przy okazji - śpiewający <Chuck> był rozbrajający).
Teraz muszę nadrobić zaległości i obejrzeć pierwszą część.
Nie no po prostu brak mi słów z nerwów zacznę zaraz chyba salta robić ^^
Ale mi narobiłaś apetytu na ten film, mogłaś poczekać do piątku z tym postem, ja niestety muszę...
też niedawno wróciłem z pokazu przedpremierowego. Film w swoim gatunku całkiem dobry. Znane kawałki wykonywane przez wiewiórki dodały mi pozytywnych emocji podczas seansu. można było się również pośmiać, szkoda jedynie że Dave'a (Jason Lee) tak mało było w filmie (jeden z moich ulubionych aktorów komediowych). Ogólne wrażenie dość pozytywne, polecam :)
jestem za a nawet przeciw zarąbista kontynuacja warto iść można się pośmiać very very good czekam na kolejny film :D
Film jest FENOMENALNY!
Wart kazdej zlotowki wydanej na bilet. Kupa smiechu, fantastyczna grafika i super przeboje w wersji wiewiórkowej! Wyszlam z seansu w genialnym humorze, dawno nie zauroczyla tak strasznie zadna "kreskowka". Bede musiala nadrobic zaleglosci i obejzec pierwsza czesc.
Bardzo dziekuje za zaproszenie:)
Jak dla mnie super. Polecam szczerze wszystkim. To kolejny film, który sprawi przyjemność nie tylko dzieciom, ale także ich rodzicom