PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488821}

Alvin i wiewiórki 2

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
2009
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 30011
3,5 6 krytyków
Alvin i wiewiórki 2
powrót do forum filmu Alvin i wiewiórki 2

Jakie są wasze wrażenia? Ja muszę się przyznać, że przepłakałam ze śmiechu z połowę filmu albo i więcej, a co do akcji gdy Teodor chciał spać z Tobym to już w ogóle nie ma słów, które mogą to opisać :) Naprawdę polecam pójście do kina na ten film i to nie tylko dzieciom, ale i dorosłym. Warto zwrócić uwagę na świetną muzykę, światowe hity albo znane wszystkim standardy (przy okazji - śpiewający <Chuck> był rozbrajający).

Teraz muszę nadrobić zaległości i obejrzeć pierwszą część.

Ewi

Nie no po prostu brak mi słów z nerwów zacznę zaraz chyba salta robić ^^
Ale mi narobiłaś apetytu na ten film, mogłaś poczekać do piątku z tym postem, ja niestety muszę...

Lord_Alvin

czekać ^^

ocenił(a) film na 7
Ewi

też niedawno wróciłem z pokazu przedpremierowego. Film w swoim gatunku całkiem dobry. Znane kawałki wykonywane przez wiewiórki dodały mi pozytywnych emocji podczas seansu. można było się również pośmiać, szkoda jedynie że Dave'a (Jason Lee) tak mało było w filmie (jeden z moich ulubionych aktorów komediowych). Ogólne wrażenie dość pozytywne, polecam :)

helmen

jestem za a nawet przeciw zarąbista kontynuacja warto iść można się pośmiać very very good czekam na kolejny film :D

ocenił(a) film na 10
Ewi

Film jest FENOMENALNY!
Wart kazdej zlotowki wydanej na bilet. Kupa smiechu, fantastyczna grafika i super przeboje w wersji wiewiórkowej! Wyszlam z seansu w genialnym humorze, dawno nie zauroczyla tak strasznie zadna "kreskowka". Bede musiala nadrobic zaleglosci i obejzec pierwsza czesc.
Bardzo dziekuje za zaproszenie:)

ocenił(a) film na 8
Ewi

Jak dla mnie super. Polecam szczerze wszystkim. To kolejny film, który sprawi przyjemność nie tylko dzieciom, ale także ich rodzicom

Ewi

Popieram przedmówczynie :) córa leżała pół filmu pod krzesłem :)

ocenił(a) film na 10
Ewi

Nom musze przyznać racje... Nie moge sie doczekać kiedy pujde na tą bajke... Masakra... Jestem stary kon ale bym luknoł na Alvina i wiewiórki 2... Polecam i Pozdrowionka... xD