Zaczynam podejrzewać, że gdzieś jest zapis, że jak film trwa mniej niż 2 godziny, to nie ma szans na Oskara. Bo jak wyjaśnić takie niepotrzebne wydłużanie filmów? Ostatnio zaczynam filmy dzielić na pół, bo rzadko który wciąga mnie tak, żebym wysiedział ciurkiem 2 godziny przed telewizorem.
mialem przyjemnosc obejrzec wersje 3 godzinna (sic!) i musze przyznac ze mimo to nie potrafilem sie oderwac od ekranu.
Swietnie 'poprowadzony' film.
Wchodziłeś na stronę główną filmu? Jak byk pisze że 157 min czyli 2.37 h, to jakim cudem nie ma dłuższej?!?
Maslana ty to do mnie napisałeś ??
Jeśli tak to czytaj uwarznie zanim coś napiszerz bo ja napisałem że Nie ma dłurzszej wersj niz te Ok. 2,5 godziny.
Ty napisałeś dokładnie ile trwa rozszerzona wersja czyli 2,37 a ja napisałem na ok.2,50 i od tej wersj niema dłurzszej i oto mi chodzilo.
Czytaj uwrznie co się pisze !!!!!
To TY czytaj uważnie (nie "uwarznie" takiego słowa nie ma) bo napisałeś 2.05 a nie 2.5 więc zastanów się co piszesz.
...
(nie "uwarznie" takiego słowa nie ma )taa nie mów! A ty sie nigdy nie mylisz.A po druge jestem dyslektykiem!!!!!!!!
A po za tym to taka durza rurznica 2,05 /// 2,5
Dla ciebie 2,05 co znaczy ?
Nie wymiguj się dysleksją jak 60% dzieciaków w tym kraju, to nic nie da...
Prędzej uznał bym cię za Idiotę niż za dyslektyka - Od czego są słowniki? ...
Nie "durza" tylko "duża"
Nie "rurznica" tylko "różnica"
Nawet 8 letnie dziecko potrafi zainstalować FF czy Opere w której są wbudowane słowniki...
2.05 godziny to 2 godziny i 3 minuty, bądź 2 godziny i 5 minut, zależnie od tego jak zinterpretować przecinek.
Dzieci w 1 klasie podstawówki to wiedzą...
Nie wymiguje się tylko jestem Dyslektykiem.
Od czego są słowniki? ... tak bo ja mam czas szukać jakiś słownik.
Jak byś chciał wiedzieć to ja siedzę na necie w szkole albo w bibliotekach to nie mogę wgrywać jakiegoś programu !
2.05 godziny to 2 godziny i 5 minut tak wiem ostatnio jakoś chodzę roztargniony nie patrze za bardzo na to co pisze i później takie skutki.
Po prostu Pomyłka,moja wina,Sorry...
"2.05 godziny to 2 godziny i 5 minut tak wiem ostatnio jakoś chodzę roztargniony nie patrze za bardzo na to co pisze i później takie skutki."
strzelam: palisz jakies twarde narkotyki?