Film bardzo mi się podobał świetna gra aktorska, doborowa obsada, fajnie sie oglądało ale przede wszystkim klimat był nadzwyczajny.
Tyle o filmie miałbym prośbę jeżeli ktoś sie zna to czy mógłby mi napisać parę filmów podobnych do tego ponieważ bardzo lubię tego typu filmy.
Ja osobiście znam jeszcze Blow z Johnny'm Depp'em i na to by było na tyle.
Oba filmy są bardzo ale to bardzo fajne i wciągające więc czekam na pomoc z waszej strony :)
no dobra nie sprecyzowałem mi ie chodziło o klasyki o których pamiętam oczywiście :P
Tylko takie nowsze filmy :)
Ale mimo wszytko dzięki :)
Poleciłbym tobie Harsh Times (Ciężkie czasy), Shooting Gallery,
Lucky Number Slevin, Running Scared, Four Brothers filmy te może dokłądnei nie pasują do klasyków podanych wcześniej ale jeżeli chodzi o sprawy gangsterskie to warto obejrzeć naprawde ciekawe tytuły. Jeżeli chcesz to jest jeszcze The Confidence ale ten filmik utrzymany jest tak bardziej w klimacie komediowym ale jest super.
Pozdrawiam.
Witam,
skoro podobal Ci sie Blow:) to zdecydowanie musisz obejrzec Requiem For a Dream :)
Pozdrawiam:D
ciekaw jestem gdzie oglądałeś ten film skoro jego premiera w poslce będzie 25 stycznia 2008roku. Dzisiaj mamy 21 wiec albo byłeś na premierze w jakimś normalnym kraju albo ściągnąłeś nielegalnie ten film z internetu. olaboga!
dzięki za wszystkie posty a co do tego gdzie go oglądałem to nawetprzecież pokazy przedpremierowe istnieją :P
albo nawet ściągnąłem sobie i pójdę może jeszcze raz do kina a co mi tam :D
ja ze swojej strony polecam "Prawo Bronxu" ze świetnym De Niro:) nie jest to film nowy (o który prosiłeś) ale z pewnością wart obiejrzenia:)
Ciągnie się łańcuszek... jak prawo bronxu to, może nie o takiej samej tematyce dokładnie bo jest to napad ... to film "the score" rozgrywka także z de niro i moim zdaniem z najlepszym wcieleniem sie w role edwarda nortona. POLECAM