Hmm czesci 1-3 są ok, czwarta za to ze zerwala troche z schematami ktorymi toczyły sie poprzednie no ale piatka to juz byl gniot i to totalny :/
2!!! AP2 jest najlepsze!!! Jedynka też fajna... Trójka niestety gorsza... Wakacje obejrzę dopiero dzisiaj, a Nagą Milę jakoś w ciągu przyszłego tygodnia więc nie wiem... Wczoraj sobie od nowa przypominałem(ostatnio oglądałem je jak były w TV czyli jakiś rok temu :P) dwie pierwsze części i obejrzałem trójkę, by oglądać dalsze xD...
1 klasyka!! 2 ujdzie 3 niue dla mnie 4 reaktywacja! 5 slabiutka 6 mam duze nadzieje ze mnie zwali z nog :D
2 & # hehe boje sie 6 bo 4 juz była gorsza od 3 a 5 to wogle szkoda słów to są 2 wyjścia albo olśni producentów i bedzie super filmik albo robią tą cześc tak 2żeby tylko" i to bedzie jescze gorsza chała niż ostatnia
4 najlepsza Po prostu same plusy:
- Matt to najlepszy Stiffler
- Super dopasowana Muzyka
- Świetna fabuła itd.
POLECAM!!!
w 4 grały też bardzo ładne aktorki :D Arielle Kebbel, Tara Killian, Carla Alapont i inne...
tez się zgadzam! pierwsze 2 to przecieranie szlaków ale jakże udane:d 3- zdaje się Wesele (?) była super hehe babciojebca... łoniaki w klimie ale brecha na maxa była :D naga mila dość kiepawa... no i band camp fajny... :P w czym on tam ugrzazł? klarnet czy co? bo juz nie pamietam <lol2>:D no mam nadzieje że "beta" nie da dupy i bedzie sie z czego pośmiać :D... no zobaczymy.... nie wiem jak wy.. ja już jutro ;)pozdrawiam!