Najlepsza komedia jaką oglądałem, jak dla mnie 10/10. Czy ktoś wie czy będzie 7 część???
Uważam, że to najlepsza cześć ze wszystkich powstałych do tej pory:D I mam nadzieję, że będzie jeszcze 7 cześć:) Kto wie, może nawet więcej:P
6 i 5 część American Pie są to najlepsze części z 6 jak dotąd i nie mogę sie doczekać siódmej! Mi w 5 części podobał się najbardziej bieg golasów a w 6 greckie zawody.A wam co najbardziej?
czy to żart? przecież 5 i 6 ani trochę nie dorównuje pierwszym trzem częściom.
Na "Nagą milę" po prostu nie mam słów. Oceniałam na 3/10 choć i tak naciąganie.
"Bractwo Beta" lepsze od poprzedzającej go części, ale i tak ma zbyt dużo braków.
1, 2 i 3 American Pie to świetne komedie, 4 już słabsza, a o 5 i 6 częci już wyraziłam zdanie.
Pozdrawiam:)
shrek 1 i były to dobre części a na 3 jak byłem w kini to o mało co się nie pożygałem. nie było wcale śmieszne tylko głupie
to nie jest glupie ? jakim musisz byc zrytym oblechem skoro sie nie porzygałes na takim wykolejenstwie? kreci cie taki syf ... gratuluje
Jak to cos was bawi to najwyzszy czas udac sie po porade do wyspecjalizowanych jednostek...
Dlaczego obrażasz kogoś ,tylko dlatego ,że preferuje inne kino niż Ty?
Dla przykładu ,Ja nie przepadam za Simpsonami.To jest kwestia gustu ,to chyba oczywiste
To jest chyba normalne ,że jednemu przypadł ten film do gustu ,a drugiemu niee.Każdy ma inne upodobania i co się podoba jednemu nie musi podobac się drugiej osobie ,ale nie chodzi o to ,że film Ci się nie spodobał ,tylko o obrażenie osób ,którym film przypadł do gustu.I na dodatek jak film mógł Ci się podobac ,skoro go nawet nie oglądałeś.Ja oglądałem film i nie pamiętam sceny ,w której "obrzygują sie kolesie".
a ja powiem tak: z komedii dla mnie na 10/10 zasluguje jedynie Pulp Fiction. Być może nie macie porownania, ze tak wysoko oceniliscie American Pie 6. Beta House wypada bardzo marnie z innymi filmami komediowymi.
"I na dodatek jak film mógł Ci się podobac ,skoro go nawet nie oglądałeś.Ja oglądałem film i nie pamiętam sceny ,w której "obrzygują sie kolesie"."
To teraz mi wytlumacz jak mozna Cie powaznie dobierac? No jak? Nie wiem jak ogladales skoro nie nie widziales tak oblesnej, dosadnej i co ciekawe dosyc dlugiej sceny.
A więc... zanim zaczniesz sie wypowiadac i insynuuowac mi klamstwa, obejrzyj sobie moze ten film wczesniej bo widac ze slabo z pamiecią u ciebie...
Ciekawe ilu z was na tym forum ma ukończone 18 lat. Pytam, bo narkotyki, alkohol i seks śmieszą głównie gimnazjalistów.
Mam nadzieje, ze teraz jak dostaniecie te powiadominie, przeczytacie wasze komentarze to bedzie wam wstyd :)