PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416306}

American Pie: Bractwo Beta

American Pie Presents Beta House
2007
6,3 65 tys. ocen
6,3 10 1 64985
3,4 5 krytyków
American Pie: Bractwo Beta
powrót do forum filmu American Pie: Bractwo Beta

Najlepszy film!!!

użytkownik usunięty

Najlepsza komedia jaką oglądałem, jak dla mnie 10/10. Czy ktoś wie czy będzie 7 część???

ocenił(a) film na 10

Mi też się podobało, i zastanawiam sie własnie czy będzie ;P

Uważam, że to najlepsza cześć ze wszystkich powstałych do tej pory:D I mam nadzieję, że będzie jeszcze 7 cześć:) Kto wie, może nawet więcej:P

sylwusia37

Zdjęcia do 7 części mają rozpocząć się w czerwcu. Tytuł to American Pie Book of Love

użytkownik usunięty
ozzysrem2

Bardzo mnie ta wiadomość cieszy. Już nie mogę się doczekać następnej części.

ocenił(a) film na 9

6 i 5 część American Pie są to najlepsze części z 6 jak dotąd i nie mogę sie doczekać siódmej! Mi w 5 części podobał się najbardziej bieg golasów a w 6 greckie zawody.A wam co najbardziej?

hemp_gru13

czy to żart? przecież 5 i 6 ani trochę nie dorównuje pierwszym trzem częściom.

Na "Nagą milę" po prostu nie mam słów. Oceniałam na 3/10 choć i tak naciąganie.
"Bractwo Beta" lepsze od poprzedzającej go części, ale i tak ma zbyt dużo braków.

1, 2 i 3 American Pie to świetne komedie, 4 już słabsza, a o 5 i 6 częci już wyraziłam zdanie.

Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 9
mala1ok

M i i tak te 2 ostatnie części się podobały

Jesli widziales Shreka i dalej twierdzisz ze to jest lepsze - zle z Toba

ocenił(a) film na 2

Malo komedii w życiu widziałeś :)

ocenił(a) film na 9
zangetsu1990

shrek 1 i były to dobre części a na 3 jak byłem w kini to o mało co się nie pożygałem. nie było wcale śmieszne tylko głupie

ocenił(a) film na 3
hemp_gru13

to nie jest glupie ? jakim musisz byc zrytym oblechem skoro sie nie porzygałes na takim wykolejenstwie? kreci cie taki syf ... gratuluje

ocenił(a) film na 3

Jak to cos was bawi to najwyzszy czas udac sie po porade do wyspecjalizowanych jednostek...

ocenił(a) film na 5
shamar

Dlaczego obrażasz kogoś ,tylko dlatego ,że preferuje inne kino niż Ty?
Dla przykładu ,Ja nie przepadam za Simpsonami.To jest kwestia gustu ,to chyba oczywiste

ocenił(a) film na 3
Mathias_13cool

jak mozesz pisac o guscie w przypadku filmu gdzie obrzygują sie kolesie?

ocenił(a) film na 5
shamar

To jest chyba normalne ,że jednemu przypadł ten film do gustu ,a drugiemu niee.Każdy ma inne upodobania i co się podoba jednemu nie musi podobac się drugiej osobie ,ale nie chodzi o to ,że film Ci się nie spodobał ,tylko o obrażenie osób ,którym film przypadł do gustu.I na dodatek jak film mógł Ci się podobac ,skoro go nawet nie oglądałeś.Ja oglądałem film i nie pamiętam sceny ,w której "obrzygują sie kolesie".

Mathias_13cool

a ja powiem tak: z komedii dla mnie na 10/10 zasluguje jedynie Pulp Fiction. Być może nie macie porownania, ze tak wysoko oceniliscie American Pie 6. Beta House wypada bardzo marnie z innymi filmami komediowymi.

ocenił(a) film na 3
Mathias_13cool

"I na dodatek jak film mógł Ci się podobac ,skoro go nawet nie oglądałeś.Ja oglądałem film i nie pamiętam sceny ,w której "obrzygują sie kolesie"."

To teraz mi wytlumacz jak mozna Cie powaznie dobierac? No jak? Nie wiem jak ogladales skoro nie nie widziales tak oblesnej, dosadnej i co ciekawe dosyc dlugiej sceny.

A więc... zanim zaczniesz sie wypowiadac i insynuuowac mi klamstwa, obejrzyj sobie moze ten film wczesniej bo widac ze slabo z pamiecią u ciebie...

ocenił(a) film na 5
shamar

Czy może chodzi Ci o scenę ,w której Stifler obrzygał pewną z dziewczyn?

ocenił(a) film na 3
Mathias_13cool

nie... scena pod koniec filmu , jak są zawody w grupowym piciu...

Ciekawe ilu z was na tym forum ma ukończone 18 lat. Pytam, bo narkotyki, alkohol i seks śmieszą głównie gimnazjalistów.

użytkownik usunięty
Bobek2105

Mnie śmieszą seks i rzyganie na siebie ale jednak American pie 4,5,6 to
żenada

A Sex jest śmieszny ^^

ocenił(a) film na 1
Corey666

Mam nadzieje, ze teraz jak dostaniecie te powiadominie, przeczytacie wasze komentarze to bedzie wam wstyd :)

użytkownik usunięty

Tą wypowiedź pisałem przed obejrzeniem 3 pierwszych części teraz żałuję.