PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=416306}

American Pie: Bractwo Beta

American Pie Presents Beta House
2007
6,3 65 tys. ocen
6,3 10 1 64985
3,4 5 krytyków
American Pie: Bractwo Beta
powrót do forum filmu American Pie: Bractwo Beta

Kto wymyśla takie idiotyczne filmy! Powinna pozostać trylogia American Pie, bo te późniejsze części są dla idiotów i dla kasy... miliard cycków na ekranie + alkohol i rzygi i już ma być śmiesznie?

Jedynie ten typek co się upijał i nic nie pamiętał był zabawny ;p

1/10!

Zygfryd666

w odp na temat:
a u nas jest inaczej jedyna roznica to taka ze dziewczyny sa mniej swobodne!!!
film jest ok moze poza scenami zwiazanymi ze zbyt duza iloscia alkoholu, ok to jest troche przesada...
ja mam nadzieje ze nakreca nastepna czesc:P

Zygfryd666

Nie bądźmy aż tacy krytycznie nastawieni :) Ja się dobrze bawiłam oglądając "Dom Beta". Wprawdzie nie dorasta do pięt pierwszym trzem częściom, ale trudno byłoby zrobić coś tak dobrego. Moim zdaniem jest to najlepszy ze wszystkich sequeli powstałych po "Weddingu".
Zgodzę się, że jest trochę za bardzo wyuzdany, ale musimy się zgodzić, że to wyuzdanie ma więcej stylu niż "Naga mila".

Film ogólnie nie zachwyca, ale jak na kolejny amerykański teen movie nie jest zły. Mam senstyment do tej serii, więc dam 8 :)

ocenił(a) film na 6
Zygfryd666

co do do:
"a u nas jest inaczej jedyna roznica to taka ze dziewczyny sa mniej swobodne!!! "

odp.:
Nom ... fakt ... faketm ... w Polsce to nie pójdzie laska z byle kim do łóżka bo sie szanuje. Taka różnica!!!

a co do filmu można się pośmiać ... Lubię american pie:) ogladalam wszystkie cz. teraz tą musze obejżeć.Taki myk:)