Na prawde super film . Dlaczego ? Zaraz wam udowodnie .Po pierrwsze zakrecona fabula , niesamowite zwroty akcji , wspaniala rola Bena Afflecka :) W tym filmie na prawde nie wiadomo co za chwile sie wydazy . Zakonczenie ktorego nikt by sie nie spodziewal . Mi ten film troche sie kojarzy z Domino (tez warto zobaczyc) . Ktos w poprzednim watku napisal ze film jest nudny , nie wiem o jakim filmie mowil na pewno nie o ''Smokin Aces'' . Wiem co to jest dobre kino i z reka na sercu moge wam ten film polecic :)
Pozdrawiam Lepery ;)
lepszą role od Bena zagrały prostytutki w tym filmie.
ten film to nieporozumienie.
Zgadzam sie. Prostytutki były świetne. Hehe a poważnie. Film żenujący. A Ben chyba tylko po to żeby przyciągnać fanki do kina. Wszystko tanie i komiczne. A już Ci bracia i karate kid... (WTF?!) pozostawie to bez komentarza. I chyba przestane lubić Commona i Alicie. Jak mogli zagrać w takim gniocie :) Nie polecam. Wręcz odradzam.
Dla mnie film był słaby, obejrzałem go z rozpędu, bo jak dotarłem już do 45 minut to szkoda mi było zmarnowanego czasu. Ogólnie miał być fajnie zakręcony i fajnie zagrany tylko coś im nie wyszło. A ben nie pograł za wiele, poza tym muszę powiedzieć, że jakoś nie doceniam jego "talentu" o ile go ma...