PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262282}

As w rękawie

Smokin' Aces
2006
6,8 20 tys. ocen
6,8 10 1 20376
5,3 9 krytyków
As w rękawie
powrót do forum filmu As w rękawie

Na prawde super film . Dlaczego ? Zaraz wam udowodnie .Po pierrwsze zakrecona fabula , niesamowite zwroty akcji , wspaniala rola Bena Afflecka :) W tym filmie na prawde nie wiadomo co za chwile sie wydazy . Zakonczenie ktorego nikt by sie nie spodziewal . Mi ten film troche sie kojarzy z Domino (tez warto zobaczyc) . Ktos w poprzednim watku napisal ze film jest nudny , nie wiem o jakim filmie mowil na pewno nie o ''Smokin Aces'' . Wiem co to jest dobre kino i z reka na sercu moge wam ten film polecic :)

Pozdrawiam Lepery ;)

ocenił(a) film na 4
Lepery

lepszą role od Bena zagrały prostytutki w tym filmie.
ten film to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 3
hitz

Zgadzam sie. Prostytutki były świetne. Hehe a poważnie. Film żenujący. A Ben chyba tylko po to żeby przyciągnać fanki do kina. Wszystko tanie i komiczne. A już Ci bracia i karate kid... (WTF?!) pozostawie to bez komentarza. I chyba przestane lubić Commona i Alicie. Jak mogli zagrać w takim gniocie :) Nie polecam. Wręcz odradzam.

ocenił(a) film na 6
Lepery

Dla mnie film był słaby, obejrzałem go z rozpędu, bo jak dotarłem już do 45 minut to szkoda mi było zmarnowanego czasu. Ogólnie miał być fajnie zakręcony i fajnie zagrany tylko coś im nie wyszło. A ben nie pograł za wiele, poza tym muszę powiedzieć, że jakoś nie doceniam jego "talentu" o ile go ma...

Lepery

Choć nie lubie tego typu filmów (strzelaniny) to ten... nie wiem czy moge powiedziec, ze mi sie bardzo podobał, ale wydał mi sie bardzo dobrym filmem. Bardzo fajna szybka akcja i fabuła. Film jest ciekawie zrobiony, a przez tych braci naprał pewnej groteskowosci.