PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262282}

As w rękawie

Smokin' Aces
2006
6,8 20 tys. ocen
6,8 10 1 20376
5,3 9 krytyków
As w rękawie
powrót do forum filmu As w rękawie

dla tych co komętują ten film -- POPROSTU NIEZR0zUMIELIśCIE GO !! :]

killa698

W takim razie o o co w nim codzi?

Bo ja zobaczyłem początek i zniechecil mnie strasznie...pozniej bylo juz strasznie..

ICEMAN_9

o to ze wszyscy chca zgarnac za serce Israela 1 mil dollarow i spotykaja sie w zlym miejscu o zlej porze i rozpoczyna sie masakra. Na poczatku filmu sa pokazane urywki z przygotowan kazdej grupy + policji (co zle zinterpretowala rozmowe telefoniczna) ktora chce go tylko zamknąć a reszta zabic. Koncowka jest w miare zaskakujaca :)

ocenił(a) film na 5
killa698

....ta.... podobnie jak ty zasad ortografii... :))) GNIOT Z KULKAMI. Najbardziej rozwaliło mnie stwierdzenie Andy`ego Garcii , że "serce będzie pasować bo ojciec i syn muszą mają tą samą grupę krwi" :) LOL ...a gdzie badania zgodności tkankowej ?

ocenił(a) film na 10
lukasbo

no juz gorszego przykladu nie mogles podac:) moze badania zgodnosci tkankowej mieli juz przeproadzone w przeszlosci, napewno mieli na to papiery. Prosze was nie czepiajcie sie takich drobiazgow, filmy akcji ktore nie sa na faktach sa czysta fikcjai neich taka pozostana, chcesz z badaniami tkanki udaj sie do Centrum Kardiologii w Zabrzu tam bedzie to wygladalo tak jak trzeba. pzdr

ocenił(a) film na 8
jgworek

koles hcial sie po prostu wykazac widza rodem z Tele Tygodnia, wiec strzelił tekst o tkankach, "ze niby smieszny bede"... żal mi takich typów. Te nienaturalne czepialstwo jest tak głupie, że tylko powietrze czlowiek spuszcza... To tak jakby ujmować Rockyemu po 25 latach ze przyjał 200 strzałów na czaszke i nadal stał w ringu...

ocenił(a) film na 5
colagio

Domyślam się, że przy swoim intelekcie często spuszczasz powietrze... najwidoczniej nie rozumiesz oczywistego bezsensu wskazanego braku w scenariuszu...Nie "czepiam się" absurdów związanych z konwencją filmu (np. trafienie gościa bez celowania z 20-25 metrów) tylko niepotrzebnie wypowiedzianej i bzdurnej kwestii... Żeby wyłuszczyć klarownie moje stanowisko (żebyś nie musiał puszczając kolejny raz powietrze zatruwać atmosfery w domu) to tak jakby ktoś przestrzelił Rambo głowę na wylot a lekarz powiedział mu, że się z tego wyliże...

ocenił(a) film na 4
lukasbo

dla mnie film beznadziejny...duzo niespojnosci, idiotyczna wrecz fabuła. Przedstawienie grup zabójców przypomina mi prezentacje pokemonow w pokedeksie. Kolorowe, kazdy inny, smieszniejszy od poprzedniego. Jedno co było dla nich wspolne to amatorszczyzna. Biegna na pałe byle szybciej zabic Israela. Zakonczenie tylko zwiekszyło poziom glupoty i absurdalnosci tej produkcji. 4\10 za kilka fajnych scen