PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809769}
6,1 5,9 tys. ocen
6,1 10 1 5890
6,9 29 krytyków
Assassination Nation
powrót do forum filmu Assassination Nation

"W miasteczku Salem cztery nastolatki są oskarżone.."
wdf - Trzy nastolatki i jeden transwestyta. Czy na prawdę już nigdy nie zrobią dobrego filmu bez lgbt???

ocenił(a) film na 9
makr

Nie transwestyta, a transpłciowa dziewczyna, jeśli już. To osoby trans nie mogą być nastoletnie? Ciekawe... Słaba próba zwrócenia na siebie uwagi.

ocenił(a) film na 2
MyNameIsDeath

co to znaczy transpłciowa dzewczyna? To raczej był nastolatek, który ubierał się jak nastolatka.

ocenił(a) film na 9
makr

Ewidentnie nie chodziło w przypadku tej postaci o ubieranie się po dziewczyńsku, bo jeden z chłopaków chciał zataić, że ma z nią romans. Więc wychodzi na to, że była to osoba przed operacją zmiany płci, dezaprobująca swoją płeć - osoba transseksualna. Mam nadzieję, że wszystko jasne.

ocenił(a) film na 2
MyNameIsDeath

Za cholerę nie pojmę

ocenił(a) film na 9
makr

Ciekawe, bo mój komentarz nie mógłby być skomponowany prościej.

makr

3 laski oraz facet ktory sie identyfikuje rowniez jako laska :D

makr

A wlasnie. Czyli jednak to byl trans. A bylo to gdzies wczesniej przedstawione, ze to trans? Bo szczerze mowiac dopiero jak byla scena w szatni, ze wyzywali tego kolesia z druzyny od ciot i ze robil laske Bex, to bylem troche zdezorientowany. Bo caly czas myslalem, ze to dziewczyna i sie zastanawialem jak jej mogl laske robic i czemu wyzywali go od ciot skoro przelecial dziewczyne. Dopiero teraz trafilem na tego posta i mi sie wszystko zaczyna ukladac w jedna calosc. Bo w filmie nie przypominam sobie by ktos wspominal o jej plci.