PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680536}

Atak jurajski

Jurassic Attack
2013
2,2 1,3 tys. ocen
2,2 10 1 1294
Atak jurajski
powrót do forum filmu Atak jurajski

Ten film jest jednym wielkim nie porozumieniem.Totalne dno,Zero akcji,a jeśli już coś się
zaczyna dziać to jest masę niedociągnięć że aż przykro na to patrzeć,Gdzie te dinozaury? Przez
cały film ukazują się nie wiele razy i są to jedynie momenty w dodatku są bardzo sztuczne,jeśli
chodzi o ten fakt to można było by się bardziej postarać aby wyglądały naturalniej,,,aktorzy oraz
teksty aktorów kiepskie.Ciężko dotrwać do samego końca filmu,i choćbym się starała znaleźć
jakikolwiek plus tego filmu,nie jestem w stanie bo nie było w nic co mogłoby mi się podobać
dlatego daję 1/10.

użytkownik usunięty
debora_filmweb_filmaniak

ciężko, to dotrwać do końca Twojej recenzji...

po co te złośliwe uwagi,?

użytkownik usunięty
debora_filmweb_filmaniak

stylistyka (składnia, interpunkcja) zmęczyła mnie prawie jak ten film...
nie chciałem Cię urazić, przepraszam :P

miszcz :D

debora_filmweb_filmaniak

Mnie też zmęczyła interpunkcja i stylistyka. Nie potrafisz pisać "nie" z jakimikolwiek częściami mowy- nieporozumienie oraz niewiele pisze się łącznie. Dajesz wielką literę po przecinkach, zjadasz przecinki. Jest masa niedociągnięć, a nie jest masę niedociągnięć. Trzykropek robi się z kropek, a nie z przecinków. Po znakach interpunkcyjnych zawsze stawia się spacje. "Przez cały film ukazują się nie wiele razy i są to jedynie momenty w dodatku są bardzo sztuczne" to zdanie nie ma sensu. Może powinno być jedyne momenty, a jeśli jedynie, to jakie? Przed "i" nie stawia się przecinka, chyba, że jest to bardzo konkretna budowa zdania na zasadzie "Mam ciastko i cukierka, i batona, i czekoladę". Przed bo i co, czyli przed logicznymi oddechami stawia się przecinek. Nikt Cię tutaj nie chce obrażać, po prostu naucz się pisać, gdyż, szczególnie, krytykując coś, winno się to robić nienagannie. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 2
debora_filmweb_filmaniak

Wyłączyłem po 20 minutach. Ten film to jakieś nieporozumienie. Nie powinien powstać :D Ale dam 2 bo lubię dinozaury :D

użytkownik usunięty
debora_filmweb_filmaniak

ogladam wszystko co ma w tytule "attack" ale jak malo dinozaurow to moze sie nie skusze

ocenił(a) film na 1
debora_filmweb_filmaniak

fakt-film tragedia

ocenił(a) film na 5
debora_filmweb_filmaniak

"Totalne dno,Zero akcji,a jeśli już coś się
zaczyna dziać to jest masę niedociągnięć " - Jak już zaczyna się coś dziać, to dinozaury zaczynają atakować :) Taki jest też tytuł filmu :D

debora_filmweb_filmaniak

ja wyjebałem w połowie

debora_filmweb_filmaniak

Dziękuję za recenzję ,daruję se oglądanie filmu !

ocenił(a) film na 4
debora_filmweb_filmaniak

A ja się z Tobą nie zgadzam i daję 8/10. W filmie była akcja, było na co popatrzeć. Jednak ... kwestia gustu.