Wg filmwebu w tej chwili na Ale Kino+ powinien lecieć ten właśnie film, a w rzeczywistości
leci remake. Wprowadziło mnie to błąd, bo sugerowałam się stroną fw. Taka uwaga na
przyszłość.
No to żeś się popisał. Oryginał leciał o 20.10. Remake puścili zaraz po nim. Wiem, bo wczoraj oglądałem (sprawdź w gazecie)
Nie zrozumiałaś/eś mnie. Nie napisałam, że program tv (gazeta) się mylił, a filmweb. Jest coś takiego na tym portalu jak 'nie przegap w tv' i właśnie tam wystąpił błąd.
Napisałaś to wczoraj i wczoraj leciał ten film. Filmweb mógł co najwyżej pomylić godzinę
No cóż, nie ma napisane o której godzinie to napisałaś, więc ciężko było jednoznacznie to zinterpretować
Wg mnie moja wiadomość jest czytelna. Jeżeli ktoś sugeruje się rozpiską filmwebu (nie programem) planując oglądać dany film, zrozumie co miałam na myśli.
http://www.alekinoplus.pl/program/full/atak-na-posterunek-13_37767
Nie przegap teraz :) 30 marca 21.50 :) a film bardzo dobry wg mnie:)
Dzięki.:) Kojarzyłam, że jeszcze będzie leciał, ale nie byłam pewna kiedy. Dobrze, że nie była to jednorazowa emisja.
A dziś znów Filmweb i parę programów TV się kropnęło bo miała być niby wersja z 2005r. a leci właśnie ta :))