2022
7,2 108 tys. ocen
7,2 10 1 108465
5,9 61 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.

James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział

dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !

Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)

Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)

xavor

A teraz taka chlapa :( buuu

Lecho1523

bylam raz na 4D we włoszech, fajna sprawa. 5D, no to zapachy, ale 6? przenosisz się w ekran? ;d

Repulsion

Dokładnie. Chociaż to wciąż tajemnica i w 100% jeszcze nie wiadomo. Reżyser wspominał także o seansie interaktywnym w systemie Role Play Gaming, gdzie każdy z osobna będzie miał wpływ na rozwój i zakończenie fabuły, możliwe też że będziemy mogli stworzyć własnego avatara, w kinie podłączając specjalny przewód do naszego prącia(u kobiet wiadomo jak) na czas trwania filmu udamy się na świat Pandory, jakie stanowisko będzie zajmował nasz avatar? Jeszcze nie wiadomo, możliwe że będą przyznawane losowo, albo każdy dostanie jednakową pozycję i będzie piął się w górę, lub tw opcja którą najbardziej preferują reżyser i producenci czyli płatne DLC, gdzie za wyższą pozycję w hierarchii i bronie, względy, znajomości będziemy musieli zapłacić dodatkowe pieniądze.

Lecho1523

Jestes awesome :):):)

kam001

Jeśli projekt by nie wypalił, lub technologia/fundusze ograniczały wizję reżysera i producentów, w ostateczności podobno podczas seansu na salę kinową, zostaną rozprowadzone środki odurzające w stanie gazowym o silnej mocy działania które zapewnią nam niezapomnianą podróż na Pandorę, wyjątek będzie taki że fabułę każdy będzie "wgrywał" sobie sam, to już zależy od charakteru i umysłu użytkownika. Tutaj próbne testy przeprowadzone na fanach filmu i reżysera, http://www.youtube.com/watch?v=yk2vR8w2sjc , tak na prawdę na filmiku nie widać tego co widzą bohaterowie, więc proszę nie sugerować się scenografią! Jak widać również na każdego oddziałują inaczej, choć efekt jest podobny. Forma ta jeszcze nie przeszła oficjalnych testów, więc nie radzę szukać danego specyfiku na "czarnym rynku" ponieważ niektórzy z uczestników projektu wciąż są na Pandorze, mimo że czas działania upłynął 2 lata temu, z powodu kłopotów w parkach miejskich trzeba było przenieść ich do specjalnej placówki dla wizjonerów(podobna w filmie Lot nad kukułczym gniazdem).

Lecho1523

Jaaa "srodki odurzajace w stanie gazowym" ide na to :D

Lecho1523

6D? Nie idę na film, bo nie chcę brać udziały w scenach w oceanie :D

32Polak

Założymy kapoki i będzie ok :):)

kam001

Dobry pomysł :D

32Polak

No jasne, że dobry :D:D trzeba przetrwać ...

Lecho1523

tak..pewnie jeszcze nam jungle przeniosą do kin a strzały będą nam przelatywały koło uszu,hehehe co ty pleciesz?

ducegorgon

JA P**EDOLĘ, O CZYM WY TU DYSKUTUJECIE na ponad 550 postów... .

TheBlur

Ludzie są ciekawi, to będzie pierwszy taki seans w historii.

TheBlur

To poczytaj :)

Lecho1523

A tak na serio ,to może ktoś ma jakieś nowe informacje na temat filmu Avatar 2 ? :D

qwerty888

Uważasz że nie piszę na serio?

Lecho1523

Może w tym co napisałeś jest dużo prawdy ale ,niektóre żeczy są trochę naciągane :/

Lecho1523

dobra to co napisałeś to bzdura hahahahahahahahhahahahh

qwerty888

Tak samo mówili do Kopernika.

Lecho1523

Masz na to dowody? A co, może słyszałeś jak do niego mówili?

Lecho1523

4D, 5D, 8D, 12D I WIĘCEJ D... CO Z TEGO JAK JEST PEWIEN PROCENT OSÓB KTÓRE NIE MAJĄ WIDZENIA PRZESTRZENNEGO CZYLI W KINIE 3D WIDZĄ JAK BY BYLI W ZWYKŁYM KINIE. JA MAM BRAK WIDZENIA PRZESTRZENNEGO CZYLI JESTEM JEDNOOCZNY WIĘC MAM W DUP.. WSZYSTKIE FILMY W De !! :)

KUBATRIX

Nie słyszałeś o możliwości "wejścia" do filmu i interaktywnego seansu?

Lecho1523

Okulary na oczy takie wirtualne z kabelkami przypiętymi do głowy ? Innej opcji nie ma.

Lecho1523

Co tam trolu ? dalej trolujesz?

Lecho1523

To byłby epicki film.