Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.
James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział
dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !
Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)
Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)
Najpierw piszesz, że dziennikarz a potem, że to fan. Może i bym powiedziała gdybym była Cameron'em ale nie przed telewizją :P Po co sobie reputacje psuć?
Kultura się kłania kolego :P Tak się składa, że widziałam avatara i szczerze podziwiam efekty specjalne, ale to co podałeś jako domniemany wywiad z James jest nie poprawne ani gramatycznie ani stylistycznie. Wniosek? Albo pisał to jakiś analfabeta lub osoba która nie zna angielskiego. Co do wywiadu - skoro jesteś taki mądry to podaj jakiś dowód odnośnie Twoich słów :P
To załamię Cię po raz czwarty :P Skoro dowodów brak, nie mam podstawy (ani nikt tu z obecnych) twierdzić, że informacje są rzetelne. Pożyjemy, zobaczymy :P Póki co możemy nawet założyć, że w Avatarze 3 będzie grał prawnuk Walt'a Disney'a :P
Fajnie było by mieć znowu 12 lat :) Ahhh, te czasy :D A wyjść to Ty możesz sobie z pokoju :P Poza tym to już Off topic :P Pozdrawiam i życzę miłego dnia :D
Jak to mawiała moja polonistka: tylko ludzie inteligentni są w stanie dostrzec ironię i sarkazm.
Ależ mi żal, jak czytam posty takie jak ten powyżej...
rzeczywiście teraz jak na to patrzę to od razu widać, że tekst jest wymyślony, po to by wzbudzać w nas "Panikę"
To nie koniecznie musi byc prawda - przyklady ktore podales(as) sa prawidlowe z gramatycznego punktu widzenia, ale ktokolwiek mieszkal za granica w anglojezycznym kraju, wie, ze tam rzadko, podobnie jak w polsce mowi sie poprawnie. Moim zdaniem bardzo prawdopodobne, ze mogl wlasnie tak zadac pytanie. Mieszkam w Kandzie od 6 lat i mialem okazje sie przekonac o tym jak sie NA CODZIEN mowi po angielsku. Z reszta daleko szukac: w Polsce mowia: Czy moge prosic o pana autograf, czy moze: Autografik, mozna?
Film w postaci 6 wymiarowej hiperkuli? Rozumiem, że to miał być taki inteligentny żart.
Źle się dzieje z dzisiejszymi filmami... no ale to nie jest przecież koniec świata.
W wywiadzie dla Los Angeles Times Cameron powiedział:
"Stworzyliśmy obszerny obraz dla środowiska w filmie. Nie tylko dla Pandory, ale ogólnie dla systemu Alpha Centauri AB. I wykraczamy też poza ten system, ale to niekoniecznie w drugim filmie, bardziej w trzecim. Część drugiego filmu skoncentruje się na innym środowisku na Pandorze – na oceanie, który będzie równie bogaty, zróżnicowany, szalony i pomysłowy. Co nie znaczy, że nie zobaczymy tego, co już widzieliśmy – zobaczymy tego jeszcze więcej."
Film 6d? Pozdrawiam ...
I weź ze sobą butlę z tlenem żebyś wytrzymał jak sale woda zaleje..
He he ale się uśmiałem czytając ten temat:-D najbardziej rozbawiła mnie "próba rozgryzienia" rozmowy Jamesa z dziennikarzem he he:-D Lecho jesteś zajebisty he he:-D
Tak serio, to Avatar 2 będzie rozgrywał się pod wodą ( http://www.mtv.com/news/articles/1645624/20100812/story.jhtml ), a trzecia pewnie pod ziemią ;]
Założę, że dwójka będzie tak samo "oryginalna" jak jedynka.
Gatling lepszy :>
witki mi opadły, że niektórzy tardzi potraktowali serio ten wątek.. ale cóż, to tardzi..
chociaż sam oceniłem film na (aż?) 6 /10 (chodzi mi oczywiście o pierwszą część), to jednak uważam, że ten post jest świetny :)
pozdrawiam autora i współczuję wszystkim napinaczom, którzy nie potrafią załapać ironii :)