Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.
James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział
dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !
Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)
Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)
dzienki, kurde - troloska solidarność ;/
ktoś stawia 6/10 to wg. ciebie koniecznie musi być normalny?
wlazłem. czytam i sam się dziwie że czytam wszystkie posty. tu jest normalnie eksplozja inteligencji :D Nie wiem czemu fanatyczni fani avatara są debilami, ale ten fakt jest 100 razy łatwiejszy do nakreślenia niż przeciętność samego filmu xD
Wy się tu śmiejecie, polewkę robicie, a nawet nikt nie wspomniał, że cześć zdjęć do Avatar 2 ma być kręcona w Puszczy Białowieskiej. Podobno Cameron tym razem będzie kręcił w najbardziej dzikich a także tych niedostępnych "pomnikach" przyrody (jak Rów Mariański) a Puszcza Białowieska (najstarszy las Europy) ze względu na unikalny drzewostan ponoć pasuje do koncepcji jakichś scen w/g producenta.
Nie jestem antyfanem , daj se spokój zaparz se melisę i się tu nie pokazuj bo nie jesteś tu mile wdziany.
Ja proponuje panu narwańcowi nie-warszaffianinkowi Lecho1523 wyjść na dwór, pomimo iż pogoda nie zbyt piękna, to na zdrowie dobrze zrobi, świeżego powietrza nigdy za wiele. Musisz wiedzieć, że pisząc swoje "nowinki" po czym obrażając osoby na prawo i lewo Twoje słowa nigdy nie będą brane na poważnie, wręcz przeciwnie, barwisz je głupią ironią. Mnie osobiście rozbawiły Twoje "sprawozdanie".
Tyle jeśli chodzi o mój zmarnowany czas na bezsensownego awanturnika
Dobra, ludzie, kur*a opanować się! Lechu, świetny tekst, serio, bez ironii. Od dawna się tak nie uśmiałam :) Najbardziej spodobał mi się dialog Camerona i dziennikarza. Był genialny!
A ty, Xavor. Przykro mi, że nie potrafisz się z takich rzeczy śmiać i obrażasz innych. Weź zrób ludziom przyjemność i się zamknij. To, że musisz brać wszystko na poważnie to nie ludzi wina :/
jeszcze zapomniałeś o jednym przyleci, gwiada śmierci a imperium po pokananiu navi osiedli sie na nowej planecie ale pojawi sie Luc i przy pomocy Jaka i jego żonki będą kontratakować.We wszystkim obecna będzie oczywiście moc bez której ani rusz.
Jak ludzie nabiorą się po raz drugi to zajmę się kaskaderską hodowlą marchewek... na pewno nauczę się tego szybciej niż Cameron nauczy się czegoś o reżyserce ... każdy może zatuszować swoje braki umiejętności ( i talentu ) efektami specjalnymi... pozdrawiam trzeźwo myślących ...
Cameron ze zwykłego scenariusza niczym wziętego z jakiegoś wzoru scenariuszy gdzie wpisuje sie nazwy bohaterów zrobił produkcje,jesli to takie proste to dlaczego nie wpadł na ten pomysł ktos wcześniej.
Ludzie się nie nabiorą. Po zachwycie jaki przeżyli po obejrzeniu pierwszej cześci z wielką przyjemnością pójdą na część drugą.
jestem fanem tego filmu i wiem co to ironia i tak miedzy nami to zajebisty temat i dialog i to fuck you wymiata przypomina sie stary dobry south park gdzie takie proste fuck you wyraża wiecej niż tysiąc słów
Trochę dziwne podejście:
Mój żart cię rozśmieszył = jesteś normalny
Mój żart cię nie rozśmieszył = jesteś nienormalny
Temat śmieszny ale żadna rewelacja :)
Chodzi o zrozumienie a nie tępych napinaczy.
Nie musi cię śmieszyć, chodzi żeby zrozumieć temat, a ja nie lubię nikomu niczego tłumaczyć, albo się domyślasz albo masz pecha.
"a ja nie lubię nikomu niczego tłumaczyć, albo się domyślasz albo masz pecha."
jak diana....
Mimo, że jestem fanem Avatara to dawno się tak nie uśmiałem jak przy tej dyskusji! Sam post jest Ok, ale najśmieszniejsi byli pół mózgowi obrońcy Avatara! Szczególne pozdrowienia dla panów Arto0X i xavor którzy albo mają po 7 lat i dorwali się do kompa taty, albo mają przepustkę ze szpitala psychiatrycznego! Oby tak dalej Panowie!
Pozdro!
P.S. Successful troll is successful!
Nie wiedziałem że polubię fana avatara ;-)
"Szczególne pozdrowienia dla panów Arto0X i xavor którzy albo mają po 7 lat i dorwali się do kompa taty, albo mają przepustkę ze szpitala psychiatrycznego"
Hehe , uśmiałem się :D
Dzęki ;)
Po prostu szkoda mi takich idiotów, którzy bronią filmu jakby to było ich dziecko!
A zresztą czego tu bronić?! Zawsze powtarzam, że o gustach nie dyskutuje i można pogadać w czym film (lub książka itd.) był dobry a w czym słaby i rozważyć to co mówią inni (pod warunkiem oczywiście, że inni prezentują poziom umysłowy powyżej poziomu skamieliny). Poza tym, trzeba zachować pewien dystans, do cholery!!! Czy jeśli śmieję się z wpadek w filmie to uznaję go za gówno?! NIE! Nie roztrząsałbym drobnych potknięć w danym dziele, jeżeli nie uważałbym, go za coś wartego roztrząsania! (Oczywiście jeśli jest to konstruktywne naśmiewanie się, a nie: "kupa gówna - hahaha!").
Ehh ale dla niektórych powyżej i tak już chyba jest za późno ;)
Pozdrowienia!
O mój Boże!
Do wymienionej przezemnie dwójcy pół-debili dołączam jeszcze jaśnie pana aseti'ego! wybaczcie za to srogie pominięcie!
Pozdro! ;)
Ja to bym chciał aby dwójka w ogóle nie miała żadnej historii tylko cycki navi, fauna i flora... Pandora nakręcona jak na National Geographic!
LordKroq widac ze ty sie tez nabrales biarac w tym bezsensownym temacie udzial :)
Zreszta tepie takich debili jak lecho, ktorzy sie smieja z innych ludzi ze mu odpowiadaja( w tym ja),ale to jedynie sluzy dowartościowywaniu się :)
LordKroq - stwierdzasz, że jestem "pół-debilem" a sam doczytać nie umiesz, że jestem dziewczyną :P No ale cóż, pomyłki się zdarzają. Ja nic do tej ironii nie mam, chciałam tylko zwrócić uwage, że jak coś wymyślacie to róbcie to z sensem (mniej więcej XD) bo potem ktoś czyta te "wypociny", źle zrozumie i przeinacza fakty jak niektórzy w tym wątku ;)
Nie ma się co kłócić, a na przyszłość proszę mnie bezpodstawnie nie obrażać. Nie każdy ma ochotę czytać wasze kłótnie. Takie rzeczy chyba się prywatnie załatwia, ale to tylko moje skromne zdanie. Swoją drogą Avatar fabułą mnie nie zachwycił, choć z drugiej strony nie nastawiałam się na żadną rewelacje, ale film - urok swój ma.
Nie ma to jak wydawanie ogromnej sumy pieniędzy dla chwili sławy :D
Pozdrawiam wszystkich awarturników i tych "spokojnych" :)
@Aseti
Przebacz mi, ale byłem tak zdruzgotany twoją naiwnością, że nie popatrzyłem na końcówki wyrazów w pierwszej osobie liczby pojedynczej. Chyba, że to było tak mistrzowsko zagrane ale tej opcji nie biorę pod uwagę ;P.
Wybacz ale moim zdaniem post Lecha mógł być wzięty na serio tylko przez 7 latka lub ww. pół-debila/kę ;). I ta twoja bohaterska argumentacja, że to jest nie gramatyczne po ągielsku! (celowa literówka:D) och!ach! Pani anglistka odkryła Amerykę!
I nie podpinaj mnie pod post Lecha bo choć dość śmieszny i pokazujący sporo prawdy na temat pana Camerona to ja jako fan "Avatara" nigdy bym czegoś takiego nie napisał!
Pozdro!
PS Jeżeli Uważasz, że takie sprawy są do rozwiązywania prywatnego, to czemu Brnęłaś w sprzeczkę z Lechem przez połowę pierwszej strony???
Mówisz , że tylko 7 latek i pół-debil/ka bierze ten temat na serio a sam nie umiesz wyczuć tego czy w moich postach była szczypta ironii czy nie ;) Przykro, mi że oceniasz intelekt innych na podstawie głupiej kłótni w tym tematcie. Pan znawca widać umie określić wysokość czyjegoś IQ po napisanych wiadomościach, czyż nie? Internet a co za tym idzie różne fora itp, mają to co siebie, że ciężko określić charakter (nastawienie, cel) wypowiedzi drugiej osoby. Każdy analizuje tekst na podstawie własnych przemyśleń. I to wcale nie musi świadczyć, że ktoś jest głupi :)
Moją rozmowę z Lechem jak i z Tobą ciężko mi nazwać sprzeczką, może raczej wymianą zdań?
Wybacz ale Twoje nastawienie do innych i wywyższanie się jest złym podejściem do innych. Może nie powinnam tak pisać bo nawet nie wiem jaka jest różnica wieku, możliwe, że nie znam się na życiu mimo wielu cierpień i jestem bezmózgą istotą (np. z marsa :)). Ale nie będę się już wzgłębiać w żadne psychologiczne pojęcia, bo to już troszkę odbiega od tematu. Jestem jeszcze młodą osobą, nastolatką, uczę się. I to, że akurat ten temat potraktowałam pół-serio to moja indywidualna sprawa. Pozdrawiam :)
6D słyszałem o tym! Publiczność maluje się na niebiesko, a personel kina wchodzi na salę w pancerzach wspomaganych i się strzelają! HBRZM BRZWUCH TRATATATA! I będą też niebieskie psy z doklejonymi dodatkowymi łapami. Ale będzie seans! James Cameron, jesteś bogiem.
Jest to w pełni potwierdzona informacja.
Hahahahah...
Po przeczytaniu początkowego dialogu na pierwszej stronie po prostu zleciałem z krzesła.
Efekty 6D - Naga Netryi ( czekamy <^.^> ), mam nadzieję jakieś bijatyki ( ochrona myślę umie dać w mordę ), stołówka z kosmiczną grochówką ( zapach :< ) ii... powiedzmy... Jakieś 5-cio metrowe zmutowane stwory z Pandory :P
xavor, widzisz, on umie napisać po angielsku. Ale tobie to by się przydała jakaś lekcja polskiego ( od kiedy to mamy takie coś jak "wkoncu"? Ani spacja, ani ALT nie boli... ).
LordKroq, po przeczytaniu twojego postu zaczynam wierzyć że na tym świecie mamy już kilku ludzi rozumnych, a nie homo erectus albo, pożal się Boże, szympansów które mają dostęp do kompa. Napisałeś "...że inni prezentują poziom umysłowy powyżej poziomu skamieliny...". Właśnie sęk w tym, że ci ludzie mają poziom IQ niższy niż wąż ogrodowy czy gaśnica przeciwpożarowa ( oczywiście bez obrazy, każdy ma w końcu swoje zdanie, z resztą, i tak prawdopodobnie za tą wypowiedź zaraz zostanę zbluzgany ). Ale ja, gdyby byłą taka możliwość, zrobiłbym seans "Avatara 2" dla debili, oraz tego samego filmu dla ludzi o wyższym poziomie inteligencji oraz porównał ich zdanie o filmie. Rożnica byłaby znacząca...
Dla wszystkich <mądrych> ludzi, którzy idą na film nie tylko z powody cycków Netryi gorące pozdrowienia :-)
Hehe :D Xavor ma jakieś problemy nikt go nie kocha i się wyżywa tutaj, potem się dziwi że nikt go nie lubi ^^
"Właśnie sęk w tym, że ci ludzie mają poziom IQ niższy niż wąż ogrodowy czy gaśnica przeciwpożarowa"
Dobre dobre :D Chociaż wąż i gaśnica są do czegoś przydatne a oni są jak pasożyty.
Widac ''Rafi'', ze probujesz sie podlizac Lechowi bo ten przyzna ci racje....ale jacy to wy jestescie inteligetni...
''xavor, widzisz, on umie napisać po angielsku. Ale tobie to by się przydała jakaś lekcja polskiego ( od kiedy to mamy takie coś jak "wkoncu"? Ani spacja, ani ALT nie boli... ).
''
Literowki, choc nie ukrywam ze nie umiem dobrze pisac po polsku, ale przynajmniej sie tym nie chwale...
"Właśnie sęk w tym, że ci ludzie mają poziom IQ niższy niż wąż ogrodowy czy gaśnica przeciwpożarowa"
Za to ty masz nizszy od Lecho czyli 40-50.