Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.
James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział
dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !
Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)
Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)
I każdemu mówisz że wszyscy mnie ignorują oprócz adresata. Myśl logicznie dzieciaku. Polecam orzechy
Pisałam, pisałam i pisałam...
Im szybciej zapełnimy ten temat, tym szybciej się skończy i już będzie spokój...
"im dłużej ktoś poświęca im swoją uwagę, tym dłużej będą tu śmiecić."
Kolego znów przypominam hehe:D
Wiekszego prowokatora, niz lecho nie widzialem.
Kazdy jest tu tepy i glupi kto mu sie sprzecwia.
Raczej Ciebie trzeba ignorowac.
Ludzie, skończmy już tą dziecinadę. Tak przyznaję się. Sam też brałem w niej udział ale to był stary kenexgro. Myślę że liceum miało na mnie pozytywny wpływ (rozsądniejsi koledzy) i staję się poważniejszym, dojrzalszym człowiekiem. Jeszcze 2 miesiące temu sam bym pewnie wszystkich powyzywał którzy nie są po stronie avatara, jednak teraz budzi to we mnie niechęć. Nie chcę nikogo obrażać, w końcu dzieciństwo to też piękny okres życia do którego bym chętnie wrócił (zero odpowiedzialności, mnóstwo wolnego czasu) ale jednak starzejemy się i trzeba się rozwijać. W życiu jest czas na dwuwyrazowe zdania i na złożone rozprawki, to naturalne. Jednak obrażać nie ma prawa nikt. Liczmy się z tym że każdy ma swoje zdanie. Można między sobą wymieniać się poglądami i argumentami ale obrzucanie się błotem jest nie na miejscu. Krytykuję także tych którzy czują się znacznie lepsi bo są dorośli i wytykają błędy ortograficzne, stylistyczne itp. Przypomnijcie sobie siebie samych w wieku 10 lat. Od razu byliście geniuszami? Dajcie im czas. Nie psujcie im dzieciństwa.
Pozdrawiam ;)
Ale zauważ że gdybym cie nie wyzywał, nie wypominał ci twojej kiepskiej pisowni i bezsensownych zdań itp. Byłbyś dalej tym kim byłeś. To moja zasługa ;-)
Taaa... fakt że kilku błędów nie popełniam od kiedy ktoś mi je pokazał na forum :P
Oczywiście, błędy można wskazać ale denerwują mnie komentarze typu (nie mówię że Ty tak pisałeś) :
"Do szkoły idź a nie filmy oglądasz" <- czy lekcje trwają 24 godziny, a uczniowei naprawdę nie mogą czasem odpoczywać?
"Najpierw dzieciaczku, naucz się ortografii" <- czy opanowanie zasad ortografii zajmuje tylko chwilkę?
"Ale jesteś tępy, pisze się..." <- ortogafia jest wyznacznikiem inteligencji? Mam kolegę dyslektyka który z j. Polskiego ma słabe oceny ale z matematyki i informatyki to niemal geniusz
Nie róbmy z 10-latków osób dorosłych. Jak już mówiłem - dzieciństwo też jest piękne. Sam sobie trochę zazdroszczę mojej dawnej fantazji i wyobraźni ;)
Pozdrawiam :)
Pannie95 my juz dyskutujemy 15 stron(ponad 700 postow) na temat ze 6d raczej jest niemozliwe, a ty naraz wyjezdzasz...''O żesz... Ciekawe ile bilety będą kosztowały o_O''
I co zauwazylas?
A teraz wszyscy beda dziekowac lechowi za to ze ''zmienil ich zycie'' - zalosne.
Zazdrość przez ciebie przemawia...
"Pannie95 my juz dyskutujemy 15 stron(ponad 700 postow) na temat ze 6d raczej jest niemozliwe,"
Nie przypominam sobie żebym o czymś takim dyskutował hipokryto.
Nie tylko w wieku dziesięciu lat. Szczerze mówiąc, patrząc na swoje komentarze (na różnych stronach) sprzed roku czy dwóch lat, nie dowierzam, że pisałam tak.. dziecinnie? Nie znalazłam bardziej trafnego określenia ;)
A ja nie przypominam sobie, zebym ja pisal cos, ze ty dyskutujesz o tym, prowokatorze.
Było pełno postow innych uzytkownikow, ktorzy pisali, ze 6d to taka technika w ktorej znajdowalibysmy sie obok 'aktora'. A czy to mozliwe?.
Czytanie ze zrozumieniem sie klania.
do niego trzeba się zwracać prosto i logicznie, bo nie rozumie bardziej skomplikowanych zdań....
biedak za dużo rzeczy bierze na serio =(( Cóż poradzić :)) Trochę luzu by ci się xavor przydało. :))
Od poczatku wiadomo, ze to jest ironia , ale ty to napisales dla jaj i jestes prowokatorem - zasmiecasz forum.
"Żeby rozumieć ironiczne żarty trzeba być inteligentnym, xavor niestety nie jest."
"Nie moja wina[...]"
takimi tekstami właśnie kontynuujesz tą kłótnię.