Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.
James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział
dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !
Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)
Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)
Nie wiem, czy ktoś już to napisał, ale okej.
Nie ma czegoś takiego jak FILM POWYŻEJ 3D.
3D to jest maksymalny jeśli chodzi o film wymiar.
My żyjemy w 4 wymiarach, 4, nieobecnym w filmach jest czas.
A to tak zwane 5D, to jest w kinie Bemowie i polega na tym, że są specjalne fotele i nawilżacze powietrza.
Jak zrobią 6D to pewnie będą specjalne kubki na popcorn, litości ludzie, litości.
Żeby nie było, że nie złapałem ironii kolegi z 1 posta, napisane to było dla wyjaśnienia, bo nadal spotyka się ludzi, którzy twierdzą, żę idą do kina na film 5D.
Zaiste duże mi to mówi, a Twoja historyjka z Terminatorem, Alienem i cholera wie czym była napisana w celach prowokacyjnych dla zbuntowanych fanach Avatara? Czy stwierdziłeś, że Twoje życie nie ma sensu i sobie napiszesz temacik?
Xavor, ja nie patrzę na ortografię w waszych wypowiedziach i na ten temat nie będę się wypowiadała. Ja oceniam tylko poziom, a (moim zdaniem) poziom waszych rozmów (teraz i na tym temacie) jest taki a nie inny. Obrzucacie się wyzwiskami jak małe dzieci, bez najmniejszego sensu. Chociaż tak jak ty i Lecho macie jeszcze jakiś poziom, to plantum zachowuje się wręcz okropnie. Nie będę porównywać jak kto sie zachowuje, bo ja na wojenną ścieżkę wchodzić nie będę :)
Ps. Lecho - co do tematu o kobietach to po przemyśleniu masz rację. Kobiety są lepiej zorganizowane i mają lepszą empatię, ale to mężczyźni mają zdolności przywódcze, lepiej majsterkują itd. Dlatego więcej kobiet można spotkać w biurach, a mężczyźni to się tak panoszą wszędzie ;)
Dokładnie to nie wiem bo nie ujawniono wszystkich szczegółów ale prawdopodobnie będziemy mogli w jakiś sposób wejść w film stać obok aktorów itp, oczywiście będzie to tylko złudzenie ale bardzo przyjemne.
"[...]oczywiście będzie to tylko złudzenie ale bardzo przyjemne." Lesiu czyżbyś chciał żeby cie Neytiri posmyrała? xD
To są właśnie ludzie ... lubicie ploty co ?
Może i faktycznie będzie kino w 6D i na pewno po jego obejrzeniu wrażenia będą nie do opisania !
Fakt faktem poczuć zapach otoczenia oraz w niektórych momentach zobaczyć obraz w oczach 3 osoby w filmie było by czymś niesamowitym.
Ale po co coś pisać jak się na dany temat nic nie wie ... 4 lata dla techniki to bardzo dużo w naszych czasach i wszystko jest możliwe !
Wystarczy tylko czekać na to co się wydarzy.
Ja dodam od siebie że czekam na drugą odsłonę Avatara, 4 lata to dużo czasu jednak warto czekać i na pewno pojawię się na premierze !
nie wchodziłem na to forum i możecie sobie zobaczyć jak świat wyglądał by bezemnie
- BEZ ZMIAN -
lecho to g-n-o-j straszny, kocha kłótnie. Dałem mu się wyszaleć, ale teraz skoro nie rozumie
to pokarzę wam jaka jest różnica pomiędzy moją obecnością i jej brakiem
ahahahahhaha
wytrzymałeś 1 godzinę 6 minut i 12 sekund
gratuluję.
ale
diana6echo trzymała się dzielnie przez ponad miesiąc.
ależ oczywiście
lecho to kretyn, nie rozmawiajcie z nim
teraz zmienił swój opis ale wcześniej miał coś takiego
"jestem psychiczny [...] i lubię mieć rację"
ja nie żartuję
" "psychiczny" "
Jak coś cytujesz rób to poprawnie, inaczej nie twórz czegoś czego nie było.
Odpisałem ci ponieważ nie pozwolę byś przekręcał cytaty.
znów uciekasz, to dobrze
jesteś mniej uparty niż diana.
to dobrze. będę miał mniej roboty.
nie rozmawiajcie z lecho, on pisał o sobie że jest "psychiczny"
i powiedział że lubi mieć racje
http://img713.imageshack.us/i/lecho1523avatar.jpg/
http://img717.imageshack.us/i/lecho1523prowokacja3.jpg/
To tylko przykłady co potrafi zrobić Lecho1523.
Xavor, genialny tekst :D
Lecho -> hipokrytOM mówimy nie. Można mówić coś hipokrytom i można być hipokrytĄ :)
Plantum -> cudzysłów zmienia wszystko. Można powiedzieć, że jestem mordercą i można powiedzieć: jestem "mordercą". Przy pierwszym to lepiej uciekać, a w drugim to jest to raczej prześmiewcze. I nie łap za słówka! Bo jak inni cię tak złapią to się nie pozbierasz ;)
A ja też lubię mieć rację. To co, czeka mnie więzienie? ;)
Nikim z wyżej wymienionych, za to ty jesteś hipokrytom i głupkiem.
Odpowiadam bo znów łapiesz mnie za słówka.Wyrwane z kontekstu.