PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558178}

2022
7,2 103 tys. ocen
7,2 10 1 102528
5,9 81 krytyków
powrót do forum filmu Avatar: Istota wody

Nieoficjalne źródła podają że nowy avatar będzie nie w 4D , nie w 5D ale uwaga w 6D !! Jeszcze do końca nie wiadomo na czym będzie polegał ten fenomen ale sam reżyser uważa że to będzie najlepszy film na świecie. Neytri wraz z Jackiem polecą na Ziemie (zgodnie z 2 częścią Pocachontas) jednak jej się tam znudzi a niebieski Jack już nie będzie taki pociągający i postanowią wrócić na Pandore , tam okaże się że wszyscy Pandorańczycy nie żyją a Pułkownik Miles zmartwychstał i nawiązał kontakt z obcymi(główny bohater filmu Aliens z filmu Camerona Obcy decydujące starcie) by zniszczyć ostatnich Pandorczyków i przejąć planetę, Jack i Neytri oraz garstka ocalałych będą musieli stawić czoła Pułkownikowi oraz wściekłym Obcym , zobaczymy także Ellen Ripley która pomoże im walczyć a właściwie jej robota który w Avatarze sprytnie zmienił tożsamość na Dr Grace Augustine. Walka będzie zacięta i efektowna , sam reżyser twierdzi że fabuła filmu będzie niespotykana i oryginalna jak w części 1 , i przyznał że w części film był podzielony na 90% efekty 10& fabuła , tym razem zwiększy % efektów aż do 95 ! Fenomen 6D być może będzie polegał na tym że sami będziemy mogli wejść do filmu i poznać wspaniały świat Pandory , i obejrzeć te niesamowite piersi Neytri z bliska.

James spytany dlaczego robi 2 część odpowiedział

dziennikarz :James why
James : For Money
dziennikarz : Ok , james I get your autograph?
James : Fuck You !

Są także plotki że być może w walce z obcymi pomoże im sam Terminator(oczywiście w jego rolę wcieli się niezapomniany Arnold)

Już nie mogę się doczekać , mam nadzieję że 2012 rok nam w tym nie przeszkodzi :-)

Pannie95

On nie jest na moim poziomie.

Lecho1523

no właśnie,
xavor musiałby się położyć żeby być na równi z tobą

Fuck_Tyler.com

Zamilcz nolifie.

Lecho1523

właśnie widzę jak pięknie dokarmiasz trolla "Iife_kills" na forum avatara.
a przy okazji zaspokajasz swoje głodne ego, upominając kowalio.

poklaskać.

Fuck_Tyler.com

Nie odpowiadam life_killsowi tylko kowaliowi, zresztą life_kills to nie troll, ewidentnie ktoś włamał mu się na konto...

Lecho1523

"life_kills to nie troll, ewidentnie ktoś włamał mu się na konto..."

głupcze
to pisał (i)ife_kills a nie Life_kills.

upominam was - nie piszcie pod takimi oczywistymi prowokacjami, ba - nawet wy mnie ścigacie gdy sam napiszę pod prowokacją "lofciam avka 10/10"

ale widzę że mówienie do was to jak grochem o ścianę. ciągle piszecie, ciągle piszecie.
gdybym był taki głupcem jak ty to właśnie w tamtym miejscu bym cie upomniał - ALE w tym rzecz że NIE PISZĘ W PROWOKACYJNYCH WĄTKACH, dlatego napisałem tu, a nie tam.

bo gdybym napisał w prowokacyjnym wątku to tam zaraz rozpętało by się piekło i zaczęła batalia na 17 stron.

zwalczanie trolli polega na NIEODPISYWANIU
==================================
zapamiętaj sobie - NIE PISZ W TAKICH WĄTKACH i tyle.

Fuck_Tyler.com

"głupcze
to pisał (i)ife_kills a nie Life_kills."

Sam jesteś głupcem, skąd mam to wiedzieć skoro różnica jest niezauważalna a na jego profil wejść nie mogę, co jak co ale ja trollom nie odpisuję a w tamtym wątku napisałem bo irytuje mnie Kowalio.

Lecho1523

nie wpisuj się do prowokacyjnych wątków.
to takie trudne dla ciebie?

ocenił(a) film na 7
Fuck_Tyler.com

Ile jeszcze stron zamierzacie się kłócić?

Fuck_Tyler.com

Nie pisze pajacu, zrobiłem jeden wyjątek bo irytował mnie Kowalio, wbij to do swojej pustej główki.

Lecho1523

I na tym kłótnia się zakończy.

Lecho1523

" zrobiłem jeden wyjątek "

chciałbym w to wierzyć.

Lecho1523

Zgłosiłem cie moderacji.

użytkownik usunięty
Lecho1523

Chyba na odwrót terminator się wcieli w rolę Arnolda :)

Lecho1523

Orzechy lubię filmy w 6D.

ocenił(a) film na 7
KapitanOrzech

Ja też.

Ktos_kto

Ja wręcz uwielbiam.

DarkCry

co sie tu działo mnie nie było przez jakieś 15 stron

filmowy_laufer

Biedaku...Tyle przepychanek i tekstów straciłeś ;)

aniula_anka

A gdzie lecho, bo chce sie z nim troche poklocic!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
xavor

lecho ma swój świat, swoje kredki :) i tam jest królem, master-krytykantem.

Fuck_Tyler.com

Co racja co racja. Orzechy są bardzo smaczne.

ocenił(a) film na 7
KapitanOrzech

No fakt. A jakie orzechy?

Ktos_kto

W 23D, czyli sam wcielasz się w postać niebieskiego UFOluda.

Lecho1523

HeHe, niezle az taki odjazd masz po wypaleniu ziola ?? :D

Lecho1523

Stary, nie bądź taki mądry. 6D było już w Star Treku i takie urządzenie nazywa się Holodeck;)

abed

Nie.

Lecho1523

Nie.

xavor

NIE – tygodnik wydawany w Warszawie od 1990 roku. Czasopismo zostało założone przez Jerzego Urbana, który jest jego redaktorem naczelnym. Pełny tytuł czasopisma brzmi NIE – dziennik cotygodniowy.

Czasopismo ma charakter antyklerykalny i lewicowy, pojawiają się w nim jednak również krytyczne artykuły o działalności ugrupowań uważanych za lewicowe.

Autorzy publikacji zamieszczanych w tygodniku nie stronią od używania wulgaryzmów.
Podstawowy skład redakcji [edytuj]
Redaktor naczelny: Jerzy Urban
Zastępcy redaktora naczelnego: Przemysław Ćwikliński, Andrzej Rozenek
Sekretarz redakcji: Anna Hawrylecka

Inni ważniejsi publicyści tygodnika to:
Maciej Wiśniowski
Iza Kosmala
Andrzej Golimont
Robert Jaruga
Waldemar Kuchanny
Maciej Mikołajczyk
Bożena Dunat
Agnieszka Wołk-Łaniewska

Tygodnik wydawany jest przez spółkę Urma, kierowaną od chwili powstania do 2008 roku przez Hipolita Starszaka.

KapitanOrzech

Orzech włoski – gatunek drzewa liściastego z rodziny orzechowatych. W stanie dzikim występuje na Bałkanach, w południowo-wschodniej Europie, południowo-zachodniej, środkowej i wschodniej Azji oraz w Himalajach i południowo-zachodnich Chinach. U nas pospolicie uprawiany.

xavor

;)

Zapraszam na mojego bloga. Dodałem tam ciekawy wpis -> http://www.filmweb.pl/user/KapitanOrzech/blog

Lecho1523

Uwaga. Matematycy stworzyli nowe równanie

Ocena < 6 --> troll
Ocena > 6 --> rozsądna osoba znająca się na kinie

użytkownik usunięty
Lecho1523

ty dobrze sie czujesz ? 6D lol ... jak ty to sobie wyobrazasz ? 3D to obraz trójwymiarowy a 4D to jaki 5D , 6D , 7D ...... haha
zapach moza ocenaów i lasów i itp . to by moglo byc w 4D jeszcze nic nie widadomo ... jakis kolo powiedzial ze bedzie 7D
tak poprostu i myslicie ze tak będzie ... Taaaaa chyba jak sobie narysujesz CO moze być lepszego od TRÓJWYMIAROWEGO obrazu
NIC ... za pare lat bedzie dalej 3D .. napewno .. [ Lecho1523 ] <---- haha dziecko ! [ vector1996 ]<< ----- drugie dziecko haha

http://a.imagehost.org/0457/facepalm.jpg

użytkownik usunięty
Lecho1523

http://a.imagehost.org/0457/facepalm.jpg <<---- i ?? co to ma być ? w tym temacie niektórzy ludzie takie pierdoły piszą np ty Lecho albo ktoś napisał ze na'vi wybuduja statek jak titanic ..... ZALOSNE

http://i686.photobucket.com/albums/vv224/Lauren-bot/How%20I%20Met%20Your%20Mothe r/33yjiuo.gif

użytkownik usunięty
Lecho1523

ale ty pisesz głupoty i wysylasz mi pierdoły i wiezysz w 6D wiez se nawet w 10D i to co napisałeś w swoim temacie to jest smieszne ... NIE wiem poco to robiłeś ale napewno by popsuć swoją reputacje albo ten tekst ze JC rozmawia z reporterem ... SŁABE .... nie odpisuj mi już bo sei gorszysz . narka

Oto przykładowy fan avatara, plantum mam nadzieję że to czytasz.

Lecho1523

http://i13.photobucket.com/albums/a269/specialcamper/gif/shoothead2himym.gif ten obrazek umieściłem u góry bo teraz jakiś hosting się pojawił.

Eh znowu nie działa, mniejsza o to, był to obrazek z pewnego serialu gdzie bohater symulował samobójstwo. W takich przypadkach używam gifów i obrazków bo nie mam słów na głupotę innych.

Lecho1523

Módli się!

P.S. Kiedy pójdziemy na randkę? Dzownię do Ciebie, ale ty nie odbierasz.

Lecho1523

Jak widzę, temat trzyma się nadal dobrze i jedzie dalej.
Lecho, wybacz, ale nie rozumiem - jesteś zły na mnie za to, że ja chciałam skasować ten temat czy że kłóciłam się z Vanem o to by zamknął 2 część tego tematu?
Szczerze mówiąc, nie chce mi się tego czytać, wiem, ze się kłócicie, ja tylko do pana "Jezus_drugi"
Po pierwsze, rozumiem, kochamy trolle. Jee! Niech się trolle bawią na tym podwórku zwanym FILMwebem (który już dawno nie czyni swojej powinności, ale mniejsza o to). Tylko nie cierpię jak ktoś wchodzi na religię - byle jaką, czy to chodzi o judaizm, czy o chrześcijaństwo czy o islam. Czy nie można uszanować,że pewne osoby są dla innych świętością i nie nabijać się z Jezusa, Allaha i tym podobnych? Czy naprawdę jakiś tępy małolat, bez przyjaciół, który jedyne, co potrafi powiedzieć to "Ale urrwał!" musi pokazywać, ze jest jeszcze żałośniejszym debilem i obrażać mnie, jako chrześcijankę?
Dziecko neo, zrób coś dobrego i wyłącz internet lub wywal klawiaturę - i zajmij się swoim dennym, bezbarwnym życiem, może poproś rodziców aby się tobą w końcu zajęli, albo przynajmniej wysłali do wariatkowa....

aniula_anka

Obrażasz mnie! Powinnaś się udać do spowiedzi!

Skąd wiesz jakie prowadzę życie? To tylko twoje chore kłamstewka. Ale nie jest jeszcze za późno. Módl się, spowiadaj a może Bóg ci wybaczy.

ocenił(a) film na 8
Lecho1523

Czekam na 12D

Lecho1523

HAHAHAHA - miszczostwo!

Lecho1523

Co tam ?

ocenił(a) film na 6
xavor

A spoko, wszystko powolutku, a co u Ciebie?

grzegorzszuba

No dobrze. Jak zdrowko ?

ocenił(a) film na 6
xavor

Chrycham, prycham, zdycham, bo wiesz zima przyszła i zdrowie się załamuje.

grzegorzszuba

:D ostra zima przyszla :(