7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

WITAM I ZAPRASZAM

WSZYSTKICH FANÓW!!!

Isabelka

taki jest świat...ciągle ktoś umiera...teraz gadasz głupoty a nie myslisz o swojej rodzinie, powinnaś wiedzieć ze moze być za późno

ocenił(a) film na 10
Isabelka

odwazna to ona byla ;) .

ocenił(a) film na 10
national

prawda. Myślę, że Navi`i prędzej by zginęli niż oddali swoje ziemie.

Isabelka

cóź no to muszą zginac

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Zapewne, sa waleczni a kiedy trzeba naprawde czuli ;).

national

oni są jak ludzie

ocenił(a) film na 10
national

to mi się w Navi`i podoba.

Jakby była taka sytuacja na Ziemi, jak w filmie, jak nic trzymałabym ich stronę, walczyła, ehhh poniosło mnie ;-)

Isabelka

tsutsej prawie zabił Jake... to już było

Isabelka

to idź bronić jakis tubylców w afryce

ocenił(a) film na 10
Isabelka

E tam na Ziemi. Odrazu na Padnore ;). Nie dziwie sie, Jake'owi, ze to zrobil. Mial do wyboru zaklamany, szary swiat i cos naprawde wspanialego ;).

national

był kaleką , podobało mu się że w pandorze ma władzę

Isabelka

Widziałeś w scenie w tej przyczepie

To było laboratorium z mozliwością transportowania go .

Przyczepa heh .

National - wiesz że jesteś żałosny ?
Twoje teksty i zagrywki ośmieszają Cię na forum .

Jesteś baba nie facet .

MilesQuaritch

przykro takie rzeczy czytać, on mysli że jak rozmawia z nim jakaś dziewczyna to juz jest podrywacz zę szok ...

a prawda jest taka ze isabelka potrzebuje rozmowy bo jest niestabilna emocjonalnie i potrzebuje pomocy

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Thanator mocno oberwał od Quaritcha, ale Neytiri chyba nie zranił, choć ona
także poczuła ten ból. Możliwe, że to jego krew... ale może doznała też
jakiś zadrapań.

LukeR87

a to ten thanator to ten pies...ludzie ale wy macie porytą głowę

Krzyrzak69

Wg mnie oboje cierpią - ona i on . Syndrom tzw. Kasi i Tomka . Pamiętacie ten serial ?

MilesQuaritch

na czym polega ten syndrom?

Krzyrzak69

Kasia i Tomek wspierali , byli na dobre i na złe . Cały wic polega na tym , że za szklanym ekranem była widownia która się z nich śmiała .

Teraz dodaj sobie dwa do dwóch - i wiesz juz o co chodzi ?

MilesQuaritch

a rozumiem , tacy przyjaciele , którzy się wzajemnie wspierają a żadne nei potrafi powiedziec że zachowują się idiotycznie... to smutne

ocenił(a) film na 10
Isabelka

NATIONAL - myślę, że w drugiej części warto by wprowadzić motyw zazdrości. Już był tsu`tey kontra Jake. teraz można by wprowadzić jeszcze jedną kobietę, JAKEOWI nie będzie się podobała, bo kocha NEYTIRI, ale tamta będzie chciała jej go odbić, ale Neytiri i Jake na to nie pozwolą..taki poboczny wątek, oczywiście.

Isabelka

wyobraź sobie że Jake popełnia błąd i zdradza nejtiri ale oreientuje się że popełnił błąd i próbuje wrócić

Krzyrzak69

Nie pochwalam postawy Neytiri . Wg mnie zachowala sie jak zwykła dzi...a .

I co odpowiedziała ? "Eywa tak chciała"

Heh czyli też idź zdradzaj i se powiesz "Bóg tak chcial" .

I takim czymś jarają się ludzie na forum .

MilesQuaritch

zgadza się , jak zwykłą prostytutka zero szacunku dla faceta i dla samej siebie...

postapiła jak postępuje wiele kobiet

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Jakby cos takiego mialo byc to fajnie jakby wprowadzili "torche humoru" (jak to bylo w czesci 1) do tych scen. Ciekawie by było ;)...

national

co jest siesznego w zdradzie // prawda isabelko >>> myślisz dlaczego tak rzadko odwiedza cię twoj narzeczony

ocenił(a) film na 10
national

no pewnie, oprócz wątku jakiejś wojny musi być wątek poboczny, ale..Jake i Neytiri się kochają i nic oraz nikt ich nie rozdzieli ;-)

Isabelka

utopia... będzie bzykał inne ale tak by się nejtiri nei dowiedziała...

tak robi 60% facetów miedzy po ślubie

ocenił(a) film na 10
Isabelka

Dobrze, że Jake od początku nie był idealny, dzięki temu jest ciekawiej i mógł się naprawić, co mogliśmy obserwować...

ocenił(a) film na 10
Isabelka

a może teraz w II cz. będzie jakiś konflikt wewnętrzny, albo inna cywilizacja zaatakuje...

Isabelka

no i co z tego co będzie >>. Ty pomysł co będzie z Twoim związkiem..powinnaś poważnie porozmawiać ze swoim facetem

Isabelka

będzie puszczał się z innymi...jak wielu facetów ... po prostu jesteśmy wzrokowcami

ocenił(a) film na 10
Isabelka

jego wielka zmiane w duszy. Chociaz wydaje mi sie, ze charakter mu sie nie zmienil. Jezdzil na wozku i dlatego ciagle byl smutny, moze swoje prawdziwe "ja" pokazywal wlasnie w ciele avatara ;).

ocenił(a) film na 10
national

charakter pozostał ten sam. Przemiana wewnętrzna polegała na tym, że stanął po stronie Navii a przedtem trochę donosił...

był smutny, właśnie, bo jeździł na wózku, ale w ciele Avatarza czuł się wspaniale

Isabelka

a Ty byś nie była zadowolona ? gdybyś była np Paris Hilton a nie tym kim jesteś teraz,

byłabyś szczęsliwa

ocenił(a) film na 10
Isabelka

donosil bo mial nadzieje, ze zrefunduja mu operacje. Fakt dotrzymali slowa, ale on nie pozwolil aby silniejsi zabijali slabszych... poniewaz ludzie nie moga wziac cokolwiek zechca ;).

ocenił(a) film na 10
Isabelka

mam taka nadzieje... szkoda, ze Seze nie ma. Zawsze to razniej ;).

national

seza to użytkownik FW ?

ocenił(a) film na 10
national

oby wróciła...

ZEZE WRÓĆ DO NAS ;-)

Isabelka

po co ma wracać na ten śmietnik ? ona ma własne życie nie jara się głupotami

ocenił(a) film na 10
Isabelka

cos mowila, ze jest strasznie zalatana ostatnio. Moze dlatego nie wchodzi tutaj...

national

ma was dość, przejrzała na oczy

ocenił(a) film na 10
national

znów się internet zawiesił.

cóż dobrze, że ja ma teraz troszkę więcej czasu.

Isabelka

czy nie pora kończyć i uwolnić się od nałogu>> zainstaluj sobie gg...tam cię ktoś zrozumie...a nawet jeśli nie to będziesz się kompromitować tylko przed jedną osobą a nie całą polską

national

krzyżak nie poddawaj sie . Grunt abyśmy My im tu bruździli - nie łam sie , nawet jak nie napiszą , to na pewno będą czytać .

Więc zaprawdę powiadam wam - będę was gnębił , bando seksualnych pomyleńców do konca świata i jeden dzień dłużej .

MilesQuaritch

Daj spokój , Iza i narzezony ;D

Chyba Pan PALCZAK ;D

ale nie , nie ten z muminków ( ups , albo PASZCZAK :D )

MilesQuaritch

to jest żenada aby człowiek , uciekał na forum i wylewał tu te żale...

mi też czasami coś nie wychodzi ale nie uciekam przed życiem

Krzyrzak69

Oboje są żałosnymi tchórzami .
Pogardzam nimi , żałośni słabi ludzie .
Tacy to zawsze maja problemy .
Chcą zmieniać otoczenie , lecz nie rozumieją że zmiany należy zaczynać od SIEBIE . Zawsze i bezapelacyjnie .

Po prostu żałosna para nieudaczników .
Chylę czoła przed Tobą , że w porę to dostrzegłeś .

MilesQuaritch

boje się o nich , jesli wpadną w depresję to nasz naród bedzie musiał płacić im zasiłki , refundować leki i etc.

nasze podatki idą na takich jak oni , a co robią bredzą o nieziemskich cywilizacjach

Krzyrzak69

Masz rację , takie niedowartościowane zidiociałe jednostki obciązają tylko budżet i system fiskalny naszego państwa .

Wiesz i dla tego właśnie podziwiam Pana Pułkownika . Gdybyśmy mieli takiego prezydenta z miejsca dał by kopa w du...ę tym społezniakom , nierobom jednym którz bumelują i ochrzaniają się w myśl peerelowskiej maksymy " czy się stoi , czy się leży 200 złotych sie należy" .

MilesQuaritch

wreszcie ktoś by zrobił porządek ... potrzebny jest na silny prezydent, który zrobi porządek z tym dziadostwem

trzeba posprzątać zus i krus