Mam nadzieje, ze juz nigdy to sie nie powtorzy...
Szkoda, ze w taki sposob zmarnowalismy ten czas ;(.
wrecz przeciwnie, jestem bardziej wyczerpany niz rozbudzony... Nie fizycznie a psychicznie...
aha ;)... to pewnie nie byla ostatnia taka akcja... nie wiem co mamy zrobic. Jezeli oni beda tak atakowac to my zadnych szans nie mamy ;/
nie, oczywiscie, ze sie nie poddam ;)... Nie oddamy chyba naszej malej Pandory, nie heh;)
tak... Troszke to niezreczne... Ale i tak lepiej tutaj niz w temacie gdzie przed chwila bylismy (soru za wszystkie bledy, ale jestem juz zmeczony)
nie szkodzi, rozumiem...no tutaj przynajmniej możemy porozmawiać jakoś...
lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu..
Prosze ;)...
Wydaje mi sie, ze nadchodzi powloli czas aby sie pozegnac... Przepraszam, ze tak to wszystko dzisiaj wyszlo... Naprawde chcialbym jeszcze tutaj porozmawiac z Toba bo uwielbiam to, ale jestem zbyt zmeczony...
Rozumiem, ja też się położę ;-)Taki ciężki dzień za nami od samego rana, ale...przeszliśmy to...;-)
dobranoc,
miłych snów;-)
Jakby co do soboty,chyba, że prędzej też coś się uda...
Nom, milo mi sie z Toba rozmawialo przez te 2 dni ;)
Dobranoc i rowniez milych snow.
Jakbyco to bede sprawdzal czy sie nie pojawilas ;), wiec napewno sie nie miniemy ;]
Miło mi ;) i jeszcze raz dzieki za wszystko
Ehh,... ale nie chce mi sie stad isc ;]
Parę dni dopiero tak na poważnie tutaj piszę na forum Avatara. Zawsze był
tu taki problem z trollami? Bo mnie niektórzy tak zadziwiają, że aż męczą.
A ja muszę jeszcze w jednym tutejszym temacie walczyć. Ale chyba odłożę to
chyba na jutro, bo już mnie to troszkę zmęczyło.
Spokoju życzę.
I see You National;-)
Wiem, że teraz Ciebie tu nie ma ale....
od rana wysyłam bardzo dużo meili, Ty wiesz gdzie...
wszędzie gdzie się tylko da...aha też nie tylko jeśli chodzi o ...usunięcie ale i zablokowanie raz na zawsze tego...
papa ;-)
a dziś do około 11.00 jestem sama, ale pewnie Cię nie będzie, ale poczekam gdybyś w razie jednak wszedł ;-)
Ogarnijcie się. Ile Wy macie lat? Idźcie na spacer, kolację, kolację ze śniadaniem, wymieńcie się numerami gg, telefonem, czy coś...
A tutaj...wróćcie jak będzie trzeba znowu dziarsko bronić twór Jamesa "Jestem Królem Świata" Camerona. (Który nawiasem mówiąc do gustu przypadł mi...nie bardzo).
Dziękuję, dobranoc.
Tak jest wyłączność....Bo jeśli nie podoba Ci się co tu piszemy to nie wchodź tutaj. Taka to jest wyłączność.
Nie rozumiesz prywatna to może być konferencja na Skype, czy gg. Forum jest... publiczne. Każdy ma prawo zabrać głos. A wysyłanie maili nic nie da - moderacja FilmWebu albo usuwa całe wątki albo... nic.
ale jeśli komuś nie podoba się o czym tu rozmawiamy, w tym wątku, to czemu tyle poświęca czasu na nas, zamiast iść gdzieś gdzie mu się spodoba...to jest bezsensu.