7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823766
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Zapraszamy wszystkich fanow :)...

national

Nie dam już się więcej prowokować przez was, wiadomo , że i tak każdy zostanie przy swoim zdaniu...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

O.. I see you! ;)
Nie spodziewalem sie, ze Ciebie tutaj zastane ;)...

użytkownik usunięty
national

national grubasku, ty też możesz przeczytać to co napisałem twojej kochance.

ocenił(a) film na 10

Czytalem i jest mi ciebie zal... Oceniasz mnie na podstawie swojej osoby?

użytkownik usunięty
national

Oceniam Cię na podstawie tego co robisz brzydalu.

national

a ja czekałam ;-)Mialam nadzieję, że będziesz;-)Tak jeszcze jestem sama, nie wiem jak długo, pewnie tak do 13.00 ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha, to dobrze ;), jednak udalo Ci sie dzisiaj wejsc ;]

national

próbowałam nawet wysłać do Ciebie prywatną wiadomość, ale do tego podobno trzeba mieć punkty...za jakieś recenzje, nawet próbowała jedną napisać, ale chyba nie wysłało się ;-)

national

no i I see You oczywiście..;-)

national

National cieszę się, że jednak zaczekałam na Ciebie ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

A ja, ze wszedlem ;)... chcialem zoabczyc czy nic sie "nie zepsulo" tutaj. I nie jest zle ;]

national

Póki co może być. No wiesz lepsze to , niż to co wczoraj ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Wczoraj to sie nic nie dalo zrobic... Nie spodziewalem sie, ze moga sie do takiego czegos posunac... No ale nic, nie narzekajmy ;).

national

;-)Nie mam za wiele czasu, dokładnie nie wiem ile, ale tak do około 13.00 ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

SZkoda bo nie odrobimy juz wczorajszego "zmarnowanego" czasu ;/. No to trzeba wykorzystac te poltorej gdziny ;).

national

może trochę dłużej, ale wiesz, nie obiecuję...

Idziesz do kina dziś?

użytkownik usunięty
izunia0981

Jednak jesteś głupią rurą...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Wciaz nie jestem pewny ;/... nie wiem czy bede mial czas po poludniu wlasnie. A jak z Toba? Idziesz ;)?

national

Też nie wiem, ale dziś chyba nie. Z tego co pisałeś jeszcze będą grać Avatara z tydzień, więc potem pójdę...;-)

Jak tam, wyspałeś się? Ja dzisiaj miałam jakieś złe sny. Nawet wiem dlaczego...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No tak wyspalem sie, dzieki ze pytasz ;). Hmm a Ty sie wyspalas? W koncu spalas tylko 6 godzin ;]. W sumie to sie nie dziwie co do tych snow... pierwszy raz chyba bylo takie "smutne" pozegnanie ;/, a mi sie nic nie snilo (tzn. nie pamietam nic ;])

national

tak nasze pożegnanie było wczoraj smutne...cóż, myślałam, że dziś wcale nie damy rady porozmawiać...

Miałam złe sny, no i wcześnie wstałam. Od rana bombardowałam meilami filmweb, wiesz w jakiej sprawie ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wiem, wiem ;). Ja troszke pozniej sie w to pobawie... Tylko czy ich to cos przejmie? Mam nadzieje, ze nie oleja tego ;/

national

No ja napisałam do nich dużymi literami z wykrzyknikami. No i napisałam, żeby nie tylko pozbyli się "tego", ale i całkiem "to" zablokowali na przyszłość...

użytkownik usunięty
izunia0981

Ooooo dużymi literami z wykzyknikami. No to poważna sprawa.

izunia0981

Spadłem z krzesła! W sieci duże litery oznaczają krzyk, a to bardzo niegrzecznie krzyczeć do administracji nie wiesz? Raczej wątpię, żeby pozytywnie na to zareagowali. Wpisz w google "netetykieta".

Doktor_Celulitis

Tak, ale skoro NIE REAGUJĄ to chyba muszę zwrócić na siebie uwagę by wreszcie zareagowali szanowni administratorzy....

użytkownik usunięty
izunia0981

HELP HELP, TROLLUJĄ MNIE! JESTEM PASZTETEM I KOCHAM SIĘ Z MOIM ULUBIONYM PRYSZCZATYM GRUBASEM NA FORUM A ONI MNIE TROLLUJĄ!

ocenił(a) film na 10

Ty jednak straszny jestes...

użytkownik usunięty
national

Dostosowuję się do was brzydale.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha... tylko niestety wydaje mi sie, ze moderatorzy nie moga tutaj banowac (tak mi sie wydaje). Moze tylko administrator to moze zrobic, anwet jesli to zalozylby znow konto ;/. No... chyba ,ze dostalby bana na IP (jak nie ma zmiennego), to wtedy konta zalozyc by nie mogl... chyba ze z innego komputera

national

właśnie ja napisałam do wielu źródeł w sprawie zablokowania tego IP....

użytkownik usunięty
izunia0981

Szanowny Panie Prezydencie RP...

użytkownik usunięty
national

Zaraz chyba jednak was sam na jakiegoś chana wrzucę z ciekawości co by z wami tam zrobili.

Nie rób tego. Nie jesteście chyba aż tak źli....

national

Wiesz National, chciałabym by na filmwebie dało się spokojnie rozmawiać...bez nerwów...

użytkownik usunięty
izunia0981

To nie jest kurwa czateria.

National i Iza - zainteresujcie się tym - to powinno być lekarstwem na Wasze forumowe problemy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat

użytkownik usunięty
Doktor_Celulitis

To nic nie da. Oni są tak perwersyjnymi zboczeńcami, że uwielbiają być tu szmaceni na wszelkie możliwe sposoby, byleby tylko "obronić swoją Pandorę". Niektóre podatne umysły dały się strasznie pokrzywić tym filmem.

Ech może wysłać ich na Filipiny? - jakby dali się ukrzyżować, to może zaspokoili by swoje sadomasochistyczne instynkty? Dobra pora wracać do pracy - choć pewnie znów kiedyś tu wpadnę pooglądać jak rozwija się telenowela Zbuntowany Navi :)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh, chyba kazdy by tego chcial (no dobra, sa wyjatki) ;)...

national

Teraz sobie słucham piosenki " I see You"...
Muzyka z Avatara ostatnio przyćmiła wszystkie inne ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

tak, potrafi zrelaksowac troszke ;). Mozna sie tak na chwilke "odczpic" i popatrzec na Pandore, ja mam takie odczucia ;]

national

Jak długo możesz teraz tutaj być?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

pewnie bede siedzial tak dlugo jak ty tu bedziesz ;). Ale o 15 bede musial wyjsc na 2 godziny (mzoe troszke dluzej)... i wlasnie dlatego nie pojde do kina... seans jest o 16:15 ;(...

national

ehhh ale już o 15.00 to na pewno nie będzie mnie tu...

szkoda, że nie pójdziesz do kina dziś ;-).
Obejrzałbyś też za mnie ten film, ale swoimi oczami ;-)
Ale mam nadzieję, że wkrótce się wybierzesz ;-)
Ja też będę musiała, nie chciałabym zastać niespodzianki typu :idę do kina, a tam nie ma już Avatara ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh ;). Na Avatara musze isc przynajmniej jeszcze raz, tak zeby sobie to wszytsko przypomniec ;), ale w nastepnym tygodniu. Jak pojdziesz wczesniej ode mnie to obejrzysz za mnie ;)... Iwonka gdzies w wierszu swoim pisala cos o oczach ( nie pamietam dokladnie, ale fragment mi sie spodobal ;)).

national

;-) Jeśli pójdę pierwsza, obejrzę za Ciebie swoimi oczami ;-)
Potem podzielę się z Tobą swoimi wrażeniami ;-)
Tak, czytałam te wiersze, najfajniejsze jest to, że odnajduję siebie w tych wierszach, szczególnie niektórych ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh, dokladnie ;)... bardzo mi sie podobaja niektore.

izunia0981

Uczciwie doradzam zmianę repertuaru piosenek: http://oxygene1994.wrzuta.pl/audio/2Sw8n9twwpl/the_beatles_-_help

użytkownik usunięty
Doktor_Celulitis

Hej fani Avatara! jesli luidzie podone klimaty muzyczne, to polecm tą znakomita Polską produkcję http://rateyourmusic.com/release/comp/siekiera/na_wszystkich_frontach_swiata/ Tytuły utworów są bardzo mylące, o muzycznie jest to ten sam unikalny klimat