mogę wam zadać pytanie?? wiem, że w stosunku do Izy niestosowne, ale ile Wy macie lat. Pytam z ciekawości :)
nie przeczytałeś?Tyle razy pisałam, a niby tak śledzisz wszystkie "odcinki"...to Ci nie powiem. Nie nie jestem małolatą ani też nie jestem staruszką.
wydało się, że nie jestem dobrym fanem serialu :P nie zaszkodzi jak jeszcze raz napiszesz :)
Znalazłam kolejną rzecz która nas łączy...nie uwierzysz ;-)
Moje mp3 ;-)
Działało ale się zepsuło, jak Twoje. Chyba się wyeksploatowało przez muzyczkę z Avatara ;-)
Jak zaczyna grać jakaś piosenka, gra tak kilka sekund i jest napis error, za każdym razem....bateria nowa ;-)
heh, moze ;]. Ja nie mialem na baterie i mi sie popsulo... nawet nie wiem czemu... a tak dlugo mi sluzylo ;)
Narazie ustalilem sobie termi: Czwartek... W czwartki wlasnie najbardziej mi pasuje, no... chociaz w tym tygodniu nie wyszlo. Ale musze, po prostu musze isc na ten film jeszcze raz ;). A ty :)?
Ja też sobie nie odpuszczę, o nie;-)
A kiedy pójdę? Cóż nie mogę tego odwlekać zbytnio, w końcu dni Avatara w kinie są można powiedzieć policzone, ale po niedzieli, może w poniedziałek lub wtorek ;-)
Aha ;)... no nic pierwsza bedziesz ;]. Jakbyco to wiesz... obezrzyj za mnie... wiesz o co mi chodzi ;).
Pewnie, że wiem ;-) Obejrzę za Ciebie poprzez swoje oczy ;-)Nie tylko, bo też poprzez swoje serce ;-)
tacy z was przykładni ludzie-navi a piractwem się zajmujecie :P to jest wbrew kodeksowi Navi
Cześć wszystkim! O mało co, a przegapiłbym kolejny odcinek ;)
Limonka, Dziobaque, sayed_ali mam lepszą propozycję niż malowani cyganie. Sprzedajmy "tutejszy" materiał TVN, Polsatowi i Canal+. Z tego mogą powstać nowe seriale i seria filmów dokumentalnych. Zyski z pewnością będą niemałe - proponuję sprawiedliwy podział. Tak po 25%. Co Wy na to? ;)
Doktorku świetny pomysł ;) Ale z cyganów nie rezygnujmy,można przecież stworzyć imperium avatarowe w Polsce :D
Ech szkoda, że tak późno się o tych cyganach doczytałem, bo też chętnie bym się w to wkręcił. To byłby pierwszy światowy Avatarland! Przyjmiecie mnie z 5%-10% udziałem? ;)
A co do filmów dokumentalnych proponuję tematy - "Psychiczni psychologowie, czyli Hannibal L. dzisiejszych czasów", "Płatne studia psychologiczne, czyli problem współczesnego systemu wyższej edukacji", "Kto zawinił - czyli problemy współczesnego świata z uzależnieniem od wirtualnej rzeczywistości" oraz oczywiście serial-telenowela "National i Izunia w Pandorlandii"
Czekam jeszcze na odzew pozostałych udziałowców zaproponowanej spółki filmowej.
National wiesz jakoś to dziwne...tak się cicho tu zrobiło, jeśli o te dwa trolle chodzi...czy Oni czegoś nie kombinują...przecież tak na nas czekali, kontrolowali, a teraz nic...dziwne. Może ja mam obsesję?
Ja was teraz usilnie szukam na naszej klasie mwahahahahahah. I jestem całkiem blisko :O
Obsesje to maja oni. My mamy , yyy... jakby to powiedziec... taka lzeszja obsesje, ale w dobrym znaczeniu ;). To az dziwne, caly dzien ich nie bylo... ;]
Właśnie, ale wiesz, już nie mogę sie doczekać ich min przed komputerem, jak będą kazali nam się płaszczyć, a My mamy takiego asa;-)
tak na marginesie: jedyne co dobrze robię na komputerze to szybko piszę ;-)Chociaż to :-)
internet raz mam szybki a raz się zacina...
National i co znalazłeś tą scenę której szukałeś na youtube z Avatara? Scenę przemówienia?
wlasnie nie ;/. Moze kiedys ktos wstawi bo naprawde mi sie ona podoba ;). Dzisiaj sluchalem sobie raz tego, tak na mily poczatek dnia ;].
ohhh ta scena to mistrzostwo!
Ta mimika, głos Jakea, reakcja Neytiri ;-) Ahhh rozmarzyłam się ;-)
Tak siła bije z tej sceny...
nom ;) scena jak najbardziej pozytywna ;). A wlasnie... W sumie zaraz temat sie konczy, co robimy? ;]