7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Zapraszamy wszystkich fanow :)...

ocenił(a) film na 5
izunia0981

mogę wam zadać pytanie?? wiem, że w stosunku do Izy niestosowne, ale ile Wy macie lat. Pytam z ciekawości :)

Looney_Kermit

nie przeczytałeś?Tyle razy pisałam, a niby tak śledzisz wszystkie "odcinki"...to Ci nie powiem. Nie nie jestem małolatą ani też nie jestem staruszką.

ocenił(a) film na 5
izunia0981

wydało się, że nie jestem dobrym fanem serialu :P nie zaszkodzi jak jeszcze raz napiszesz :)

Looney_Kermit

Oj Kermitku ona ma 25 lat :P Nieuważnie czytasz

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

postaram się nadrobić :) poza tym krótka pamięć mam :)

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

a national ile ma lat????????

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

62 w dowodzie.

użytkownik usunięty
izunia0981

Ponoć ma 25, ale podejrzewam że 36, ma wąsy a na imię Mariusz.

national

No baa nawet w innym wymiarze czuwamy ;)

national

Znalazłam kolejną rzecz która nas łączy...nie uwierzysz ;-)

Moje mp3 ;-)

Działało ale się zepsuło, jak Twoje. Chyba się wyeksploatowało przez muzyczkę z Avatara ;-)

izunia0981

A może bateria wylała;)

hegemonia7

Jak zaczyna grać jakaś piosenka, gra tak kilka sekund i jest napis error, za każdym razem....bateria nowa ;-)

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

heh, moze ;]. Ja nie mialem na baterie i mi sie popsulo... nawet nie wiem czemu... a tak dlugo mi sluzylo ;)

national

właśnie to jest najgorsze, tak długo służy i nagle BAM!

I jak tam idziesz na Avatara?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Narazie ustalilem sobie termi: Czwartek... W czwartki wlasnie najbardziej mi pasuje, no... chociaz w tym tygodniu nie wyszlo. Ale musze, po prostu musze isc na ten film jeszcze raz ;). A ty :)?

national

Ja też sobie nie odpuszczę, o nie;-)

A kiedy pójdę? Cóż nie mogę tego odwlekać zbytnio, w końcu dni Avatara w kinie są można powiedzieć policzone, ale po niedzieli, może w poniedziałek lub wtorek ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Aha ;)... no nic pierwsza bedziesz ;]. Jakbyco to wiesz... obezrzyj za mnie... wiesz o co mi chodzi ;).

national

Pewnie, że wiem ;-) Obejrzę za Ciebie poprzez swoje oczy ;-)Nie tylko, bo też poprzez swoje serce ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Ehe ;).

izunia0981

Tak,tak policzone :D Alicja w końcu się pojawiła

national

To na co jeste to mp3?

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

na chomiki, kręcą kołowrotkiem i napędzają :P

izunia0981

Kupiłaś sountrack z Avatara za 60zł :O

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

a kupiła zassała przez warkocz z iTunes :)

Looney_Kermit

Torent.
Ależ poco jak muzykę można posłuchać tu:
http://www.youtube.com/watch?v=J3LWUh_SEYM

ocenił(a) film na 5
hegemonia7

tacy z was przykładni ludzie-navi a piractwem się zajmujecie :P to jest wbrew kodeksowi Navi

hegemonia7

A ja myslałam ,że jako fani to kupicie oryginał.A wy tak okradacie biednego Camerona :( chlip chlip

ocenił(a) film na 5
Limonkaa

pewnie chodzi teraz 3 dni głodny przez nich :)

Limonkaa

Cześć wszystkim! O mało co, a przegapiłbym kolejny odcinek ;)

Limonka, Dziobaque, sayed_ali mam lepszą propozycję niż malowani cyganie. Sprzedajmy "tutejszy" materiał TVN, Polsatowi i Canal+. Z tego mogą powstać nowe seriale i seria filmów dokumentalnych. Zyski z pewnością będą niemałe - proponuję sprawiedliwy podział. Tak po 25%. Co Wy na to? ;)

Doktor_Celulitis

Doktorku świetny pomysł ;) Ale z cyganów nie rezygnujmy,można przecież stworzyć imperium avatarowe w Polsce :D

Limonkaa

Ech szkoda, że tak późno się o tych cyganach doczytałem, bo też chętnie bym się w to wkręcił. To byłby pierwszy światowy Avatarland! Przyjmiecie mnie z 5%-10% udziałem? ;)

A co do filmów dokumentalnych proponuję tematy - "Psychiczni psychologowie, czyli Hannibal L. dzisiejszych czasów", "Płatne studia psychologiczne, czyli problem współczesnego systemu wyższej edukacji", "Kto zawinił - czyli problemy współczesnego świata z uzależnieniem od wirtualnej rzeczywistości" oraz oczywiście serial-telenowela "National i Izunia w Pandorlandii"

Czekam jeszcze na odzew pozostałych udziałowców zaproponowanej spółki filmowej.

Doktor_Celulitis

Za mały odzew, tak nie da się rozkręcić dobrego interesu :)

national

National wiesz jakoś to dziwne...tak się cicho tu zrobiło, jeśli o te dwa trolle chodzi...czy Oni czegoś nie kombinują...przecież tak na nas czekali, kontrolowali, a teraz nic...dziwne. Może ja mam obsesję?

użytkownik usunięty
izunia0981

Ja was teraz usilnie szukam na naszej klasie mwahahahahahah. I jestem całkiem blisko :O

Wpadłeś!

Nie mam konta na naszej klasie ;-)

użytkownik usunięty
izunia0981

Ty nie. :)

ocenił(a) film na 10

Oj ;), ja tez nie mam ;(

użytkownik usunięty
national

Sami ułatwiacie sprawę ;p

ocenił(a) film na 10

a mnianowicie ? ;]

użytkownik usunięty
national

Wiadomo już, gdzie was NIE szukać :)

ocenił(a) film na 10

hehe :). To nie wiem gdzie ty chcesz szukac nas... Facebook? Moze tam mam?

Baw się baw...;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Obsesje to maja oni. My mamy , yyy... jakby to powiedziec... taka lzeszja obsesje, ale w dobrym znaczeniu ;). To az dziwne, caly dzien ich nie bylo... ;]

national

Właśnie, ale wiesz, już nie mogę sie doczekać ich min przed komputerem, jak będą kazali nam się płaszczyć, a My mamy takiego asa;-)

tak na marginesie: jedyne co dobrze robię na komputerze to szybko piszę ;-)Chociaż to :-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

hehe ;). No tak.. to trzeba Ci przyznac ;].

national

internet raz mam szybki a raz się zacina...

National i co znalazłeś tą scenę której szukałeś na youtube z Avatara? Scenę przemówienia?

ocenił(a) film na 10
izunia0981

wlasnie nie ;/. Moze kiedys ktos wstawi bo naprawde mi sie ona podoba ;). Dzisiaj sluchalem sobie raz tego, tak na mily poczatek dnia ;].

national

ohhh ta scena to mistrzostwo!

Ta mimika, głos Jakea, reakcja Neytiri ;-) Ahhh rozmarzyłam się ;-)

Tak siła bije z tej sceny...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom ;) scena jak najbardziej pozytywna ;). A wlasnie... W sumie zaraz temat sie konczy, co robimy? ;]

national

Cóż, by było po równo, mogę założyć ;-)
Ciągle Ty się narażasz...
Mam jeszcze 1:44 godz. do końca czasu, wtedy mam być tak w domu ;-)