Moze i dzieci, ale czasami moga niezle dopiec czlowiekowi ;). Pamietajmy, ze najwazniejsze jest abysmy sie nie poddawali ;).
Tak ;), teraz juz mi nie martwie sie, ze beda nam przeszkadzac ;). w sumie to mamy 2 Padnory ;]... fantazjuje juz ;)
Kochani!
Założyłam już 5 część - dla Was!
Zobaczyłam ,że się martwicie- a macie już 962 posty!
Tak więc- poniżej- temat dla Was!
Pozdrawiam serdecznie
I see YOU!
Ja dziś króciutko!
Założyłam temat- bo może bęzie Wam tam lepiej.
Mój temat- Pandora- miejsce magiczne- zniknął gdzies w czeluściach forum.
Miał tylko 19 postó?
A ten temat- jak rzeka-cn Amazonka!
Do nationala i izuni0981
dziś rano na nudnym wykładzie przeglądając forum Avatara natrafiłem na Wasze tematy o Jake'u Sully'ym i przyznam, że początkowo byłem przerażony tym co tu wyprawiacie, ale potem zrobiło mi się Was żal, bo to jak odnoszą się do Was inni to jakiś koszmar...mają o wiele bardziej najebani w głowie niż Wy. Jeśli mogę coś poradzić to przestańcie do cholery być dla nich tacy ujmująco grzeczni. Nationel chłopie ogarnij się trochę i bądź bardziej męski jak obrażają izunię.
Słonko, a nie widzisz, że wasza bierność jeszcze bardziej ich nakręca? Nie dawajcie tak sobą pomiatać
Ale mamy zniżyć się do ich poziomu...przeklinać tutaj itd....
zresztą teraz już mamy na nich sposób ;-)
W tym problem. Myslisz, ze malo razy probowalem to jakos zalagodzic? Ich sie nie da przegadac... A ja nie bede znizal sie do ich poziomu i pyskowal z nimi... Wazne, ze mam swoja wiedze o tym wszytskim i to, ze izunia taka nie jest :).
Wasza sprawa, ale dziwię się Wam, że to znosicie. W każdym razie ode mnie powodzenia na dalszej drodze życia.
no fakt, można sie do tego przyzwyczaić.No chyba, że taki troll zacznie spamować Panem Tadeuszem...wtedy nie da się tego nie zauważyć...
nie chodzi o to, żeby nawracać i cywilizować trolle bo to syzyfowa praca, raczej o to, żeby nie dawać się mieszać z błotem. ale jak mówiłem - Wasza sprawa
co do przemowienia: Izunia i National nic nie obiecuje ale moze uda mi sie zrobic.W jakiej wersji chcecie ENG,Lektor PL(IVO),napisy pl,lektor+napisy?
OO, naprawde mogbys to zrobic? Jezeli tak, to bardzo Cie prosze o to ;). Dla mnie jest to akurat objetne w jakiej wersji bedzie ;]