Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!
Wiem, że jesteś z Wro z polibudy, z budownictwa ;p Jak mi zaleziesz za skórę to ci wysadzę chatę. Haha ;D
Fakt, zsługuje by ją pierdolnąć meblem. Podejżewam, że z tym chłopkiem to jakaś lipa, raczej nationl chciała podkręcić. Cwana z niej łasiczka
Ja mam podejrzenia, że cały ten "romans" to prowokacja, co nie zmienia faktu, że jeśli tak jest to są w tym całkiem nieźli.
Nie zdziwiłbym się jakby to była jedna osoba. Chociaż z drugiej strony jakim by trzeba być kretynem żeby ciągnąć to tyle czasu...
Jak dla mnie to może być prawda :O Osobiście znam takie ofiary losy i no eee niezbyt ciekawie jest....
Wiesz to będzie mój przedział wiekowy więc 18-19 lat.
A dziecko na zewnątrz i to jest wersja hardkor(+przekleństwa).Ogólnie maj słitaśne fotki na nk(z 40 czy więcej)i słodko odnosi się do dziecka.Uwaga cytuje,,Kurwwa on juz 8kg waży".Aha obowiązkowo ma te okulary kujonki i mnóstwo kolczyków :P
Nie ,jest mała i taka normalnej budowy,podskakuje troche jak chodzi.Co do pryszczy to nie wiem...wiesz tona tapety.
Best_Avatar_ // 12 marca 2010 17:01
:)
:)
national // 12 marca 2010 17:01
Udalo. Przynajmniej ja pisze ;]
national // 12 marca 2010 17:01
udalo
udalo sie ;). Ja przynajmniej moge pisac ;]
izunia0981 // 12 marca 2010 17:04
hhh
Ale ja tego na hasło nie zrobiłam...chyba nawet nie było pola do wypełnienia hasła...
izunia0981 // 12 marca 2010 17:09
aa
National jesteś?Gdzie mam teraz wejść?
national // 12 marca 2010 17:11
Chyba sie troszke nie zruzmielismy ;]. Mailem na mysli aby zalozyc nowe konto i tam zrobic taki blog, bo blogu na haslo sie nie da chyba. Skopiuj po prostu ID, ktorei Ci wyslalem na maila do Szukaj. Obok tego szukaj masz na pisane "w portalu" zmien na uzytkownik i enter. Sprobujmy ;]
izunia0981 // 12 marca 2010 17:14
aa
a nie mówiłam, że jestem zielona...
muszę jeszcze nad tym posiedzieć...
izunia0981 // 12 marca 2010 17:15
ahhha chyba rozumiem, znaczy nowe konto na filmweb.pl..czyli jakby nowy użytkownik, tak?
national // 12 marca 2010 17:16
Ehe, dokladnie ;). Juz tam zalozylem temat ;]. Tylko wyszukaj tatmo konto ;]
izunia0981 // 12 marca 2010 17:17
aha czyli muszę znaleźć tego użytkownika co założyłeś tak?
national // 12 marca 2010 17:18
Tak. Wpisz login Do szukaj ;).
national // 12 marca 2010 17:18
i zmien tam obok na uzytkownik, bo jest w portalu ;).
Best_Avatar_ // 12 marca 2010 22:39
Film
Izunia i National :Dobra na poczatek przyda sie jakis dobry program do nagrywania filmikow moze byc np.Fraps.Ok jak go mamy wchodzimy na strone Seans24.pl i szukamy avatara(trzeba sie zalogowac)
wybierasz odpowiednia wersje jaka ci pasuje i dajesz na moment przemowienia .Potem zapisujesz filmik na pulpicie i mozesz ogladac kiedy chcesz i ile chcesz :)widze taka opcje bo na YT nie da sie wiec tak chce przynajmiej zastapic to co mowilem ze link dam.moze to troche skomplikowane ale mysle ze warto frapsa mozna szybko sciagnac a logowanie nie powinno byc trudne :)
Best_Avatar_ // 12 marca 2010 22:42
;)
napisz jak przeczytales i czy wszystko rozumiesz
national // 12 marca 2010 22:46
przeczytalem i "mniej wiece" rozumiem ;]. Jutro sie z tym pobawie moze ;)
Best_Avatar_ // 12 marca 2010 22:49
ok
ok zrob tak jak ja napisalem i powinno wszystko dzialac moze tego duzo jest ale jak izunia napisala ze jeszcze nikt nie dodal tego filmiku pewnie z tego samego powodu co ja .A tak nie potrzebujesz wchoci na stronki tylko filmik masz na pulpicie :) Moze izunia to rano przeczyta
mniejsza o skarpetki, ale jakby mi zajebali parówki to bym się popłakał, dzień bez parówek to dzień stracony