PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 818 tys. ocen
7,4 10 1 818074
6,8 90 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Powiedzcie mnie dla czego musieli wygrać? Ludzkość, walcząca o przetrwanie przegrałą z niebieskimi wyposażonymi w łuki i kamienie. Przez podłego zdrajcę, który poprowadził wroga przeciw jego własnej rasie.

Cóż, pozostaje liczyć na to żę w 2. ce atak ludzi na niebiekich się powiedzie.

helsinger

atakujcie atakujcei hihih.Noi co pomylilem sie co do tej sceny i co moze mielisce racje na mnie to wrazenia nie robi -nawet sam rezyser bardzies skupil sie na Drzewie domu

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Bys sie chociaz postaral jakos obronic ;)....

kariolimf

nie ma przed czym

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Jak uwazasz ;>...

kariolimf

skoro to ty sie mnie boisz to moze nauczysz sie bronic

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ja na razie atakuje...
ale widze ze ty co raz bardziej na powaznie to bierzesz heh... nie zrozumiales chyba ironii...

kariolimf

nie wiem z kim rozmawiam wiec nie umiem okreslic co mowisz serio a co nie roznie typki sie tu kreca. Smiac sie ze mnie nie bedziesz choc nie wiem co ty tam kombinujesz jakas zemsta na mnie czy co?Pisze sobie dalej a ja juz zaczynam sobie przypominac stare czasy noi moze natkne sie na ciebie -Weteranie-

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

No chyba ze tak ;). Ja nic nie kombinuje... nie jest jakis zadny zemsty czy cos. To tylko forum... i moge sie smiac z kogo tylko mi sie podoba ;).
Moze sie natkniesz.. moze nie...

kariolimf

zmeczony jestem i nie chce mi sie "bronic" w sprawie tamtejszej rozmowy ale postaram sie napisac bieg wydarzen.Neytiri zaprowadza Jake-a do Drzewa Glosow tam chwile rozmawiaja a potem sie kochaja .Budza ich spadajace drzewa lamane przez maszyny.Jake wlazi na jedna z nich i uszkadza kamery potem dolanczaja do klanu.Tak bylo jak cos to popraw.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

;)

Nic poprawiac nie musze.. gdyz tak bylo

kariolimf

no czyli dobrze pamietam a ta wczesniejsza sprawa co bylo wazniejsze a co nie to nieporozumienie.Nie wiedzialem dokladnie jak to drzewo sie nazywa i troche moze to dziwnie wyszlo ale napewno PAMIETALEM o tej scenie i jest ona dla mnie wazna !!!

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ja nie powiedzialem, ze ty o tym nie pamietales. Nie chce mi sie pisac o co mi chodzilo.. masz to kilka postow wyzej chyba.

kariolimf

moje posty cwaniactwem-oo napewno nie chcialem zeby to tak wygladalo chyba ze pisalem do trolla to wtedy musze troche agresywniej zaagrac.Kogo miales na mysli stare grono :Izunie Nationala Iwonke PEtra Pipmka(hehe)moze Krzyzaka xD co ?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

NO coz nie wazne...

Ale tak.. mialem na mysli to grono ;)... ogolnie wszytskich.. niektorych trolli tez.. chociaz byla z nimi wojna... bylo inaczej niz teraz...

kariolimf

no faktycznie oni byli przedemna ale ja teznie jestem jakims swiezakiem -moze mlody weteran tak bym to nazwal :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Heh.. no byli, byli... nalezalem do tego grona...

kariolimf

no ale to tez nie byla jakas duaz roznica chyba.Oni kiedy tutaj byli grudzien ?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Od stycznia zaczelismy tutaj pisac.

kariolimf

pfff .To tak jak ja a mowiles ze byles szybciej o demnie-przeliczyles sie :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

aha ;).. czyli mam rozumiec ze byles tu od poczatku stycznia tak? Hmm jakos nie kojarze cie abys wypowiadal sie... w pewnych watkach... gdzie wszyscy zawsze siedzieli...

kariolimf

poczatek nie raczej koniec :)

ocenił(a) film na 10
kariolimf

no wiec widzisz tez naleze to tego grona choc czy mielismy dobre relacje tego nie wiem

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

no własnie nikt ci nie ciupał tylko chciałem ustalić fakty.

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

a skąd ty możesz wiedzieć co reżyser miał na myśli masz z nim jakich kontakt.
Skupił się na Drzewie domu bo to był główny cel pułkownika.

Jak oglądam film skupiam się na najmniejszch detalach bo to one świadczą o filmie.

helsinger

dobra skoncz juz napisales nieprawde o mnie wystarczy

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

To ty pisz nieprawdę i szerz defektyzm.
Nara i jak sam widzisz zwykła rozmowa o jakieś glupiej scenie przeistoczyła się w utarczkę.
To forum bez kitu jest bez sensu, sorka bo jestem tu od niedawna ale czy chodzi o to by sobie ciupac i pokazać który ma lepszą gatke. czy jak bo takie mam wrażenie.

helsinger

napisalem szereg wydarzen i jest dobry wiec nie wmawiaj ze wymyslal wlasne wydarzenie gdyc tylko powiedziale ze dlamnie Drzewo Domu bylo wazniejsze od Drzewa Glosow

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

I SEE YOU.

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

w avatarze to było pozdrowienie.
Bez ciśnień.

helsinger

wiem wiem i to tez bylo nasze forumowe powitanie no ale zapomnielismy o nim.I se you

ocenił(a) film na 10
helsinger

Uwierz mi.. kiedys bylo przyjemniej... wracajac hmmm do lutego.. marca...

ocenił(a) film na 7
kariolimf

wiesz od niedawna tu jestem i nie wiem jakie są zasady postępowania i zachowania..

helsinger

to przeczytaj regulamin

ocenił(a) film na 9
Blue_Best_Avatar

"kariolimf" to n00b?

plantum

nie chyba nie

ocenił(a) film na 9
Blue_Best_Avatar

sory, pomyłka, nie doczytałem tych wszystkich postów

plantum

xD jego przepros :)

ocenił(a) film na 10
plantum

A kim jest ten kariolimf ? Molgby chociaz podac swoj nick, zebysmy wiedzieli kim byl... dawniej.

Izunia i National

oooo kogo ja widze hihi

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Izunia i National

Właśnie też jestem ciekawa kim jest ten kariolimf, skoro z tego co czytałam z nami wtedy rozmawiał, pewnie go znamy ;-)Prawda skarbie?

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

Doczytalem sie, ze wspominal o jakichs tam potyczkach slownych, wiec moze to petroniusz? On slowem walczyl ;)

ocenił(a) film na 7
Izunia i National

ludzie zmieniają nicki.
Po paru takich zmianach można zapomnieć kim sie jest naprawdę.

ocenił(a) film na 10
helsinger

No tak zmieniaja, ale jezeli mowi, ze nalezal czy tam nalezy do grupy ktora byla tutaj od samego poczatku... to chociaz molgby powiedziec kim jest. Porozmawiac by z nim mozna... bo zadnego kariolimfa nie kojarze.

Izunia i National

no chyba specialnie dal sobie taki nick zeby go nie rozpoznac choc zgaduj kim jest i tak pewnie nie powie

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Domyslilem sie. Nie bede zgadywac... moze sam kiedys wyjawi, a zreszta nawet mnie nie obchodzi za bardzo kim on jest albo byl.

Izunia i National

no ja z nim gadalem i mam pare pomyslow

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Na to kim jest? Co sugerujesz?